Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dela_dela
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 48 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Ce o sperie in pat !!! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani


Nu este prea usor sa ii spui partenerului ca uneori apucaturile lui in pat lasa de dorit, asadar s-ar putea ca iubita ta sa nu iti spuna ca nu e foarte ok chiar tot ce faci in dormitor. Dar stai linistit ca noi ti-am facut o lista cu ceea ce nu le sperie de-a dreptul in pat.

Vorbesti mult prea dirty

Spunand ceva pervers, o poate excita. Dar daca incepi sa vorbesti ca si cum ai juca intr-un film porno cu buget redus, rezultatul nu va fi cel asteptat. Daca esti prea vulgar o poti face sa se simta o femeie usoara. Nu lasa sa se intample asta si incearca sa spui: Spune-mi cat de bine te simti. Vezi cat de dirty iti raspunde ea si continua.

Tii ochii inchisi

Nu trebuie sa te holbezi in ochii ei non-stop, dar daca nu te uiti deloc, se va gandi ca ai fantezii cu alte femei, sau eviti sa te uiti la colaceii de grasime. Mai mult de atat, daca o vei privi in ochi, se va simti legata mental de tine. simtindu-se emotional legata cu tine, vei face sexul mai hot pentru ea.

Urmezi un plan

Indiferent cat de mult ii place, sa faci acelasi lucru de fiecare data, nu numai ca o va plictisi, dar va incepe sa se intrebe daca nu cumva esti un robot care a invatat sa faca ceva si altceva nu mai stie si nu mai poate. Nu trebuie sa iti schimbi radical miscarile, ci doar sa le revigorezi, sa o surprinzi din cand in cand cu alte pozitii. Nu face nici ceva brusc, total diferit, doar sa o surprinzi. Nu uita ca femeilor le plac surprizele placute!

Verifici intotdeauna

Esti un iubit generos si iubitor. E grozava ca vrei sa o satisfaci, sa o aduci mereu la orgasm, dar daca o vei intreba de fiecare data Esti aproape?, o stresezi. Ii vei distrage atentia si se va intreba daca tu stii ceea ce faci. Cauta indicii nonverbale, precum accelerarea respiratiei, miscarea coapselor. Daca se misca repede si ritmic, continua sa faci exact ce faceai pana atunci, caci esti pe drumul cel bun!


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la