Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anne98 la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 50 ani
Forum Romania Inedit / TV Channels & Posturi de Radio / Cum iti poti face 'televiziunea ta pe internet' !!! Moderat de Nero
Autor
Mesaj Pagini: 1
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani
PENTRU A EMITE SI A FACE POSIBILA TRANSMISIUNEA IN DIRECT AI NEVOIE DE WINDOWS SAU LINUX.EU VA PREZINT VARIANTA WINDOWS XP/VISTA/7.POTI EMITE ATAT DE PE CABLU CAT SI DE PE SATELIT.




TV TUNER INTERN - VARIANTA 1


TV TUNER EXTERN - VARIANTA 2


INDIFERENT DE VARIANTA ALEASA VA FUNCTIONA FARA PROBLEME



VITEZA INTERNET MINIM: DOWNLOAD 1 MEGA/SEC - UPLOAD 1 MEGA/SEC

ITI POTI FACE TESTUL DE VITEZA   APASA AICI PENTRU TEST






CERINTE PENTRU A EMITE IN SISTEM P2P:

SOFTUL CARE PREIA IMAGINEA SI SUNETUL DIN TV TUNER


A. SOFTURILE 'RELEU' CARE TRANSFORMA IP-UL TAU INTR-UN mms,http SAU mmh SUNT URMATOARELE:

1. U-BROADCAST.............DOWNLOAD
2. STAR MEDIA CENTER....DOWNLOAD
3. ENCODER 9..................DOWNLOAD
4. VLC PLAYER..................DOWNLOAD


SOFTUL CARE EMITE IMAGINEA SI SUNETUL DIN TV TUNER


B. SOFTURILE 'MAGNET P2P' CARE PREIAU IP-UL TAU DEJA GENERAT DE UNUL DIN CELE 4 SOFTURI 'RELEU' SUNT URMATOARELE:




TREI SOFTURI 'MAGNET P2P' CARE NECESITA CONT PENTRU A EMITE

1. SOPCAST - ACEASTA UNEALTA INTELIGENTA FOLOSESTE PLAYERUL ATAT PENTRU A FACE STREAMING CAT SI PENTRU A URMARI ALT ID CARE EMITE IN DIRECT UN EVENIMENT APASA AICI PENTRU CONT SI  AICI PENTRU PLAYER / BROADCASTER IMEDIAT DUPA CE TE-AI INSCRIS VEI PRIMI UN ID DE SOPCAST.EXTENSIA PENTRU SOPCAST E ASA sop:// URMAT DE ID-UL PRIMIT LA INSCRIERE.EXEMPLU: sop://broker.sopcast.com:3912/8000



2. TVUPLAYER - STABIL SI PUTERNIC.PENTRU A-L FOLOSI APASA AICI PENTRU CONT SI AICI PENTRU PLAYER SI AICI PENTRU BROADCASTER IMEDIAT DUPA CE TE-AI INSCRIS VEI PRIMI UN ID DE TVUPLAYER.EXTENSIA PENTRU TVUPLAYER E ASA tvu:// URMAT DE ID-UL PRIMIT LA INSCRIERE.EXEMPLU: tvu://80000


3. VEETLE - ACEST CONCEPT DE STREAMING ARE INCORPORAT 'RELEUL MAGNET'.DACA AVETI O BANDA BUNA DE INTERRNET IMAGINEA VA FI IMPECABILA.TREBUIE SA AVETI INSTALAT VLC PLAYER PENTRU A-L FOLOSI APASA AICI PENTRU CONT SI AICI PENTRU PLAYER SI AICI PENTRU BROADCASTER



DOUA SOFTURI 'MAGNET P2P' CARE NU NECESITA CONT PENTRU A EMITE



1. STREAM TORRENT - APASA AICI PENTRU DOWNLOAD EXTENSIA PENTRU STREAM TORRENT E ASA st:// URMAT DE ID-UL PRIMIT LA INSCRIERE.


2. TVANTS -  APASA AICI PENTRU DOWNLOAD EXTENSIA PENTRU TVANTS E ASA tvants// URMAT DE ID-UL PRIMIT LA INSCRIERE.NU TREBUIE SA VA FACETI CONT DEOARECE NU-I NECESAR IN ACEST CAZ..Se deschide TVAnts apoi se apasa pe Channels ce apare in bara de sus si apoi se adauga mms-ul jos in ADD jos in dreapta si apoi emiti.Poti transmite un eveniment sportiv sau ce doresti tu.







