Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pisy_rasfatata pe Simpatie
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 55 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / 15 lucruri pe care nu le stiai despre penisul tau Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
EncantadoR
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
1. Fumatul iti poate micsora penisul cu pana la un centimetru. Erectia are loc in prezenta unei bune circulatii, asa ca daca nu-ti pasa de plamanii tai sau de faptul ca vei muri tanar, ai grija totusi de penisul tau.

2. Doctorii pot creste piele pentru victimele cu arsuri folosind piele de pe preput. Pielea de la un preput poate produce 23.000 metri patrati de piele.

3. Glanda marita a prostatei poate cauza disfunctie erectila si ejaculare precoce. Fa o vizita la un doctor daca ai una dintre probleme.

4. Orgasmul unui barbat dureaza in medie 6 secunde. Cel al femeilor dureaza 23 de secunde. Ceea ce inseamna ca daca femeile erau interesate de egalitate, aveau grija ca barbatii sa aiba 4 orgasme pentru fiecare orgasm al lor.

5. Cea mai veche specie cu penis este o creatura marina cu carapace. Se numeste Colymbosathon ecplecticos. Asa se spune in greceste la "inotator minunat cu penis mare".

6. Preputul circumcis poate fi reconstruit. Operatia poate dura chiar si ani de zile.

7. Doar un singur om din 400 este indeajuns de flexibil pentru a-si oferi un sex oral. Se estimeaza totusi ca toti cei 400 au incercat cel putin o data.

8. Exista 2 feluri de penis. Un fel este acela care se lateste si se lungeste la erectie si celalalt care este mare in tot restul timpului, dar care nu mai creste aproape deloc la erectie.

9. Un studiu international arata ca 79% dintre barbati poseda un penis ce creste si 21% unul ce nu creste aproape deloc la erectie.

10. Cercetatorii germani spun ca un act sexual dureaza in medie 2 minute si 50 de secunde. Si totusi femeile il percep ca durand 5 minute si 30 de secunde. Si atunci, asta inseamna ca barbatii sunt atat de buni sau atat rai in pat?

11. Se pare ca marimea nu conteaza. Asta spune Universitatea State din New York ce a facut un studiu care demonstreaza faptul ca daca un penis este mare, atunci cantitatea de sperma in plus oricum se risipeste.

12. Detinatorul penisului cu cele mai multe femei la activ se pare ca este regele Fatefehi din Tonga. Se presupune ca a fost cu 37800 de femei in perioada 1770-1784. Asta inseamna in jur de 7 virgine pe zi. Este bine sa fi rege.

13. Barbatii mai aratosi au o sperma mai de calitate. Cercetatorii spanioli au aratat femeilor poze cu barbati cu o sperma buna, normala si de proasta calitate si le-au spus sa-l aleaga pe cel mai aratos. Femeile i-au ales pe cei cu sperma cea mai de calitate.

14. Nu ai nevoie de creier pentru ejaculare. Comanda vine de la maduva spinarii.

15. Cea mai comuna cauza de rupere de penis este o masturbare viguroasa. Unele riscuri chiar merita asumate.


_______________________________________






pus acum 15 ani
   
bangy
VETERAN

Inregistrat: acum 16 ani
da.. interesant... dar la ora asta nu imi dau seama ce i aia '' o ZAHAR''

pus acum 15 ani
   
maleficus
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
SPER.MA

_______________________________________
Baterii, incarcatoare, tastaturi si display-uri pentru orice laptop

pus acum 15 ani
   
iosk
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 15 ani


_______________________________________
Adevarul,pur si simplu,este rareori pur si nu este niciodata simplu ."

pus acum 15 ani
   
kiko
Moderator

Din: italia
Inregistrat: acum 18 ani


_______________________________________
[mp3=http://www.youtube.com/watch?v=5LXKd3nPqqg]

 
PENTRU TOTI POSESORII DE VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA SI SEAT
VEZI ISTORIA FILMULUI ROMANESC
STOP TORTURARII ANIMALELOR!! 

                       
  ---->  ROMANIA, TREZESTE-TE!!!  <---- 

GALERIE FOTO PERSONALA

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la