Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anne98
Femeie
25 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 50 ani
Forum Romania Inedit / Off Topic / Super Boot Diskette Moderat de 80Inanna, Crizzu, Neo, cuculean, gabiandreicristian, maharet, maleficus
Autor
Mesaj Pagini: 1
AndutzU
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani
Ai deschis astazi computerul si Windows-ul tau XP Professional nu a pornit. Ce este de facut?

XP Pro contine o serie de tools pentru recovery, dar dintre toate am ales una care se potriveste de minune la problema aparuta -Automated System Recovery.

ASR nu este pornit by default, de aceea va trebui sa il pornesti de unul singur. Urmeaza pasii de mai jos pentru a-l activa, inainte sa ti se intample ceva "nasol".

Mai intai deschide serviciul de back-up care vine o data cu Windows XP: Start, Programs, Accessories, System Tools, Backup. In momentul in care a fost lansat wizard-ul pentru Restore, selectezi Advanced Mode.
Pe tab-ul care apare ulterior, selecteaza Automated System Recovery si urmeaza pasii descrisi pentru a-ti salva fisierele de sistem.

Atentie!

Acest proces se adreseaza doar registrilor si altor fisiere care sunt critice in pornirea sistemului, nu se vor salva toate fisierele Windows-ului. In momentul finalizarii procesului, vei fi rugat sa introduci o discheta in drive-ul floppy.
Dupa ce informatiile au fost transferate, ia discheta si pune-o intr-un loc sigur. Pe viitor, in cazul in care se intampla vreun "dezastru" si nu mai poti boota XP-ul tau, vei avea la indemana aceasta solutie care iti va fi extrem de folositoare. Pana la utilizarea dischetei, daca ceva a mers prost, incearca mai intai sa bootezi folosind una dintre variantele Last Known Good Configuration sau Safe Mode.

Daca nici una dintre aceste doua variante nu a dat rezultate, introdu CD-ul de instalare cu Windows XP si restarteaza computerul.

Cand la prompterul de install va aparea "Press F2 if you want to run ASR", foloseste discheta creata anterior si urmeaza pasii descrisi in procedura.


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la