CUM PROCEDAM PENTRU A OBTINE DIN IP-UL NOSTRU UN mms:// PENTRU A-L INCORPORA IN SOFTUL 'MAGNET P2P'.DACA IP-UL TAU AR FI 85.207.24.123 PRIN INTERMEDIUL U-BROADCAST DEVINE mms://85.207.24.123 URMAT DE UN PORT.DE REGULA PORTUL E 8080 INSA SE POATE PUNE ORICE PORT LIBER.ACEST mms:// PLUS IP-UL SI PORTUL DEVINE: mms://85.207.24.123:8080



1. U-BROADCAST


A. DUBLU CLIC PE APLICATIE DUPA INSTALARE.DACA LA DESCHIDERE NU SE CAPTEAZA SEMNALUL DIN TV TUNER PROCEDATI CA IN IMAGINEA 1.SE APASA PE VIDEO CAPTURE DEVICE SI BIFATI BIFATI TV TUNERUL.SE APASA PE INPUT SI BIFATI VIDEO TUNER.

IMAGINEA 1



B. IMEDIAT CE AM FACUT SETARILE DE MAI SUS AVEM IMAGINEA CAPTATA DIN TUNERUL INTERN SAU EXTERN.

IMAGINEA 2


C. MERGEM MAI DEPARTE SI SETAM SI SUNETUL.APASAM PE AUDIO DEVICE SI BIFAM PLACA DE SUNET.APASAM PE URMA PE INPUT SI ALEGEM SURSA DE SUNET.DACA CABLUL DE LA PLACA AUDIO INTRA IN MUFA DE MICROFON BIFAM MICROFON SAU PE LINE IN SI ASA MAI DEPARTE.


IMAGINEA 3



D. IMEDIAT CE AM FACUT SETARILE DE MAI SUS AVEM SUNETUL CAPTAT DIN TUNERUL INTERN SAU EXTERN.


IMAGINEA 4



E. TREBUIE SA ALEGEM NORMA DE CULOARE PENTRU ROMANIA.APASAM PE DEVICE SI MAI APOI PE VIDEO PROPERTIES.

IMAGINEA 5



F. DUPA CE AM DAT CLIC PE VIDEO PROPERTIES APASAM APOI PE VIDEO DECODER SI ALEGEM NORMAL DE CULOARE PENTRU ROMANIA,SI ANUME, PAL D.APASAM LA FINAL APPLY SI OK.

IMAGINEA 6




G. APASAM PE DEVICE DIN NOU SI APOI PE TV TUNER SETTINGS URMAT DE SET INPUT SI ALEGEM FIE CABLE FIE ANTENA.SE ALEGE VARIANTA CABLE DACA AVEM CABLU TV NORMAL GEN: DIGI,UPC,ASTRAL SI BIFAM ANTENA DACA EMITEM UN CANAL TERESTRU SAU UNUL DE PE SATELIT DIGI,BOOM,DOLCE,AKTA,FOCUSSAT SAU CHIAR DE PE UN RECEIVER DE SATELIT CARE RECEPTIONEAZA CANALE FREE SAU CODATE.

IMAGINEA 7


H. U-BROADCAST ARE SETAT PORTUL 8080.PENTRU AL SCHIMBA APASAM PE FILE DUPA CARE APASAM PE CHANGE SERVER PORT.

IMAGINEA 8


I. SETAM,SA ZICEM,PORTUL 7474 SI DAM OK.DIN ACEL MOMENT EL S-A SCHIMBAT SI VA RAMANE ASA DEFINITIV.DACA DORIM PUTEM SA-L SCHIMBAM ORICAND.

IMAGINEA 9



J. TREBUIE SA SETAM VITEZA CU CARE DORIM SA EMITEM.DE PRFERAT E SA ALEGETI 256 DE KBPS,384 KBPS SAU 768 KBPS.TOTUL DEPINDE DE BANDA NOASTRA DE INTERNET.EU VA RECOMAND 384 KBPS.DACA AVETI NET BUN SE POATE EMITE SI CU 768 KBPS.CUM PROCEDAM:SE DA CLIC PE DEVICE SI APOI PE WM PROFILE.IMEDIAT SE DESFASOARA O LISTA SI ALEGETI UNA DIN CELE 3 VITEZE PROPUSE DE MINE MAI SUS.

