Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deea_mha pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Dolj
cauta Barbat
18 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Fa sexul oral mai usor pentru ea !!! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

Sexul oral nu este partea preferata a unei femei, dar este ceea ce isi doresc cel mai mult barbatii. Partenera ta probabil ca are o multime de scuze pentru a evita sa-ti ofere ceea ce astepti cel mai mult,majoritatea valide. Cum faci aceasta activitate mai placuta si mai usoara pentru ea?

Dl. Curat

Cel mai important lucru pe care il poti face ca ea sa se simta confortabil cand iti exploreaza cu limba regiunile intime este sa fii curat. Ai fi facut dus de dimineata, dar intre timp ai folosit baia de cateva ori, ai transpirat, asa ca probabil nu mirosi prea bine si nici gustul nu e grozav acolo jos. Pentru o partida de sex oral mai lunga si mai placuta fa un dus chiar inainte de a incepe. Ati putea face un dus impreuna, ceea ce este mult mai incitant.

Nu uita sa te razi in regiunea cu pricina. Cu siguranta nu isi doreste sa exploreze o jungla de par pana sa ajunga la `bijuterii`.

Confortul

Locul si pozitia in care stai poate face diferenta in confortul amandurora. Te incita ideea ca tu sa stai in picioare, iar ea in genunchi in fata ta, dar picioarele ti se vor inmuia la un moment dat, iar ea va resimti duritatea podelei. Daca vrei ca actul sa dureze mai mult si vrei sa fie mai usor pentru ea, va trebui sa stati confortabil amandoi. Cea mai buna pozitie ar fi ca tu sa stai intins pe spate si ea sa ingenuncheze, sau sa stea intinsa langa tine.

Pregateste gustul

Majoritatea femeilor prefera sa nu inghita sperma, dar iubita ta ar putea face asta daca tu vei face un efort sa-ti imbunatatesti gustul spermei. O dieta vegetariana e cea mai buna cale de a obtine un gust placut. Incearca sa mananci kiwi, pepene, ananas, afine, coacaze. Berea si cafeaua ii vor conferi spermei un gust intepator.

Indulceste situatia

Daca totusi nu suporta gustul, incearca sa-l acoperi!Foloseste mancaruri dulci si sexy in timpul jocului sexual. Oricarei femei ii va placea sa linga sos de ciocolata, frisca sau miere de pe orice parte a corpului.

Nu o forta

Nu ii impinge capul spre scrotul tau pentru a-i da de inteles ca vrei sex oral. Daca nu se duce de buna voie acolo jos, spune-i cat de mult iti doresti sa-i simti limba acolo. Daca nu se clinteste, spune-i ce-ti doresti. Las-o sa preia controlul situatiei si tine-ti mainile departe de capul ei ceea ce va face sa-i fie mult mai usor. Fortand-o sa iti cuprinda intreg penisul este o miscare facuta de starurile porno.

Feedback-ul

Un feedback pozitiv este intotdeauna binevenit si va face partidele de sex oral mai usor pentru ea. Limbajul trupului si sunetele pe care le scoti ii vor da de inteles ca iti place ceea ce iti face. Daca iti doresti ceva anume, va trebui sa-i spui. Formuleaza cererile tale intr-un mod cat mai placut, pentru ca toata lumea e destul de sensibila cand vine vorba de abilitati sexuale. Incepe prin a-i spune ca e bine ceea ce face si apoi tacticos arata-i ceea ce vrei.

Inainte de ejaculare anunt-o.

Sex oral reciproc

Toate aceste ponturi vor face ca sexul oral facut de iubita ta sa fie mai usor pentru ea. Ar fi si mai placut daca i-ai intoarce favoarea.


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 15 ani
   
crimarenco
Membru Senior

Inregistrat: acum 16 ani
Da.....!.Am citit cu atentie tot ce ai scris.Intradevar sant niste sfaturi foarte utile....Aveti incredere deplina in ceea ce spune silviu7003 si totul va fi ok in relatia voastra de cuplu.Succes si IUBITI-VA MULT(cum spune Mircea Radu)

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
un american
MEMBRU VIP

Din: ...dragoste
Inregistrat: acum 17 ani
68 si ramai dator 

_______________________________________
De ce sa fiu normal intr-o lume nebuna ...

pus acum 15 ani
   
k os
MEMBRU VIP

Din: 1989
Inregistrat: acum 16 ani

un american a scris:

68 si ramai dator 


S-o tin minte p-asta! 


_______________________________________


 

 






pus acum 15 ani
   
Pagini: 1