Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bianca xxx
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 43 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / cum se indragosteste un barbat Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Cred ca stim toate cum ne pierdem noi fetele capul. Dar oare care este momentul in care se indragosteste un barbat si cum se ajunge acolo?

Atractia

Sa recunoastem: primul lucru care atrage un barbat catre orice femeie este un sentiment de atractie fizica. Dar si alti factori cum ar fi personalitatea, simtul umorului sau inteligenta sunt adesea mult mai importanti decat par la prima vedere pentru a determina daca se va dezvolta o relatie intre doi oameni. Dar aceasta faza initiala, primul pas pe care un barbat il face catre indragostire , se bazeaza pe un sentiment de atractie pasionala fata de o anumita femeie.

Cucerirea


Urmatorul pas pe care il face un barbat atunci cand se indragosteste este faza in care ii face curte femeii, incercand s-o cucereasca. Faza asta este diferita de cea a intalnirilor deoarece poate fi un proces mult mai lung. Curtea poate dura oriunde intre cateva zile si cativa ani, in functie de barbat. In timp ce ii face curte el simte o atractie intensa fata de femeie, atat emotional cat si fizic. Aceasta este faza ce este denumita in mod comun ca "a fi indragostit", dar pentru barbat acest stadiu este doar inceputul iubirii romantice in adevaratul sens al cuvantului. Adevaratul test al acestei iubiri va veni dupa ce "luna de miere" a perioadei de curte s-a sfarsit.

Atasamentul pe termen lung

In acest moment adevaratele sentimente ale unui barbat pentru partenera lui se solidifica intr-un sentiment de iubire ce dureaza peste ani. Dupa ce perioada de curte s-a terminat, poate aparea o diminuare a atractiei fizice intre cei doi, si vor fi ciocniri inevitabile ale personalitatilor celor doi datorita timpului indelungat petrecut impreuna. Daca, in ciuda acestor lucruri, sentimentele romantice ale barbatului continua sa creasca si sa evolueze, atunci s-a indragostit cu adevarat. Iubirea care se dezvolta in timpul acestui stadiu este cea care sta la baza unei relatii pe termen lung si duce la o fericire de durata pentru cuplu.


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 15 ani
   
Silva
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Adevarat din punctul meu de vedere!

_______________________________________
"In politica, prostia nu este un handicap". - Napoleon Bonaparte

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la