IMAGINEA 10


K. A SOSIT MOMENTUL SA-L PUNEM SA LUCREZE SI SA TRANSFORME IP-UL NOSTRU INTR-UN mms:// PE CARE IL VOM PUNE IN SOFTUL 'MAGNET P2P'.APASAM PE FILE SI APOI APASAM PE START BROADCAST.

IMAGINEA 11



L. ACUM U-BROADCAST FACE STREAM (SE VEDE INCONJURAT CU ROSU CA EMITE) INSA NU EXISTA NIMENI CONECTAT SA-L FOLOSEASCA.SUNT ZERO USERI [INCONJURAT CU ALBASTRU.A SOSIT MOMENTUL CRUCIAL SA VERIFICAM CU WINDOWS MEDIA PLAYER DACA IL PUTEM VEDEA.ACUM IP-UL NOSTRU S-A TRANSFORMAT INTR-UN mms:// SI-L PUNEM IN WINDOWS MEDIA PLAYER.DACA AVEM IP-UL 89.212.123.14 SI AM ALES LA U-BRODCAST PORTUL 7474 DEVINE mms://89.212.123.14:7474

IMAGINEA 12


M. DESCHIDEM WINDOWS MEDIA PLAYER.DAM CLIC PE FILE SI APOI PE OPEN URL

IMAGINEA 13



N. PUNEM mms:// NOSTRU IMAGINAR: mms://89.212.123.14:7474 SI APOI DAM OK SI ASTEPTAM SA SE CONECTEZE LA U-BRODCAST CARE DEJA EMITE.FIECARE PUNE IP-UL LUI SI PORTUL ALES.AICI E DOAR UN DEMO.

IMAGINEA 14

O. IMEDIAT CUM S-A CONECTAT WINDOWS MEDIA PLAYER LA mms://89.212.123.14:7474 SE PRODUCE MIRACOLUL.U-BROADCAST TE ANUNTA CA CINEVA S-A CONECTAT (INCONJURAT CU ALBASTRU).E TIMPUL SA PUNEM ACEST mms://89.212.123.14:7474 IN UNEALTA 'MAGNET P2P' ALEASA NOI SI SA EMITEM IN DIRECT ORICE DORIM.INCHIDEM WINDOWS MEDIA PLAYER SI LASAM SA MEARGA U-BRODCAST.ACUM TREBUIE SA PUNEM mms://89.212.123.14:7474 in SOPCAST,TVUPLAYER,STREAM TORRENT SAU TVANTS.

IMAGINEA 15



P. PENTRU A SCHIMBA PROGRAMUL (VALABIL DOAR DACA AI PROGRAME DE PE CABLU SAU TERESTRE) IN TIMP CE TRANSMITEM CU SOPCAST,TVYPLAYER,STREAM TORRENT SAU TVANTS APASAM PE DEVICE DIN NOU SI APOI PE TV TUNER SETTINGS URMAT DE SET CHANNEL.ALEGI CANALUL 1,2,3,4...ORDINEA PE CARE O AI TU SETAT LA TV TUNER SE RESPECTA SI AICI.DACA AI PE CHANNEL 2 TVR 2 SE VA SCHIMBA PE TVR 2 SI ASA MAI DEPARTE.DACA AI RECEIVER DE SATELIT NU E NEVOIE PENTRU CA SCHIMBI DIN TELECOMANDA RECEIVERULUI.

IMAGINEA 16





SETARE IN SOPCAST.SE PUNE ID-UL CONTULUI LA CHANNEL ID.NOI AM INVENTAT UNUL 20974.PUNEM EMAILUL NOSTRU SI PAROLA DE SOPCAST SI mms://89.212.123.14:7474 OBTINUT CU U-BROADCAST.CU UNEALTA U-BRODCAST PORNITA SI CU mms://89.212.123.14:7474 PUS LA STREAM DAM START.IN CATEVA MINUTE DEJA SUNTEM ONLINE




DE RETINUT: AVANTAJUL SISTEMULUI 'MAGNET P2P' E CA SE POT CONECTA UN NUMAR INFINIT DE UTILIZATORI IN TIMP CE IMAGINEA SI SUNETUL NU AU DE SUFERIT.




MACROMEDIA FLASH ENCODER (NO P2P - IN ACEST CAZ NU E NECESAR SOFTUL 'RELEU': U-BROADCAST,STAR MEDIA CENTER,ENCODER 9 SAU VLC PLAYER.

