Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
grecoaica pe Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Dambovita
cauta Barbat
22 - 45 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Patru trucuri sa o duci la orgasm !!! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

Isi arcuieste spatele, geme si tipa de placere. Esti impresionat de abilitatea ta de a o urca pe culmile extazului, dar in adancul sufletului tau te intrebi: Daca se preface? si Daca nu se preface cum voi nimeri din nou butonul magic? Ca sa gasesti din nou butonul magic, iata patru trucuri.

Apa de colonie cu aroma de mosc

Mirosul este unul dintre cele mai puternice din cele cinci simturi, cand vine vorba de functiile sexuale, din doua motive. Primul, pentru ca orice miroase a mosc aminteste de testosteron , ii va creste libidoul. Al doilea, pentru ca mirosul, sexul si centrii memoriei impart parti apropiate din creier. Mai mult de atat, de fiecare data cand va simti mirosul de mosc isi va aminti de ultima data cand l-a simtit pe trupul tau.

Incalzeste-i picioarele

Orice barbat stie ca o femeie adora sa isi incalzeasca picioarele intre gleznele lui calde. Daca o vrei dezbracata, nu se va intampla asta daca ii va fi rece, chiar cu lumina stinsa. Daca vrei sa incerci ceva sexy, un masaj al picioarelor poate face minuni.

Concentreza-te pe `ora 10` si `ora 2`

Daca limba ta ii mangaie clitorisul, concentreaza-te pe `ora 10` si `ora 2`, aflate de o parte si de alta, iar apoi aluneca usor cu limba in interiorul vaginului. Va musca din perna de placere. Cea mai buna pozitie pentru manevra asta este ca ea sa fie deasupra ta, in timp ce tu stai confortabil pe spate.

Saruta partea dreapta a coloanei vertebrale

Daca atingi partea dreapta a coloanei vertebrale a unei femei o vei face sa se topeasca de placere, probabil ca din cauza ca partea stanga a creierului controleaza partea dreapta . Fie ca o saruti acolo sau o mangai, miscarile trebuie sa fie circulare.

Cu atata atentie, trupul ii va tremura de dorinta, pupilele ii vor fi dilatate si se va impinge in tine pana nu va mai rezista.


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la