Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Kalifa
Femeie
19 ani
Ialomita
cauta Barbat
19 - 32 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / afrodisiac Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
danger
VETERAN

Inregistrat: acum 17 ani
avem o problema (eu si prietena mea). eu vreau sa facem dragoste si la fel si ea. dar cand vine momentul se panicheaza si nu renunta. este prima data pentru ea. si m-am gandit ca un afrodisiac mai puternic ar rezolva problema. ce imi recomandati?

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Aerts
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
Nu cred ca ii trebuie vreun afrodisiac, mai degraba nu e pregatita. Asa ca .. mai stai o leaca 

_______________________________________
Oricat de jos s-ar duce dolarul, apleaca-te si ia-l!

pus acum 15 ani
   
band3ras
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
Hmm...afrodisiacul de care are nevoie esti TU! Trebuie sa fii f tandru,romantic si precaut.. vorbestei in pasii care ii parcurgi,parcurgei incetisor,fii grijuliu cu ea..bine,mai intai, poti crea o atmosfera romantica in camera unde veti face dragoste,+afrodisiacuri,conteaza mult sa vorbiti,mai ales tu(si va ajuta cat de putin dacă mimati inainte de a o face direct),..astea ar ajuta putin! Si vezi: ai rabdare si fii intelegator!

pus acum 15 ani
   
nicu_marcushu
Membru Puf

Din: Abrud, jud. Alba
Inregistrat: acum 17 ani
In leagtura cu afrodisiacul, merg p ideea lui band3ras, adik un cadru romantic, ar fi de folos. As tinde sa intreb de cat timp sunteti impreuna sau ce varsta are prietena ta, fiindca stii si u unele fete se tem de anumite lucruri, de genu "daca ma paraseste dupa?", k daca am inteles bine e prima data pentru ea. Alt caz, ar fi acela in care dacă e deja majora si sa pastrat virgina, pan acum, de ce sa nu mai stea inca? Daca nu e majora inca, mai are ink un motiv pt care sa aiba retineri. Asa cum au mai zis si ceilalti mai sus, mai ai putintica rabdare cu ea, vorbestei frumos, si respecto!!! Daca ti-ai gasit prietana pt care tu esti primul barbat din viata ei, respectele mele pt tine, si pt ea, si eu zic k merita sa mai ai kt de putina rabdare. K, parerea mea, daca stii cum sa ramai, o sa si ramai singurul barbat din viata ei!
Sa ne auzim de bine! Sal


pus acum 15 ani
   
arssura
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
Daca e prima data pentru ea,e normal sa fie putin mai nesigura.Incearca usurel,rezervati-va mult timp pentru asta...si fara afrodisiace,eventual un lubrifiant ceva.Dragostea intai,sexu dupa... hai sa ne-auzim de bine

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la