Pentru a emite indiferent de tv tuner ai nevoie de Adobe Flash Media Encoder 2.5 pe care-l descarci gratuit de aici:


Trebuie neaparat sa aveti instalat pe pc Macromedia Flash in toate cazurile cazuri (justin,ustream,freedocast,livestream,bambuser,etc) Il puteti lua de aici in cazul in care nu-l aveti deja instalat.

VARIANTA FLASH E MAI SIMPLA CARE ARE,SPRE DEOSEBIRE DE SISTEMUL P2P,SI CHAT.PUTETI SA DISCUTATI CU CEI CARE SE UITA LA TRANSMISIA VOASTRA..ARE SI DEZAVANTAJE SISTEMUL FLASH.DE EXEMPLU DACA TRANSMITETI ANGLIA - FRANTA S-AR PUTEA SA VA TREZITI CA V-AU STERS CONTUL DIN CAUZA 'DREPTURILOR DE AUTOR' DAR APOI ITI FACI ALT CONT SI TOT ASA LA INFINIT.


1.USTREAM- INTRA SI EMITE DE AICI:

2.FREEDOCAST - INTRA SI EMITE DE AICI:

3.VEEMI -  INTRA SI EMITE DE AICI:

4.MAKEITLIVE - INTRA SI EMITE DE AICI:

5.ZONEIN- INTRA SI EMITE DE AICI:

6.JUSTIN - INTRA SI EMITE DE AICI :

7.LIVESTREAM - INTRA SI EMITE DE AICI:



SITE-URI ALTERNATIVE IN MACROMEDIA FLASH DAR MAI PUTIN FOLOSITE PENTRU A EMITE PE INTERNET:

1. ZAPLIVE           
2. KYTETV           
3. BLOGTV           
4. LIVE-STREAM   
5. ENVIVOAHORA 



Mai exista un site foarte interesant care va ajuta sa transmiteti de pe cablu direct pe internet dar aici nu aveti chat cu cei care va urmaresc.Daca analizati bine pagina veti gasi lucruri uimitoare.

Aici puteti face streamimg direct pe windows media player (si nu  ai limita de useri la conectare printr-un sever)


Aici puteti face streamimg direct in flash (si nu  ai limita de useri la conectare printr-un sever)




CANALUL MEU EMITE ATAT IN P2P CAT SI IN MACROMEDIAFLASH




SOLARIS SPORT + IN P2P

Solaris Sport + pe Sopcast   sop://broker.sopcast.com:3912/17544

Solaris Sport + pe TVUPlayer    tvu://62412


SOLARIS SPORT + IN MACROMEDIAFLASH

SOLARIS SPORT + PE JUSTIN

SOLARIS SPORT + PE FREEDOCAST

Solaris Sport 2 pe Freedocast 

Solaris Sport 3 pe Freedocast 

Solaris Sport 4 pe Freedocast 

Solaris Sport + pe Ustream 

Solaris Sport + pe Livestream

Solaris Sport + pe Bambuser





Solaris Sport +  poate fi urmarit doar cand se afla online si aveti nevoie de soft-ul Macromedia Flash,Sopcast, sau TVUPlayer.



Pentru a stii cand se afla online accesati paginile [inclusiv voi puteti anunta pe aceste site-uri daca emiteti ceva anume]:
or or




ACUM NU MAI AVETI NICI O SCUZA.DACA NU TRANSMITETI INSEAMNA CA NU VA INTERESEAZA [MA UIT IN ACEST COLT DE FORUM SI VAD CA NU SE INGHESUIE NIMENI]FACETI VOI STREAMING SI NU MAI ASTEPTATI SA IL GASITI CINE STIE PE UNDE...APOI REMARC CA INCROPITI O PAGINA SI FACETI COPY SI PASTE LA ADRESE ARHICUNOSCUTE DE TOATA LUMEA.

DACA EMITETI PE UNDEVA SA NE SPUNETI SI NOUA SA VA URMARIM !




MULT SUCCES TUTUROR

Modificat de solaris_xp (acum 12 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
starky
Membru Senior

Inregistrat: acum 17 ani

solaris_xp a scris:

Pentru a emite ai nevoie de:

1. Tuner TV
2. Internet minim 1 mbps
3. Softul 'releu'
4. Sopcast,TVAnts sau TVUPlayer (emiti in sistem P2P)

Un tuner iti poti procura linistit de la un centru care comercializeaza piese pentru calculator.Internet minim de 1 mbps poti avea daca esti pe un operator de internet bun.Softul 'releu' se numeste : U-Broadcast sau Star Media Center (ambele gratis pe internet).Iti faci cont pe sopcast si faci download la acest soft cu ajutorul caruia vei putea emite in sistem P2P.Poti emite un eveniment sportiv sau ce doresti tu.Intrati pe google si acolo gasiti softurile mentionate mai sus absolut gratis.Succes !!! 



    solaris_xp, te rog sa-mi spui: tu transmiti pe SopCast canalul Solaris Sport +, si daca da, ce putem vedea in continuare pe el ? Eu de pilda am vazut putin din meciul Romania - Slovenia pe acest canal.

