Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bianca777
Femeie
19 ani
Brasov
cauta Barbat
19 - 61 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / iubirea pe internet - credibila? Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Site-urile de intalniri abunda pe internet. Crezi ca poti cu adevarat sa-l gasesti pe Fat Frumos aici? Cum sa distingi relatia adevarata de fantasme?

De ce sunt atat de populare aceste site-uri?

In confortul propriei case, ai acces la sute de celibatari prin doar cateva clicuri pe maus. Nu e nevoie sa infrunti sute de necunoscuti, sa cheltui bani in restaurante sau sa suporti fumul de tigara al altora.

Relatie adevarata sau fantasme?

Contrar intalnirilor reale unde atractia fizica este declicul, relatiile virtuale valorizeaza "frumusetea interioara". Se spune ca atunci cand impartasim aceleasi valori, aspiratii si interese, riscam mai putin sa ne lasam influentati de exterior.

Cu toate acestea, nu cred ca poate cineva sa nege chimia atractiei fizice, care inseamna mai mult decat frumusete: inseamna si ticuri, energia degajata, felul cum vorbeste, cum rade, cum se misca, cum miroase etc.

Toate aceste caracteristici fac parte din ceea ce inseamna o persoana, iar relatiile virtuale nu le pot transmite si pe ele.

Persoanele virtuale ne incanta, insa nu ne dau pe spate niciodata.

Chimia adevarata se infiripa in momentul intalnirii, cand ne simtim protejate de privirea partenerului, care ne da incredere in noi.

In confortul anonimatului, "mica jena" care din relatiile reale nu exista. Aplecati deasupra tastaturii, ne cream adesea o fantasma, inventam un personaj incepand de la putinul pe care il stim despre el.

Este un pic de narcisism aici, nu credeti? Ca pana la urma suntem indragostite de ideea pe care o avem, si nu de personajul real? Si, intre timp, sufletul pereche rataceste singur...


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 15 ani
   
adisax01
Membru Puf

Inregistrat: acum 14 ani
iubirea pe internet dupa parerea mea....la fel cum ai spus si in ultima fraza....totul se petrece in mintea noastra....dragostea este un fenomen aleatoriu dupa parerea mea....pentru ca totusi vorbim despre dragoste si relatii aici....

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la