Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pisy_rasfatata pe Simpatie
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 55 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Sexul si casatoria !!! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

Daca esti casatorit sau ai de gand sa te casatoresti, la un moment dat te gandesti ce ar putea fi mai bun in relatia ta, sau ce ai putea imbunatati la capitolul sex

Sa mentii scanteia sexuala aprinsa intr-o relatie de lunga durata sau intr-o casnicie poate fi mai greu de facut decat de spus. Cuplurile care isi fac timp sa isi mentina relatia sexuala sanatoasa si satisfacatoare, sunt mult mai stabile si nu sufera de depresii, probleme ale inimii si alte maladii.

Rutina zilnica a vietii, fie ca e vorba de copii, cariera sau responsabilitati financiare, ii provoaca pe parteneri sa mentina pasiunea care i-a adus impreuna. Timpul dedicat sexului si intimitatii se reduce, iar responsabilitatile fiecaruia se maresc.

Mai mult de atat, odata cu varsta apar o serie de complicatii in dormitor, cum ar fi disfunctiile sexuale, probleme cardiovasculare, artrite, reumatism si multe alteprobleme. Oricare ar fi problemele, vestea cea buna este ca aceste probleme pot fi usor de tratat. Insa,problemele de origine sexuala sunt deseori semnele altor probleme mai mari.

O viata sexuala buna este o parte importanta a starii de sanatate generala. Cei care au parte de un sex bun se simt mai bine fizic si psihic.

Adultii au parte de 61 de partide de sex pe an

In medie, adultii au parte de 61 de partide anual. Varsta si starea civila influenteaza activitatea sexuala. Pe masura ce imbatranesc oamenii tind sa faca din ce in ce mai putin sex, fie ca sunt sau nu casatoriti.Cuplurile casatorite, cu varste cuprinse intre 18 si 29 de ani au relatii sexuale in medie de 112 ori pe an. Cei trecuti de 60 de ani, fac sex de 16 ori pe an.

Depasirea barierelor emotionale

Cel mai rau lucru care se poate intampla intr-o relatie,este sa intervina monotonia si sa devina o rutina. Uneori solutia acestor probleme este rezolvarea conflictelor de alta natura dintre parteneri, sau sa isi faca timp si pentru ceva distractie chiar daca greutatile vietii ii coplesesc. Doar comunicand si ascultand, cuplurile ajung sa inteleaga problemele fiecaruia si sa depaseasca momentele tensionate dintre ei.

Strategii pentru a mentine pasiunea aprinsa

Trateaza-ti partenera ca si cum ati fi la intalnire

Fii romantic cu ea in afara dormitorului

Planuieste o intalnire de noapte

Vorbeste cu partenera

Intelege-i nevoile si dorintele sexuale

Pastreaza-te atragator fizic si in forma pentru partenera

Rezolva orice conflict dintre voi, caci va va afecta in dormitor

Fiti aventurosi si inventivi in dormitor si in afara lui

Faceti exercitii fizice impreuna

Nu mai fuma si convinge-ti si partenera sa renunte

Ai grija la colesterol si greutate


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la