Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazylife
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Alimente care cresc dorinta sexuala !!! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

Pentru o noapte fierbinte alaturi de partenera, pentru a potenta pasiunea si erotismul dintre voi ai nevoie printre altele, pentru efecte maxime si de afrodisiace. Afrodisiacele sunt produse naturale ce trezesc senzualitatea, amplifica erotismul, stimuleaza placerea si trairile amoroase intense.

Din categoria afrodisiacelor, fac parte anumite plante,legume, fructe si bauturi care au efecte stimulatoare asupra organelor genitale, imbunatatind performanta sexuala, dar si diferite modalitati practice care amplifica dorinta sexuala.

Asadar, s-a nascut o intreaga industrie a afrodisiacelor: de la amestecuri de plante aromate, lumanari parfumare pana la uleiuri esentiale,toate pentru a aduce scantei in dormitor.

Cel mai apreciat dintre afrodisiacele moderne este cu siguranta ceea ce aztecii numeau "mancarea zeilor" – ciocolata. Este celebra reteta supranumita "Ciocolata zeilor": 2 linguri de cacao, 2 linguri de miere, o lingurita de vanilie si 250 ml de apa. Se fierb impreuna 2-3 minute, apoi amestecul se raceste si se toarna peste 20 ml de coniac. Vinovate pentru efectul pe care il produc sunt anumite vitamine si substante nutritive din alimente. Ciocolata contine feniletilamina, cunoscuta sub denumirea de substanta dragostei, care induce o stare asemanatoare cu cea din timpul preludiului.

Stridiile nepreparate contin substante care declanseaza eliberarea de hormoni sexuali. Contin de asemenea zinc, necesar producerii spermei. Casanova manca stridii la micul dejun pentru virilitate.

Ardeiul iute este unul dintre cele mai apreciate si la indemana afrodisice. Substantele continute duce la stimularea terminatiilor nervoase, la cresterea circulatiei sangelui la nivelul penisului si a clitorisului, accelereaza pulsul, procesul transpiratiei si elibereaza endorfinele, care creeaza senzatia de satisfactie din timpul sexului.

Telina este si ea binecunoscuta pentru proprietatile sale benefice asupra sexului. Creste virilitatea si imbunatateste performantele sexuale.

Ginsengul, in traducere radacina barbatului, are efect stimulator, asemanator cafeinei. Efecte concrete asupra vietii sexuale nu sunt concrete, dar sporeste energia si implicit viata sexuala are de castigat.

Vinul rosu, sau orice alt tip de alcool alunga inhibitiile si va deschide portile pentru o seara nebuna in doi. Totusi consumat in exces si pe termen lung, contribuie la disfunctii erectile.

Alte afrodisiace, foarte cunoscute si apreciate sunt: chimenul, busuiocul, scortisoara, ceapa, usturoiul. Dintre fructe, afinele si grapefruitul intra in aceasta categorie.
Acelasi efect il au si anumite suplimente nutritive administrate zilnic (zinc,seleniu şi magneziu) care reglează nivelul hormonilor din organism şi revigorează functia sexuală. Se găsesc in fructe si legume.

Totusi, pentru ca toate acestea sa aiba efect maxim e nevoie si de combinarea lor cu atmosfera potrivita, vorbele potrivite si neaparat cu un masaj erotic.


alimente care cresc dorinta sexuala !!! pentru noapte fierbinte alaturi partenera, pentru potenta

21.8KB


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la