Modificat de starky (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani
Dupa cum ai remarcat nu-i complicat sa emiti live pe internet.Problema e ca nu se inghesuie nimeni.Eu emit acel canal sub denumirea 'Solaris Sport +'.Intri pe forum cum ai mai intrat si pana acum si afli la momentul oportun daca emit ceva interesant.Ma si mira faptul ca noi nu emitem cum o fac alti acolo pe sopcast si mai ales acum cand intr-adevar viteza de conectare la internet este foarte buna.Va propun sa faceti aici pe Romania Inedit ceva de genul 'TV P2P' pentru cei ce vor sa emita in direct diverse programe sau evenimente sportive sau de alta natura.

Modificat de solaris_xp (acum 16 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
MAX-DJ
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
poti sa fii mai explicit..cu care program emiti pana la urma cu sopcast...mi-am facut cont la ei am luat programul...dar nu vad nimic in el...am luat si celelalte programe.. U-Broadcast iti proiecteaza imaginea de pe tuner dar nu vad unde se pune server...portu...pe unde emit...ca pe ip-ul meu vad ca nu merge...unde se duc imaginile alea.... 

pus acum 16 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani
Intra pe
acolo iti explica unde pui ip-ul tau proiectat de u-broadcast la sectiunea 'broadcast' apoi apesi pe 'broadcast help'.Ip-ul tau se transforma intr-un mms.Exemplu daca ai : 85.204.86.249...portul il alegi tu (poate fi 8080 sau 7777,etc...asta il setezi tu din U-Broadcast).Finalmente o sa fie asa: mms://85.204.86.249:8080 si pui asta in sopcast acolo unde iti apare My Server,adaugi id-ul canalului,mail si parola si dai start.

Modificat de solaris_xp (acum 16 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
MAX-DJ
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
cu ip-ul meu nu cred ca se poate ptr ca este un ip de retea...ca am prin rot...se poate emite printr-un server gen shoutcast?

pus acum 16 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani
Se poate si printr-un server 'shoutcast'.Important e ca acel 'ip' sa devina mms://  sau chiar http://.Se introduce mms-ul in sopcast si emiti in sistem P2P.

Modificat de solaris_xp (acum 16 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
MAX-DJ
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
da..problema e : unde se pune acel ip...cam greu mai bine ma las.. mc oricum

pus acum 16 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani
Puteti intra aici pentru mai multe detalii daca doriti sa emiteti cu TVUPlayer:


Pentru cei care doresc sa emita cu TVAnts:

*Startup TVANts
*Go to Channels
*Add (below in the left)
*Input the URL (from MediaEncoder, or another URL you got)
*The Title of our channel
*The Genre
*Tracker : use the normal server
*Leave the other 2 Transfer boxes untouched
*You can decide to hide your mms/http adress (very smart) , and you can lock your channel status .

Pentru cei care doresc sa emita cu Sopcast:


Iti faci un cont pe Sopcast
*Go to
*Inregistrezi canalul:

Input your Channel name , your password (remember when you want to change settings, you will need it). Select it's a Public channel.
Select the channel class , language and specify some information (Not all needed).

*Go to Manage channel: . You can
Edit :

Add to a Group :

Add Schedule for it :

Delete :


Choose add to a group first:

Add it to the Live Television from Romania (id 2905) and to the Test group for sure.

Then you can start broadcasting:

Open the Sopcast Client , login , go to MyServer and specify there your :
-mms/http (the ip) , or choose a directory or a file to stream.
-Fill in your channel ID (if you don't know it anymore, get it back here and Program name (not needed, you should change your channel name in MySop to change the name of your channel people see)
-Server adress : Just leave it that way
-Ofcourse fill in your Account name + Password from Sopcast.

See screen below:


Press Start, and you channel will start . Make sure you started the Star Media Center,U-Broadcast or Media Encoder 9 stream , or you selected a file. Enjoy, and don't forget to post the channel ID Here in this topic, so we can get a list of channels.
You can watch channels or let people watch channels by using sop://202.101.35.147:3912/<id> .

