Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ramona23 pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Trucuri pentru a ajunge mai repede la orgasm Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani
Partea I


Placerea sexului nu sta atat in destinatie, cat in calatorie.

Ei bine, asta este un sentiment dragut, dar daca ai nevoie de cinci autobuze, doua trenuri si un avion pentru a ajunge la Destinatia Orgasm, calatoria poate deveni putin cam obositoare.

Barbatii rareori au probleme in atingerea unui orgasm. Femeile, de obicei. Vestea buna este ca sunt multe lucruri pe care le puteti face pentru a atinge mai repede orgasmul.

Pregateste-te pentru sex

Chiar daca sunteti in oras cu prietenii, in timp ce vorbeste, gandeste-te ce iti va face limba lui mai tarziu, cat de mult ti-ai dori ca degetele lui sa fie in tine nu in jurul paharului de bere… intelegi ideea.

Fa-ti exercitiile Kegel

Cativa factori par sa influenteze orgasmele multiple si vaginale (nu vorbesc de cele clitoridiene care sunt mai comune): nu poti controla sensibilitatea punctului G sau a altor puncte erogene interne. Dar iti poti intari muschii vaginali cu ajutorul exercitiilor Kegel.

De asemenea, asigura-te ca esti flexibila in ceea ce priveste diferitii declansatori si stimulatori ai orgasmului. Cu alte cuvinte, cand o tehnica te duce mai repede pe culmile climaxului, tine minte ce a functionat pentru a o putea incerca din nou.
Potriveste preludiul cu dispozitia ta

Daca te simti foarte excitata, probabil vei dori sa aplici rapid niste gel lubrifiant si sa te urci desupra lui fara nici un fel de preludiu.

Daca nu esti chiar asa de excitata, vei avea nevoie eventual de foarte mult sex oral pentru a spera macar ca vei ajunge in apropierea orgasmului.

Controlul orgasmului lui

Cu cat isi controleaza mai bine orgasmul, cu atat mai mari sansele tale de a avea mai multe orgasme.

Cand il simti ca se apropie de punctul final schimba ritmul, incetineste, sau chiar opreste-te de cateva ori pentru a-l mentine la starea de placere, dar departe de punctul culminant.

Fa contact frecvent cu penisul lui. Daca mana ta, limba sau vaginul il ating mai des, va fi mai putin sensibil la atingere si va putea rezista mai mult.

Ce fel de orgasm iti doresti?

Daca este clitoridian, alege o pozitie in care unul dintre voi iti poate atinge clitorisul pentru a-l stimula cu degetele (sau, si mai bine, cu un vibrator mic). Nu se numeste a trisa – ci pur si simplu a constientiza felul in care functioneaza trupul tau.

Daca vrei un orgasm al punctului G, incearca o pozitie cu penetrare pe la spate, sau tu deasupra, pentru ca penisul lui sa fie in unghiul potrivit.

Departeaza-ti buzele vaginale odata ce se afla inauntru pentru a primi frecare maxima asupra clitorusului si a zonei din jurul uretrei.

Este important si felul in care te penetreaza. Modul traditional inainte-inapoi, puternic, rapid si repetitiv nu este cel mai eficient. In schimb spune-i sa se miste in cercuri.

Ideea este sa pastreze baza penisului cat mai mult in contact cu vulva. Spune-i sa incerce miscari incete, nu foarte adanci – iti vor oferi o placere mai mare decat cele rapide si adanci.


Partea a II-a




Foloseste stimulari diferite pentru fiecare orgasm

Ai mai multe sanse de a avea mai mult de un orgasm daca le obtii pe cai diferite. Alterneaza sexul oral cu penetrarea si stimularea digitala (a se citi “cu degetele”). Daca partenerul tau este prea aproape de orgasm, schimba tehnica. Pune-l sa-ti faca sex oral pana simte ca se poate controla mai bine.

Respira

Felul in care respiri este important, desi expertii nu pot cadea de acord asupra celei mai bune metode. Unii spun ca daca iti tii respiratia in timpul orgasmului intensifici senzatia. Altii spun ca tinandu-ti respiratia fortezi sangele purtator de oxigen sa se deplaseze catre creier si departe de organele tale genitale. Practicantii tantra sustin ca respirand adanc, continuu, in timpul orgasmului, cresti sansele de a avea un al doilea orgasm. Cine are dreptate? Ramane sa-ti dai tu seama ce functioneaza mai bine pentru tine.
Da frau liber pasiunii

Daca partenerul tau nu este cineva alaturi de care sa te poti relaxa – fara teama de a fi criticata – atunci nu este cea mai buna alegere de partener pentru tine in – sau inafara – dormitorului.

Incetineste-i orgasmul

Da, este foarte enervant ca el poate avea orgasm si cu o mana la spate, dar este gelos pe abilitatea te de a ramane in stadiul de “oh, da, sunt aproape acolo” la nesfarsit. Tu ii invidiezi viteza. El te invidiaza pentru ca poti face o pauza sa te bucuri de moment. Orice il incetineste ii mareste placerea. Orice te grabeste pe tine iti mareste placerea.

Aratati-va unul altuia ce functioneaza pentru a reusi asta. Nu-ti face griji ca iti va gasi cerintele ciudate. Un deget introdus in anus la momentul potrivit, spre exemplu, poate trimite o femeie in al noualea cer. Multe femei nu fac aceasta cerere simpla pentru ca se tem ca iubitului lor ii va parea promiscua. De fapt, majoritatii barbatilor le-ar placea sa stie ca esti promiscua in secret. Asa ca vorbeste.

Mai bine masturbeaza-te cu el, decat singura

Daca nu ai un orgasm in timpul actului sexual, ofera-ti unul dupa. El poate privi sau isi poate pune mana peste a ta. Masturbeaza-te mai des: cercetatorii sustin ca iti mareste apetitul sexual deoarece, cu cat faci mai mult sex, cu atat corpul tau doreste mai mult.

Fanteziile te ajuta sa atingi orgasmul

Multe femei si barbati folosesc fanteziile pentru a se propulsa catre orgasm – unii chiar nu-l pot atinge fara. Nu te simti vinovata. Daca ii vei impartasi fanteziile ar putea sa-l excite foarte tare, dar daca nu vrei sa i le impartasesti, ce nu stie nu-l poate rani. Pana la urma, nu-ti poate citi gandurile.


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la