Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
doryna_2223 din Mehedinti
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Cand femeile vor sex !!! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

Ai auzit de mai multe ori `Nu am chef!` decat poti mentiona? Ei, bine nu esti singurul. Multi barbati se plang ca iubita lor nu vrea sa faca sex de atat de multe ori pe cat si-ar dori ei. Norocosule, am decis sa ti spun exact cele 10 secrete; 10 momente in care femeile sunt excitate.


1.Dupa o cearta

Conceptul de `dragoste de impacare` nu este un mit. O cearta mai aprinsa cu iubita ta iti face sangele sa fiarba si inima sa bata mai tare?! De indata ce v ati spus in fata ceea ce va deranja si dupa ce v ati acceptat opiniile si ati spus exact ceea ce simtiti, nimic nu este mai placut ca situatia sa se intoarca si sa va cuprindeti tandru in brate, sa va sarutati cu pasiune si sa va lasati purtati de val.

Chiar daca ea este mai suparata sau a izbucnit in plans, nu i nimic. Lasati o sa se calmaze, ajutati-o sa si stearga lacrimile si apoi faceti dragoste cu pasiune.

2.Momentele fericite

Exact ca tristea si furia, fericirea maxima pot face o femeie sa si vina in simturi. Deci, daca tocmai a aflat ca a obtinut o slujba noua mult mai buna, ca a ramas insarcinata sau un alt motiv similar care o face sa radieze de fericire este timpul sa o ajutati sa si canalizeze toata aceasta energie pozitiva intr-o partida de sex grozava.


3.In mijlocul stresului

Desi nu putem considera stresul ca fiind o emotie extrema sa stii ca poate totusi creste libidoul femeii. Daca partenera ta in ultimul timp nu s a mai simtit apreciata, ofera-i acele momente de detensionare. Desigur daca nu este in dispozitie motivul pe care vi-l invoca este simplu: `Am o durere de cap groaznica!` Nu-i nimic, crede-o de data aceasta, insa data urmatoare nu o mai iertati.


4.Gelozia bat-o vina!


Cand vine vorba de gelozie, stii ca nu ma refer la acel sentiment
similar obsesiei, ci la mici momente cand partenera dumneavostra devina un pic nesigura din cauza ca simte ca o alta femeie i ar putea face fata cu success la competitie. In mod transpus: Te va lua in brate, te va fixa cu privirea si in momentul exact urmator va exclama binecunoscuta idee, motivul pentru care te a ales pe tine si cat de mult insemni pentru ea. Insa cel mai bine ar fi ca tu sa nu-i alimentezi aceasta gelozie pentru ca ultimul lucru pe care ti l doresti este sa o induci intr-o stare de confuzie.


5.Miracolul celei de a 14 zi


Wow, acesta este momentul cand o femeie este excitata la maxim... Exact in a 14 zi de la ultima menstra, acum este momentul in care poti initia actiunea... sau a inceput ea inaintea ta?!!


6.Petrecareata


Nu-ti sugerez sa o imbeti pentru a profita de starea ei. Dar nimic nu este mai relaxant decat sa ii induci o stare placuta ciocnind cu ea o cupa de sampaie sau vin si punand o muzica in surdina pe care ea sa incepe sa se miste incet. Deci stii acum ce ai de facut...Pune muzica si priveste o cat de languros poate sa se miste.


7.Filme pentru adulti

Stii deja ca femeile nu se omoara dupa filme porno. Dar oopps! Fa- te ca iti scapa o scena...incendiara cu actorul ei preferat Brad Pitt sau Antonio Banderas. Aceasta poate fi exact ceea ce ii lipsea. Deci, pregateste te ca dintr-o seara simpla in care singurul lucru pe care il faceai era sa butonezi telecomanda, ceea ce urmeaza sa se transforme intr-o seara de neuitat.


8.Dragoste la distanta

Relatiile la distanta au potential de a fi uimitoare mai ales in ceea ce priveste viata ta sexuala. Daca petreceti cateva zile pe saptamana separat tanjind unul dupa altul, dandu va doar cateva telefoane pentru a intretine relatia, stati linistit asta nu inseamna ca relatia este o pierdere de timp. De asta insa va puteti convinge singur cand veti realiza ca va veti `devora` unul pe celalalt cand o sa va vedeti.


9.Abstinenta

Cu cat trece mai mult timp fara ca o femeie sa fi facut sex, cred ca stii deja ca devine din ce in ce mai excitata. Deci daca ea a stat mai mult timp singura fara sa aiba pe cineva si nu este tipul de fata one-night-stand sansele ca sa-i pici cu tronc sunt destul de ridicate.


10.Gradul de creativitate

Partenera ta este una dintre acele femei care are o imaginatie bogata. Fie ca sporovaieste in bucatarie de zor, cantand la peria de curatat vase, aceste situatii sunt intotdeauna cele care conduc spre clipe fierbinti. Asadar data urmatoare cand ea prepara o cina delicioasa, nu fi timid, arata i ca ai pofta si de un `aperitiv` inainte.


Dupa cum bine constati, femeile, dragile de ele vor sa faca sex de mai multe ori decat credeai tu. Tot ceea ce trebuie este sa stii sa recunosti semnalele pe care aceasta le emite si sa intri in actiune. Ia aminte, daca data viitoare vine de la service ca un pachet de stres, nu trai cu impresia ca nu o sa capeti nimic, degusta un pahar cu vin in timp ce o astepti, pune un jazz placut si arata-i ca sit u ai avut o zi grea, insa esti in forma.


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 15 ani
   
iosk
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 15 ani
Adevarat..

_______________________________________
Adevarul,pur si simplu,este rareori pur si nu este niciodata simplu ."

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la