Modificat de solaris_xp (acum 16 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
starky
Membru Senior

Inregistrat: acum 17 ani
Am incercat Solaris-ul tau de pe TVU Player pe la ora 21 si nu mergea. Ai anumite ore  sau anumite evenimente pe care le transmiti ?

pus acum 16 ani
   
mapika
MEMBRU DE BAZA

Din: Sighetu Marmaţiei
Inregistrat: acum 17 ani
salut solaris si felicitari pentru ceea ce faci, sunt si eu un membru al unui forum p2p, si am vazut k ai pus multe meciuri de fotbal, am sa incerc si eu sa fac un asemenea canal, numai k o sa am ceva probleme la setarile de la TV Tunner, face figuri de o vreme . As avea si eu 2 intrebari pentru tine:
1. Canalul poate fi vazut si daca calculatorul meu este stins?
2. Este legal sa faci asa ceva?

Multumesc mult si inca o data, felicitari pentru ceea ce faci
 


_______________________________________
Doua mari iubiri: Steaua si Romania
                                                                                                 

pus acum 16 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani
Raspunsuri:

Pentru Starky: Intri pe sau sau sau si afli ce emit si la ce ora.

Pentu Mapika:

1.Doar monitorul poate fi oprit nu si unitatea...altfel apari ca si 'deconectat'!
2.Intra si consulta pagina si iti dai seama ca e mai mult decat legal.


Salutari!!!   

Modificat de solaris_xp (acum 7 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
starky
Membru Senior

Inregistrat: acum 17 ani
E in regula. Multumesc !   

pus acum 16 ani
   
cobra91
VETERAN

Din: Timisoara
Inregistrat: acum 17 ani
3. Softul 'releu'  .... de unde il iau ? 

_______________________________________
Parola fisierelor puse de mine este cobra91

pus acum 16 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani
Softuri 'releu' care va transforma ip-ul(daca ai sa zicem: 89.204.80.123 il transforma intr-un mms://89.204.80.123 plus un port pe care il alegi tu ,sa admintem 8080 ,acesta s-ar transforma in mms://89.204.80.123:8080) intr-un mms care apoi il pui in sopcast,tvuplayer sau tvants si poti emite direct de pe tv tuner.Antena 3 are acest mms: mms://82.76.253.18/antena3  Si exemplele pot continua.

U-Broadcast
Encoder 9 
VLC Player
Star Media Center




Succes tuturor! 

Modificat de solaris_xp (acum 15 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
danyab
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
INTERESANT ceea ce se dicuta aici; am si eu o intrebare cum pot inresgistra ceea ce se transmite prin sopcast??daca nu am tv tuner...
meciuri din anglia  si spania transmiti???


_______________________________________
Pariuri Online si mult Fotbal pe  OnlinePariuri

pus acum 16 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani
Poti folosi acest soft pentru a inregistra.

P2P Recorder


Password:



Meciuri din Anglia,Spania,Italia,Franta,etc se emite pe sopcast,tvants,tvuplayer,uusee,ppmate in sistem p2p !


Site-uri unde poti vedea cine emite si la ce ora aici:

sau



Modificat de solaris_xp (acum 7 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Gogu_gigi
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
danyab
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
solari_xp ... tu nu ai un site??


_______________________________________
Pariuri Online si mult Fotbal pe  OnlinePariuri

pus acum 16 ani
   
danyab
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
mersi pentru program... eu am un site cu multe rezumate video din fotbal si de accea voiam sa inregistrez...

_______________________________________
Pariuri Online si mult Fotbal pe  OnlinePariuri

pus acum 16 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani
Acesta e site-ul meu:


Al tau care e?

Modificat de solaris_xp (acum 7 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
danyab
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Al meu este cel din semnatura;
Felicitari pentru munca pe care o faci si mai ales ca ceea ce sti imparti si cu alti...alti nu prea fac asa


_______________________________________
Pariuri Online si mult Fotbal pe  OnlinePariuri

pus acum 16 ani
   
danyab
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Am preluat si eu situl myp2p.eu dar pe viitor vreau sa fac o portiune dedicata acestor transmisiuni cu un ghid complet de folosire a sopcast si cu meciurile care se transmit  ore zile date tot numa ca deocamdata tre sa mai sap sa gasesc scriptul necesar...  

