Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cosminamoraru 25 ani
Femeie
25 ani
Bacau
cauta Barbat
30 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Off Topic / Ce trebuie sa faceti inainte de o reinstalare a Windows Moderat de 80Inanna, Crizzu, Neo, cuculean, gabiandreicristian, maharet, maleficus
Autor
Mesaj Pagini: 1
AndutzU
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani
Cateodata, singura cale de a scapa de problemele PC-ului este sa refaceti instalarea. Urmati aceste patru sfaturi pentru a mentine componentele hardware "in forma" pentru noua instalare Windows.

Adunati-va discurile: Inainte de a incepe, adunati CD-urile care contin driverele; Windows va avea nevoie de ele; aproape orice componenta conectata la PC are nevoie de propriile drivere instalate in Windows. Acestea includ imprimante, placi grafice, placi de retea si chiar cipuri individuale de pe placa de baza.
Toate driverele pentru PC-ul dvs. ar putea sau nu sa fie incluse in CD-ul Windows care a sosit impreuna cu sistemul. Multe drivere - ca acelea pentru echipamentele cumparate separat - se instaleaza de pe discurile lor, asa ca ar trebui sa tineti la indemana toate CD-urile cu software.
Daca reinstalati Windows de pe un CD standard Microsoft Windows in loc de discul livrat impreuna cu PC-ul dvs., nu presupuneti ca CD-ul generic Windows va avea toate driverele sistemului. Vizitati sectiunile de suport ale producatorilor perifericelor, descarcati drivere cat mai recente si salvati-le pe CD.

Evitati activarea hardware: De fiecare data cand reinstalati Windows XP, trebuie sa telefonati la Microsoft pentru a reactiva sistemul de operare. Evitati acest lucru prin copierea fisierului cu semnatura hardware pe care Windows il creeaza din configuratia computerului in noua versiune a Windows XP.
Deschideti directorul C:WindowsSystem32 si copiati fisierele "wpa.dbl" si "wpa.bak" pe o discheta sau CD. La sfarsitul reinstalarii Xp, alegeti sa nu reactivati Widnows. Cand reinstalarea se termina, restartati PC-ul in Safe Mode prin apasarea F8 inainte de a se lansa Windows. Odata ce Windows s-a deschis in Safe Mode, copiati cele doua fisiere in folderul mentionat mai sus.

Nota: Acest procedeu functioneaza numai pe PC-ul unde "wpa.dbl" a fost creat initial; nu va trece de procesul de activare pe alte computere. Si daca ati efectuat schimbari hardware majore la PC inainte de reinstalarea XP, probabil ca va trebui sa reactivati sistemul de operare oricum.

Faceti o verificare a driverelor: In sfarsit, verificati Device Manager pentru a confirma ca toate driverele au fost instalate. In XP si 2000, dati click dreapta pe My Computer, click Manage si selectati Device Manager din stanga ecranului. In 98 si Me, dati click dreapta pe My Computer, selectati Properties si dati click pe Device Manager. Daca vedeti un semn de exclamare la vreunul din dispozitive, atunci acel dispozitiv are o problema si cel mai probabil un nou driver o va remedia.


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la