Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazy_hell_angel la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Gorj
cauta Barbat
25 - 53 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / am si eu o intrebare Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
bimbilici
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani
ASh vrea si eu sa stiu cum e mai exact cu dezvirginarea la baietii. Am avut contacte sexuale cu cateva fete, cateva din ele si virgine, dar problema este alta. mie nu mi s-a rupt atza(scuzati expresia) si chiar ma ingrijoreaza. dacă o fac fara prezervativ doare de mor, iar cu el nu am nici o problema. Oare am probleme? Va rog spunetzi-mi ca un doctor mi-e rushine sa consult! V-ash ruga dacă se poate sa imi raspundetzi serios. Multumesc

Modificat de bimbilici (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
BogdyDdeva
Membru Junior

Inregistrat: acum 15 ani
Stai linistit atza nu ti se rupe asa de usor.Si in legatura cu durerea fara prezervativ e ceva normal sa te doara cand o faci cu o virgina.

_______________________________________


Fiecare om iubeste intr-un anumit fel si are nevoie sa fie iubit intr-un anumit fel...
pot sa te iubeasca oricat de multi oameni si nu e de ajuns...
dar e suficient sa te iubeasca doar unul singur exact asa cum simti tu ca ai nevoie...

pus acum 15 ani
   
bimbilici
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani
bun dar nu numai cand o fac cu o virgina ma doare, ma doare cand o fac fara prezervativ. ms oricum pentru sfat

pus acum 15 ani
   
bogdan_2xl
MEMBRU VIP

Din: '89
Inregistrat: acum 16 ani

Dupa cum ai vazut, la fete ca "dovezi" ale virginitatii sunt considerate doua aspecte : integritatea himenului si sangerarea la primul contact sexual cu penetrare vaginala. La baieti ramane treaba cu sangerarea iar locul himenului este luat de "ata". Acestea ar fi, in opinia celor aflati inca in Evul Mediu al intelegerii vietii sexuale, "dovezi" ale virginitatii la baieti. "Ruptul atei" ca element al "piederii virginitatii" este o alta informatie (folclorica) fara legatura cu realitatea. Frenum preputi sau fraul preputului (asta este de fapt "ata" care leaga preputul de gland nu se "rupe", obligatoriu, la primul act sexual cu penetrare. Este un tesut conjunctiv si poate, farte bine, sa se intinda. Despre localizarea fraului preputului poti citi in articolul "Faceti cunostinta ! El este Dl. Penis ..."

Este adevarat, uneori, in cazul primului act sexual cu penetrare, poate apare o sangerare din cauza ruperii partiale a acestuia. Dar aceasta intamplare nu este valabila numai in cazul primului act sexual ci si in cazul unui act sexual mai "furtunos" si la orice varsta. Cauza este un preludiu grabit, insuficient, ceea ce inseamna o lubrifiere insuficienta de unde si fortarea, intinderea puternica a fraului ceea ce poate duce la ruperea lui. Si bineinteles ca este vorba despre un act sexual fara prezervativ. Si de fapt nu este o rupere (suna prea grozav) a fraului preputului ci este vorba despre cateva fibre din constitutia lui. Zona fiind vascularizata, apare sangerarea. In aceste cazuri sangerarea este foarte usoara iar vindecarea este foarte rapida, zona cicatrizandu-se de la sine.

Dar problema poate reapare oricand in conditiile despre care ti-am vorbit - daca lubrifierea este insuficienta, daca nu foloseste un prezervativ, daca sexul este "furtunos", daca este o "intrare" stramta ... nu are nici o legatura cu "virginitatea" ci cu fortarea mecanica a fraului. Si la fel de bine fraul preputului se poate rupe si daca baiaul nu a vazut in viata lui o vulva "pe viu" ci se masturbeaza si forteaza decalotarea si intinderea fraului preputului.

Nu uita, ti-am spus ca nu este obligatoriu sa se produca vreo ruptura. Multi barbati nu au nici un fel de probleme in a decalota penisul si a avea raporturi sexuale normale inca de la primul contact sexual si pana la adanci batraneti. Iar virginitatea este cu totul altceva decat o "ata" sau un himen care se pot rupe sau nu. Virginitatea este mai mult o notiune ce tine de sfera mentalului iar reprezentarea virginitatii prin starea himenului la femei si a fraului preputului la barbati este un aspect fizic. Te rog sa te gandesti la aceste lucruri, sa incerci sa intelegi conceptul de "virginitate" si sa nu (iti) creezi inhibitii pe aceasta tema.



"Ruptul atei" cum se spune in popor, se refera la frenum preputi sau fraul preputului care leaga preputul de gland.

In cazul unei fimoze, cand fraul este prea strans, se produce o sangerare in timpul contactului sexual. Exista doua alternative : fie consult urologic cu interventie pentru fimoza (treaba de cinci minute, cu anestezie locala), fie folosirea prezervativului pana cand tesutul conjunctiv al fraului se intinde si nu se mai produce sangerare.

Trebuie spus ca pentru a reduce sansele de sangerare, vaginul partenerei trebuie sa fie umed si gata sa primeasca penisul. Orice graba si preludiu inadecvat, va determina o solicitare a glandului cu intinderea fraului si sangerare. Pentru a fi sigur poti folosi si geluri sau lubrifianti speciali pentru contactul sexual, pe baza de apa.

Ejacularea nu este influentata de problema pe care o discutam. Dar se poate spune ca ar exista o influenta asupra calitatii actului sexusl ... durerea pe care ai putea-o avea in timpul actului sexual ar putea sa reprezinte o problema - te doare si cand te doare nu-ti mai arde ...



sursa:seximus.ro

Modificat de bogdan_2xl (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la