Modificat de danyab (acum 16 ani)


_______________________________________
Pariuri Online si mult Fotbal pe  OnlinePariuri

pus acum 16 ani
   
danyab
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
solaris_xp am luat programul de inregistrat dar nu ma reusit sa inregistrez nimic ma poti ajuta sa fac setaile ca acolo cred ca am gresit...

_______________________________________
Pariuri Online si mult Fotbal pe  OnlinePariuri

pus acum 16 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani

danyab a scris:

solaris_xp am luat programul de inregistrat dar nu ma reusit sa inregistrez nimic ma poti ajuta sa fac setaile ca acolo cred ca am gresit...



Incearca cu WM Recorder.Ai in fisier softul si nu in ultimul rand activarea lui.Copiezi crack-ul in folderul din C:\Program Files\WMR11 si-l executi.Succes.




Modificat de solaris_xp (acum 16 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
frioan
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Mai fratilor, daca imi fac timp fac un tutorial video, filmat ca sa se vada cat mai bine exact toti pasii necesari pt crearea unui post tv p2p un exemplu de tv in emisie la

pus acum 16 ani
   
danyab
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Am programul dar nu inregisteaza din cate am observat ce se transmite LIVE doar ce e inregistrat solaris_xp te rog mult daca poti intra pe id meesenger al sitului meu online_pariuri ca sa ma ajuti sa configurez ca vreau sa fac rezumatele la meciurile transmise prin sopcast si nu pot inregistra golurile      

_______________________________________
Pariuri Online si mult Fotbal pe  OnlinePariuri

pus acum 16 ani
   
danyab
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Da cu ajutorul informatiilor prezentate de tine am reusit sa inresgitrez...
Solaris felicitari pentru tot ceea ce faci si daca ai timp intra pe idul meu "online_pariuri" sa mai vb una alta poate facem o colaborare gen rojadirecta de romania   


_______________________________________
Pariuri Online si mult Fotbal pe  OnlinePariuri

pus acum 16 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani
Exista deja un site de exceptie (poti primi VIP daca faci live stream) si anume pe :


De departe cel mai bun site ce emite chiar el sport in direct (unele canale sunt codate pe satelit si ei au abonament la diverse platforme digitale).Deci acolo te poti simti ca si acasa,crede-ma !!!

Acolo eu apar cu Solaris Sport +.

Salutari!

Modificat de solaris_xp (acum 16 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
teranuova
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
Vad ca omul asta a explicat foarte bine insa nu vad sa transmiteti ceva.Sau poate voi deja o faceti si evitati sa ne spuneti si noua.Daca stiti acum cum se face de ce nu ne ziceti si noua unde o faceti? :-(

pus acum 16 ani
   
teiu_pluff
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 17 ani
chiar as fi interesat sa realizez asa ceva,un tutorial video nu are nimeni??

pus acum 16 ani
   
cristinel22
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
TE rog spune-mi daca pot emite numai in reteaua proprie .si ce soft i-mi trebuieste .ma refer o transmisie in retea ,,LAN".

pus acum 16 ani
   
didinio15
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
pt lan e foarte simplu. pornesti vlc->file->streaming assistant

pus acum 16 ani
   
cristinel22
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
te rog spune-mi cum ma poate conecta cei din reteaua mea daca emit pe unstreamtv?pe lan nu am inteles de unde pornesc ,,vlc",este un program?multumesc mult sunt incepator si nu ma prea pricep.

pus acum 16 ani
   
cristinel22
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
cei din retea pe ce player intra?

pus acum 16 ani
   
didinio15
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
pictures say more than 1000 words. am facut niste shoturi cum trebe configurat ...
denumirea placii video poate difera, lafel ip-ul. acolo il introduci pe al tau

pozele "test" sunt modalitatea cum testezi daca emite sau nu.

vlc gaseti gratis pe net,


pus acum 16 ani
   
basile27ro
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
didinio15, astea sunt setari pentru retea, dar daca vreau sa vad un meci la serviciu si sa imi fac streaming de acasa(2Mbps Upload) aceleasi setari sau...
daca poti mai baga niste poze, asta daca tre schimbat ceva.am un tunerTV de la leadtek.
tks!
ma refer la VLC

Modificat de basile27ro (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
teranuova
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
Daca vreti sa transmiteti din pasiune pentru sport de pe cablu sau de pe satelit vreun program tv direct pe internet (pentru asta ai nevoie de un tv tuner in calculator) aici o poti face lejer si e absolut gratis:




pus acum 16 ani
   
teranuova
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
Mie mi se pare ca Justin e cel mai bun la ora asta de a emite pentru ca e simplu de utilizat!

