Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Diana96 din Bucuresti
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 50 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / 10 lucruri pe care vrei sa le stii despre... Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

Penis. Indiferent cat de deschisa esti cu prietenul tau, sunt cateva lucruri pe care chiar si cele mai indraznete dintre voi sunt prea timide sa le intrebe. Iata raspunsul la toate intrebarile pe care ai vrut sa i le pui iubitului tau, si cateva la care nu te-ai gandit niciodata.

1. Doar 6% din populatia masculina are nevoie de prezervative marimea XL, potrivit producatorilor de prezervative. Cu alte cuvinte, 94% dintre barbati mint.

2. Aparent, in Europa, marimea medie a unui penis erect este de 13 cm. Asta daca nu cumva esti intr-un chat room pe internet. In cazul asta marimea se dubleaza.

3. Circumcizia nu este necesara din punct de vedere medical. Cu toate acestea multi continua s-o faca… si nu este intalnita numai in cazul evreilor (spre exeplu, in America 80% dintre barbati sunt circumcisi). De ce oare barbatii isista sa taie ceva de marimea caruia sunt atat de obsedati?

4. Pe barbati chiar ii dor testiculele cand sunt foarte excitati. Numita tehnic “congestie prostatica”, durerea din testicule este cauzata de sangele prins in zona aceea. Stii cum iubitul tau spune mereu ca orgasmul este singurul mod de a scapa de durere? Are dreptate. Numai ca un dus cald si o aspirina functioneaza la fel de bine.
5. Penisurile sunt in general mai inchise la culoare decat trupurile de care atarna. De ce? Este parte din procesul maturizarii sexuale, dar si pentru ca in timpul pubertatii natura ii face cunostinta adolescentului cu un prieten special: mana dreapta.

6. Nu este nici o legatura intre marimea penisului si marimea la pantofi, marimea palmei sau a nasului. Si vestea proasta pentru cele mai materialiste dintre voi: nu este nici o legatura intre marimea penisului si marimea potofelului.

7. Masturbarea este sanatoasa. Serios. “Foloseste-o, altfel se usuca si pica” nu este doar o scuza pentru mana unui barbat sa migreze catre sud. Este concluzia expertilor in sexologie. Cu cat un tip isi foloseste “instalatia” mai putin, cu atat mai multe probleme va avea in “pomparea apei” mai tarziu. Lasa-l sa se joace, e ceva ce probabil evolutia l-a invatat, nu o sa-l dezveti tu acum.

8. Barbatii se “inmoaie” daca beau prea mult. Dar cat de mult inseamna prea mult? Aproximativ trei bauturi si jumatate pentru un barbat de 70 kg. Dupa asta, singurul lucru care mai sta drept in patul tau va fi probabil vibratorul.

9. Toti barbatii au o linie, ca o ridicatura a pielii, care coboara pe penis, si apoi mai jos pe testicule. Se formeaza cand fetusul este in uter. La femei, acea linie formeaza labiile interne ale vaginului. La barbati linia aceea imprejmuieste uretra de-a lungul lungimii penisului.

10. Nimic nu poate face un penis mai mare – cu exceptia cresterii in varsta. Din pacate, penisul se opreste din crestere pana ce barbatii ajung la 20 de ani.


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la