Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_sexy_girl_alive pe Simpatie
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / ghidul primei intalniri- pt. ea Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Lumea intalnirilor poate fi dificila si complicata.

Daca esti femeie, riscurile sunt cu atat mai variate. Cand te pregatesti pentru lumea intalnirilor sunt cateva reguli de baza pe care trebuie sa le urmezi pentru a te asigura ca primesti succesul cautat.

Precautie

Pentru a te proteja atunci cand experimentezi cu intalnirile online, ai grija de intimitatea si siguranta ta – asta inseamna sa nu-ti divulgi numele de familie, adresa sau locul de munca oamenilor pe care nu ii cunosti.

Un alt lucru important pentru siguranta ta ar fi ca la prima intalnire sa va vedeti intr-un loc public in care vei putea ajunge singura – nu-l lasa pe el sa te ia cu masina de acasa, oricat de dragut ti s-ar parea gestul lui. Mai asteapta cateva intalniri inainte de a-i oferi increderea ta.

Locatie

Nu exista un singur loc, sau "cel mai bun loc" pentru a intalni barbati. Daca nu iti plac barurile aglomerate si zgomotoase poti lua in considerare cafenelele, speed datingurile, cursurile in cadre organizate sau cluburi sportive.

Parerea expertilor

Espertii in intalniri considera ca cele mai mari trei greseli pe care femeile le fac in timpul primei intalniri sunt: sa vorbeasca despre fostul, sa isi intrebe partenerul de discutie cati bani castiga, si sa para prea doritoare de o a doua intalnire.

Planificare

Nu-l lasa pe el sa planifice totul. In schimb, sugereaza si tu o locatie, mai ales daca presimti ca nu are suficienti bani pentru a te scoate intr-un local pretentios.

Picnicurile, plimbarile prin parc sau chiar pe plaja (daca esti pe litoral) ori o simpla bautura intr-un bar romantic este tot ce iti trebuie pentru o intalnire perfecta.

Repere

Printre cele mai faimoase carti despre intalniri pentru femei se numara "Marte si Venus la intalnire: Un ghid pentru a naviga cu succes prin cele 5 etape ale unei intalniri" de John Gray si "Regulile: Secrete testate in timp pentru a-i captura inima lui Mr. Right" de Sherrie Shamoon si Ellen Fein.


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la