Modificat de teranuova (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
teranuova
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani

didinio15 a scris:

pictures say more than 1000 words. am facut niste shoturi cum trebe configurat ...
denumirea placii video poate difera, lafel ip-ul. acolo il introduci pe al tau

pozele "test" sunt modalitatea cum testezi daca emite sau nu.

vlc gaseti gratis pe net,



Poti sa intri pe si acolo nu ai nevoie sa faci 100 de setari.E cel mai simplu mod de a emite un canal acolo pe justin!



Modificat de teranuova (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
didinio15
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani

basile27ro a scris:

didinio15, astea sunt setari pentru retea, dar daca vreau sa vad un meci la serviciu si sa imi fac streaming de acasa(2Mbps Upload) aceleasi setari sau...
daca poti mai baga niste poze, asta daca tre schimbat ceva.am un tunerTV de la leadtek.
tks!
ma refer la VLC


aceleasi setari. cand vrei sa te conectezi prin internet la ce emiti de acasa introduci ip tau public de acasa. in caz ca esti in spate la un router trebe sa-i deschizi portul pe care tranzmiti. lafel si in firewall (in caz ca folosesti)


pus acum 16 ani
   
tractorel
Membru Puf

Din: tg-jiu
Inregistrat: acum 15 ani
hahahah cine reuseste ie jmecher )) c aio nu am intzeles nimik...

cum iti poti face internet' !!! hahahah cine reuseste jmecher aio intzeles nimik...

16.3KB


_______________________________________
Nu e vina mea ci a tuturor

 

pus acum 15 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani

tractorel a scris:

hahahah cine reuseste ie jmecher )) c aio nu am intzeles nimik...



Ce anume nu intelegi tu ca este foarte simplu...



_______________________________________


pus acum 14 ani
   
johnnmann
Membru Gold

Inregistrat: acum 15 ani
Ok

Modificat de johnnmann (acum 14 ani)


_______________________________________
OnestiVideourl=http://OnestiVideo.blogspot.com]

pus acum 14 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani

johnnmann a scris:

poate explica odata cineva clar cum se face si mai ales cum se realizeaza adresa:mms


Poti emite pe acolo nu e nevoie de mms.Softurile Star Media Center,U-Broadcast,VLCPlayer iti poate transforma ip-ul tau in mms pentru asta nu trebuie sa faci nimeni decat sa rulezi programul.Afli ce ip ai tu si adaugi portul 8080 sau care vrei.Exemplu:
89.178.124...devine mms://89.178.124:8080...trebuie sa rulezi programele mai sus mentionate asta daca vrei sa transmiti pe Sopcast.Pe Justin nu e necesar softurile de mai sus.acest mms://89.178.124:8080 il pui la sopcast si emiti.


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani
Site care va ofera programul sport la tv de pe tot mapamondul:


 


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani
Se poate emite si de pe o placa DVB in care intra o mufa de la antena de satelit...deci nu doar cu un tv tuner.

 


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
johnnmann
Membru Gold

Inregistrat: acum 15 ani

solaris_xp
a scris:


Se poate emite si de pe o placa DVB in care intra o mufa de la antena de satelit...deci nu doar cu un tv tuner.



Cum  ??


_______________________________________
OnestiVideourl=http://OnestiVideo.blogspot.com]

pus acum 14 ani
   
solaris_xp
VETERAN

Din: Insulele Solomon
Inregistrat: acum 17 ani

johnnmann a scris:


solaris_xp
a scris:


Se poate emite si de pe o placa DVB in care intra o mufa de la antena de satelit...deci nu doar cu un tv tuner.



Cum  ??






Download:

Documentation:

Adresa http + port o pui in sopcast si emiti...




_______________________________________


pus acum 14 ani
   
sergiudayro
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Solaris_xp, am o simpla intrebare. Vreau sa imi cumpar si eu un tvtunner, si nu vreau sa fac vreo greseala, sa iau unul cu care nu merge transmisiunea.
Se poate transmite cu orice de tvtunner, atata timp cat e unul intern, sau unul extern de genul celui caruia i-ai pus tu imaginea? Nu conteaza daca e analog/DVI ? Nu conteaza daca e la 100 lei sau la 300 lei, in afara de calitatea imaginii? Merci.


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la