Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa.
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Sex sau iubire - Ce vor barbatii? Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani


Este un subiect foarte dezbatut: barbatii vor doar sex si singurul motiv pentru ca ei se angajeaza in relatii, cel putin la inceput, este pentru a putea primi pe cat de mult sex isi doresc. Cinstind vorbind, unii barbati nu isi doresc altceva decat 20 de minute de sex salbatic, altii insa sunt dispusi sa accepte si toate acele dulcegarii ce inlesnesc cele 20 de minute de sex.

Sunt barbati care vor numai sex

Da, sunt barbati care nu isi doresc decat o relatie rapida, frivola, si o portita de iesire din acea relatie si mai rapida. Insa, pe cat de mult iubesc barbatii sexul, majoritatea sunt de acord ca nu este suficient pentru a mentine o relatie. Si vreti sa mai stiti ceva? Mai mult de jumatate dintre barbati sustin ca nu ar accepta doar o relatie sexuala, fara a se implica si afectiv.

Sa fie oare barbatii acei badarani care vor numai sex, si se fac disparuti de indata ce l-au obtinut? Sau sa fie barbatii aceia care se casatoresc cu femeia pe care o iubesc si alaturi de care isi doresc sa intemeieze o familie? Ei bine, pentru multi barbati sexul nu reprezinta decat o singura parte (foarte dulce) din intregul unei relatii.

Un mit creat de femei

De fapt, cred ca acest mit a fost creat de catre femeile care au avut parte de relatii esuate, ale caror sentimente nu au fost impartasite asa cum si-ar fi dorit, si care au avut inima franta de catre un barbat. Numai ca ceea ce ele nu au inteles este ca o relatie este bazata pe reciprocitate – si daca nu exista aceleasi sentimente de ambele parti relatia nu poate merge mai departe. Voua nu vi s-a intamplat niciodata sa parasiti un om ce pretindea ca va iubeste doar pentru ca nu simteati acelasi lucru pentru el? Sau nu vi s-a intamplat sa fiti bombardate cu atentii de un tip care nu va trezeste nici un fel de atractie, desi fizic nu arata tocmai rau?
Barbatii nu se deosebesc cu nimic de femei in privinta lucrurilor pe care si le doresc. Si ei cauta acea persoana unica care ii va face fericiti pe termen lung. Femeile insa nu realizeaza ca si barbatii se pot implica afectiv intr-o relatie la fel de mult ca si ele. Sigur, majoritatea barbatilor tanjesc dupa o escapada sexuala demna de un film hollywoodian, insa in esenta nu sunt chiar asa de superficiali pe cat am crede. Pentru ca dupa ce se vor satura de sex vor dori sa se indragosteasca nebuneste, si sa se daruiasca complet femeii vietii lor.

Sexul nu salveaza o relatie

Un barbat defineste comuniunea dintre el si o femeie nu numai prin apropierea intima din timpul actului sexual, ci si prin apropierea intima din timpul discutiilor lor interminabile. Vedeti voi, daca latura erotica este satisfacatoare, atunci o relatie buna se poate transforma intr-una extraordinara, insa daca relatia este proasta, atunci nici cel mai grozav sex din lume nu o poate salva, si nu face altceva decat sa o prelungeasca mai mult decat ar trebui.

Exista clar si un segment al populatiei masculine care joaca rolul personajului negativ, insa acel individ reprezinta exceptia, cel ce le da celorlalti un renume prost. Probabil experientele de viata, dezamagirile in dragoste sau pur si simplu educatia l-au facut sa fie in acest fel, dar nu asta ne intereseaza acum. Ceea ce ne intereseaza este ca majoritatea barbatilor isi doresc cu adevarat o relatie stabila.

Ce inseamna sexul pentru un barbat?

Ei bine, o relatie sexuala grozava pe termen lung nu inseamna mult daca in rest relatia este subreda. Barbatii se raporteaza la felul in care sunt tratati in afara dormitorului cat si in interiorul lui. Doar cu sex nu poti tine un barbat langa tine – decat cel mult pentru cateva partide. Daca el nu este multumit de spiritul tau si de personalitatea ta va gasi in cele din urma o cale pentru a evada.


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la