Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil andrum94
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Filme - Movies / Good Will Hunting (1997) Moderat de 80Inanna, Silva, bronson, kla2005, maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
HEROS
Membru Gold

Inregistrat: acum 16 ani
Sunt unele filme din care nu mai ramane nimic dupa ce le dai la o parte invelisul de Oscaruri. Good Will Hunting nu face parte dintre ele.

Will Hunting e un tanar cu probleme. Poate pentru ca nu s-a nascut in cartierul potrivit, n-a avut parte de educatia potrivita, de viata potrivita sau poate pentru ca se aprinde repede la manie si isi pierde capul. Si mai mult ca sigur, toate la un loc. Aparent, nu-l deranjeaza faptul ca e un simplu baiat de serviciu care spala coridoarele prestigioasei universitati MIT. Dar e genul care nu refuza nici o provocare... Asa se face ca intr-o zi, fara sa-l vada nimeni, rezolva pe tabla o problema pe care prof. Lambeau (Stellan Skarsgaard) o alesese ca sa isi incuie studentii. Uluit de solutia gasita si de faptul ca nimeni nu indrazneste sa o revendice, prof. Lambeau se hotaraste sa il gaseasca pe autor. Will Hunting, baiatul care spala pe jos, e de fapt un geniu matematic si, cand il descopera, Lambeau refuza sa-l lase sa se iroseasca. Numai ca Will nu vrea sa fie salvat dimpotriva, parca face totul sa se autodistruga. Nici macar prietenul lui cel mai bun, Chuckie (Ben Affleck), nu reuseste sa-l convinga sa nu dea cu piciorul sansei... Din pacate pentru Will, pe cat e de genial, pe atat e de incapatant si incrancenat sa ramana acolo unde considera ca ii e locul: alaturi de prietenii lui, intr-o viata fara ambitii si in care multe se rezolva cu pumnii nu cu mintea. Dar ranile lui cele mai dureroase nu sunt cele care i se vad pe fata, ci cele care se citesc in suflet. Mai mult, Will nu considera ca ar avea ceva de demonstrat despre el insusi. Sau ca ar merita ceva mai bun de la viata. Ironia face ca tot temperamentul lui impulsiv sa ofere solutia dorita de Lambeau. Ca sa evite un nou conflict cu politia, Will accepta sa mearga la un psiholog si sa ia cursuri de matematica. Sirul de intalniri dezastruoase cu psihologi se termina in mod fericit cu dr. Sean McGuire (Robin Williams), care are si el un trecut plin de cicatrici si gaseste calea de a deschide carapacea in care Will isi ascunsese geniul si dorinta de a trai pe masura lui.
Download:
Pass:
Subtitrere:

Modificat de HEROS (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
behemot
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani

subtitrare:

Modificat de behemot (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
agaricus
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 16 ani
multumesc behemot...

_______________________________________
Adevarata placere consta in descoperire,nu in cunoastere.
Isaac Asimov

pus acum 15 ani
   
niklkl2003
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 12 ani


Good Will Hunting (1997) / Bunul Will Hunting (1997)




Release iNFo :
----------
Release Date: 2 December 1997   
Source: Retail
Format: DVD5 (AUDIO_TS & VIDEO_TS Folder)
Audio Type: English
Subtitles: ROMANIAN
Menu: YES (Untouched)
Size: 4,34 GB


Movie iNFo :
----------
Genre: Drama
Runtime: 126 min
iMDB:
Cinemagia:






Sunt unele filme din care nu mai rămâne nimic după ce le dai la o parte învelișul de Oscaruri. Good Will Hunting nu face parte dintre ele.

Will Hunting e un tânăr cu probleme. Poate pentru că nu s-a născut în cartierul potrivit, n-a avut parte de educația potrivită, de viața potrivită sau poate pentru că se aprinde repede la mânie și își pierde capul. Și mai mult ca sigur, toate la un loc. Aparent, nu-l deranjează faptul că e un simplu băiat de serviciu care spală coridoarele prestigioasei universități MIT. Dar e genul care nu refuză nici o provocare... Așa se face că într-o zi, fără să-l vadă nimeni, rezolvă pe tablă o problemă pe care prof. Lambeau (Stellan Skarsgaard) o alesese ca să își încuie studenții. Uluit de soluția găsită și de faptul că nimeni nu îndrăznește să o revendice, prof. Lambeau se hotărăște să îl găsească pe autor. Will Hunting, băiatul care spală pe jos, e de fapt un geniu matematic și, cînd îl descoperă, Lambeau refuză să-l lase să se irosească. Numai că Will nu vrea să fie salvat dimpotrivă, parcă face totul să se autodistrugă. Nici măcar prietenul lui cel mai bun, Chuckie (Ben Affleck), nu reușește să-l convingă să nu dea cu piciorul șansei... Din păcate pentru Will, pe cât e de genial, pe atât e de încăpățânat și încrâncenat să rămână acolo unde consideră că îi e locul: alături de prietenii lui, într-o viață fără ambiții și în care multe se rezolvă cu pumnii nu cu mintea. Dar rănile lui cele mai dureroase nu sunt cele care i se văd pe față, ci cele care se citesc în suflet. Mai mult, Will nu consideră că ar avea ceva de demonstrat despre el însuși. Sau că ar merita ceva mai bun de la viață. Ironia face ca tot temperamentul lui impulsiv să ofere soluția dorită de Lambeau. Ca să evite un nou conflict cu poliția, Will acceptă să meargă la un psiholog și să ia cursuri de matematică. Șirul de întâlniri dezastruoase cu psihologi se termină în mod fericit cu dr. Sean McGuire (Robin Williams), care are și el un trecut plin de cicatrici și găsește calea de a deschide carapacea în care Will își ascunsese geniul și dorința de a trăi pe măsura lui.






Matt Damon ... Will
Ben Affleck ... Chuckie
Stellan Skarsgĺrd ... Lambeau
John Mighton ... Tom
Rachel Majorowski ... Krystyn
Colleen McCauley ... Cathy
Casey Affleck ... Morgan
Cole Hauser ... Billy
Matt Mercier ... Barbershop Quartet #1
Ralph St. George ... Barbershop Quartet #2
Rob Lynds ... Barbershop Quartet #3
Dan Washington ... Barbershop Quartet #4
Alison Folland ... M.I.T. Student
Derrick Bridgeman ... M.I.T. Student
Vik Sahay ... M.I.T. Student (as Vic Sahay)










01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
11.

SAU

01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
11.


Modificat de niklkl2003 (acum 2 ani)

pus acum 3 ani
   
cristianstrt
Membru Gold

Din: Klujenburg
Inregistrat: acum 12 ani
Multamn fain!  :hi:

_______________________________________
Ne inclestam cu disperare,
Intr-o suprema confruntare
In fiecare zi:viata sau moarte.

pus acum 3 ani
   
rolandk
MEMBRU VIP

Din: Montreal
Inregistrat: acum 16 ani
Multe multumiri!

_______________________________________
Ramane cum am stabilit!

pus acum 3 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la