Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Nebunyka
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / 10 motive sa faci sex Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
eu_nebunu
VETERAN

Inregistrat: acum 15 ani
1. Sexul scade presiunea arteriala si elimina stresul. Nici nu e greu de demonstrat – ganditiva cam cum va simtiti dupa ce aveti orgasm si… iata raspunsul.

2. Sexul este benefic pentru sistemul imunitar. Se pare ca sexul regulat ajuta la cresterea anticorpilor in organism, prevenind racelile si alte infectii.

3. Sexul arde caloriile. Treizeci de minute de sex ard aproximativ 85 de calorii. Ceea ce inseamna ca in vreo 40 de ore de sex poti slabi un kilogram. Pun pariu ca asta e suficienta motivatie sa faci mai mult sex, nu?

4. Sexul imbunatateste sanatatea inimii, iar cel mai evident este in cazul barbatilor. Barbatii care fac sex cel putin o data pe saptamana, reduc la jumatate riscul atacurilor de cord.

5. Sexul reduce riscul de cancer, din nou, evident in cazul barbatilor. Mai exact, ejacularea regulata reduce riscul cancerului de prostata.

6. Sexul creste stima de sine. Cine nu s-ar simti sexi stiind ca persoana alaturi de care vroiai sa te bagi sub asternuturi, isi dorea acelasi lucru? Si daca este vorba despre a face dragoste, ce poate fi mai imbucurator decat sa stii ca persoana pe care o iubesti iti impartaseste sentimentele?

7. Sexul mareste nivelul hormonului iubirii. In timpul sexului, nivelul oxitocinei se mareste, creand o legatura de incredere si confort intre cei doi parteneri.

8. Sexul reduce durerea. Pe masura ce hormonul iubirii iti strabate corpul, se elibereaza endorfine, acestea reducand durerea fizica.

9. Sexul intareste muschii pelvieni. In regiunea pelviana se afla muschii Kegel. Daca nu stii sa-i folosesti, e timpul sa inveti. Nu numai ca iti ofera placere sexuala, atat tie cat si partenerului tau, dar previne si problemele de retentie ce pot aparea mai tarziu. Poti sa faci acest lucru si singura, incordand si relaxand muschii pelvieni. Nimeni nu-si va da seama.

10. Sexul face somnul mai usor. Hormonul iubirii, eliberat in timpul sexului, isi aduce aportul si in privinta somnului. Si, dormind suficient se mentiune o presiune arteriala joasa si o greutate normala.


pus acum 15 ani
   
Aerts
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
da' tu ai nevoie de motive? 

_______________________________________
Oricat de jos s-ar duce dolarul, apleaca-te si ia-l!

pus acum 15 ani
   
eu_nebunu
VETERAN

Inregistrat: acum 15 ani
sunt persoane care nu vor sa faca din anumite motive. daca te gandesti la sanatate, e chiar indicat sa faci, dupa cum zice aici

pus acum 15 ani
   
arssura
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
Din dragoste....nu am vazut pe nicaieri,aduceti doar argumente cam ilogice.Cine face sex pentru a dormi mai usor sau pentru a imbunatati circulatia?

pus acum 15 ani
   
eu_nebunu
VETERAN

Inregistrat: acum 15 ani
poti sa incerci sa convingi o persoana care nu vrea cu motivele astea

scuze. am uitat sa pun la inceput. este vorba din motive de sanatate

Modificat de eu_nebunu (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
ktalin_jordan
Music addicted

Din: măta
Inregistrat: acum 16 ani
Trebe sa ii zic la pretina'mea cand nu are somn , sa vina sa o f*t si dupaia poate adormii linistita 

pus acum 15 ani
   
arssura
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
Eih nici asa ma Cataline...nu fi rau 

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la