Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_sexy_girl_alive pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
Forum Romania Inedit / TV Channels & Posturi de Radio / Important ! Telecomanda P2P - pentru TVU Player, TvAnts, SopCast etc. Moderat de Nero
Autor
Mesaj Pagini: 1
starky
Membru Senior

Inregistrat: acum 17 ani
Pentru toti cei interesati de vizionarea unor canale tv online cu softurile chinezesti in care canalele apar cu simbolurile acelea imposibil de descifrat, va recomand o asa-zisa telecomanda facuta de italieni si care rezolva problema gasirii diverselor canale pe softurile respective. Modul de utilizare al telecomenzii este absolut banal, tot ce va trebuie sunt softurile pentru care a fost adaptata telecomanda. Aceste softuri sunt deocamdata:

     -  PPLive;
     -  PPStream;
     -  TNAnts;
     -  Feidian;
     -  PPMate;
     -  SopCast;
     -  VGO;
     -  TVUPlayer;
     -  TVKOO;
     -  UUSEE v2 

Nu va ramane decat sa va instalati unele sau chiar toate aceste softuri pentru a fi siguri ca veti putea vedea un anumit canal si sa urmariti pe site-urile care transmit de pilda evenimente sportive si in mod deosebit meciuri de fotbal internationale sau din campionatele Italiei, Spaniei, Frantei, Angliei, etc., programul meciurilor respective , canalele pe care vor fi transmise si cu ce softuri le puteti vedea. Dupa ce v-ati hotarat ce canal doriti sa vedeti nu va ramane decat sa folositi telecomanda pentru a comuta pe acel canal. Marea majoritate a site-urilor care dau programul transmisiilor sportive ce pot fi urmerite cu softurile de mai sus fac precizari si cu ce soft poate fi vazut un anumit canal. Stiind canalul si softul respectiv veti selecta din telecomanda softul iar apoi canalul care va aparea pe interfata telecomenzii. Nu ramane decat sa dati click pe numele canalului pe care se va transmite meciul si telecomanda va face totul mai departe.
   
      Telecomanda o luati de aici:
      Un site bun cu tarnsmisiuni sportive ar fi . Un alt site este .Mai sunt si altele .
      Cam asta ar fi. Esential e sa aveti o buna legatura la net. Unele canale cer viteza apropiata de 1Mb/s dar sunt si unele care pot fi urmarite cu viteza de net mai mica.
       Si o recomandare personala. Folositi cu precautie TvAnts deoarece se pare ca reclamele care apar pana la afisarea unui canal contin un virus si un malware. Este recomandata folosirea unui antivirus puternic. Eu am Kaspersky si vad ca deocamdata e ok.Ramane sa hotarasca fiecare daca va instala acest soft  sau nu.


pus acum 17 ani
   
Impressarul
TRANSPORTATOR

Din: Namur (B)
Inregistrat: acum 17 ani
Belea...mersi! 

_______________________________________


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la