Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
blacksilk pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Buzau
cauta Barbat
23 - 45 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / Romanul erotic Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Seria Infernul lui Gabriel - Sylvain Reynard [link reactualizat]

romanul erotic seria infernul lui gabriel sylvain reynard [link

10.8KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
1. Infernul lui Gabriel - Gabriel's Inferno

= versiune fs 1.0 aici

Enigmatic şi sexy, profesorul Gabriel Emerson este un foarte respectat specialist în Dante în timpul zilei şi un adept al plăcerilor lipsite de inhibiţii, în timpul nopţii.
Se foloseşte de şarmul său pentru a-şi satisface orice capriciu, dar este torturat de un trecut întunecat şi măcinat de convingerea profundă că nu mai are nicio speranţă de mântuire.
Când fermecătoarea şi inocentă Julia Mitchell se înscrie la cursul său, atracţia pe care o simte faţă de ea nu numai că îi periclitează cariera, dar îl trimite într-o călătorie în care trecutul şi prezentul se ciocnesc.
O provocatoare explorare a seducţiei şi a iubirii interzise.
„Julia respira răsuflarea lui, simţind-o fierbinte şi umedă. El era aerul ei. Nu se putea opri din sărutat îndeajuns de mult pentru a respira cu adevărat şi începu s-o ia cu ameţeală. Ceea ce nu făcea decât să intensifice senzaţia pe care i-o trezeau buzele lui, aşa că nu încercă să se împotrivească. Se abandonă senzaţiei..."
Infernul lui Gabriel este o poveste plină de pasiune a evadării omului din iadul personal, în încercarea de a dobândi imposibilul: izbăvirea şi dragostea.
Sylvain Reynard a fost semifinalist Goodreads Choice Awards la categoria Best Author în 2011 şi 2012. Romanul Infernul lui Gabriel a fost semifinalist la categoria Best Românce în 2011 în cadrul aceleiaşi competiţii. Trilogia din care face parte Infernul lui Gabriel figurează pe lista de bestselleruri New York Times şi USA Today.
Sylvain Reynard mărturiseşte că e interesat de felul în care literatura ne poate ajuta să explorăm aspectele condiţiei umane — în special suferinţa, sexul, dragostea, credinţa şi izbăvirea.

romanul erotic infernul lui gabriel gabriel's inferno= versiune 1.0 şi sexy, profesorul gabriel

4.1KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
2. Extazul lui Gabriel - Gabriel's Raptures

= versiune fs 1.0 aici

c:Extazul lui Gabrielc\ se încheie cu celebrarea iubirii atât prin căsătoria lui Gabriel cu Julia cât şi prin contopirea lor într-un act sexual ce doreşte să atingă sublimul. Povestea părea să se ţi încheiat, iar finalul mi s-a părut deopotrivă dulce, romantic, poetic, pozitiv. Am fost foarte curioasă despre ce ar putea aduce în scenă un al treilea volum şi curiozitatea mi-a fost răsplătită cu o continuare menită să scoată la iveală alţi demoni ai lui Gabriel şi, în acelaşi timp, să pună în lumină puterea vindecătoare a celui mai pur şi nobil sentiment - iubirea.
Obsesia lui Gabriel pentru viaţa şi opera autorului “Divinei comedii” face ca povestea lui cu Julianne să aibă accente din iubirea idilică a lui Dan te pentru Beatrice Portinari. întâlnirea celor două personaje, dragostea lor, viaţa împreună, totul se desfăşoară pe fundalul versurilor lui Alighieri. La fel ca celebrul scriitor, Gabriel o vede pe Julianne ca pe o muză pe care o venerează atât cu trupul cât şi cu sufletul, acordându-i în permanenţă rangul de înger al izbăvirii şi divinizând-o.

romanul erotic extazul lui gabriel gabriel's raptures= versiune 1.0 lui gabrielc\ încheie celebrarea

4.2KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
3. Izbăvirea lui Gabriel - Gabriel's Redemption

= versiune fs 1.0 @alinalazar1

Profesorul Gabriel Emerson a renunţat la postul său de la Universitatea din Toronto pentru a începe o viaţă nouă alături de iubita sa, Julianne. E încrezător şi nerăbdător să devină tata.
Însă programul încărcat al lui Julianne, care tocmai îşi încheie primul an de doctorat, ameninţa planurile lui Gabriel. În plus, cei doi îndrăgostiţi se vor confrunta şi cu ostilitatea celor hotărâţi să le facă rău.
Într-un efort de a ţine piept propriilor demoni, Gabriel încearcă să afle mai multe despre părinţii săi naturali, declanşând un şir de evenimente cu repercusiuni profunde asupra sa, a lui Julianne şi a speranţei sale de a avea o familie.
„Poveştile mele preferate sunt acelea în care personajul porneşte într-o călătorie, fie una într-un loc fascinant, fie una personală în care se descoperă pe sine însuşi.“ - Sylvain Reynard
„O sărută din nou, lăsându-şi mâinile să-i exploreze blând trupul. Julia îi răspunse pe măsură şi pasiunea lor se înteţi, mistuitoare. În lunile care trecuseră de la nuntă, dorinţa nu se ostoise, iar contopirea lor nu-şi pierduse nimic din dulceaţă. Cuvintele se risipiră, lăsând locul gesturilor, atingerilor şi extazului iubirii carnale.“

romanul erotic lui gabriel gabriel's versiune 1.0 gabriel emerson postul său din toronto pentru

3.9KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Seria Pe strada Dublin - Samantha Young [link reactualizat]

romanul erotic seria strada dublin samantha young [link

19.7KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
1. Pe strada Dublin - Samantha Young [v 1.0]

= cartea,în versiunea v1.0 este luată de pe net =

Pentru romanul Pe strada Dublin, Samantha Young a fost nominalizata la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Românce.
Tot ce vrea ea este prezentul. Însă viitorul îi rezerva o surpriză...
Jocelyn Butler a fugit ani întregi de trecutul său. Însă bărbatul seducător pe care îl cunoaşte o va dezbrăca de toate... secretele. Acum patru ani, Jocelyn Butler şi-a lăsat în urma trecutul dureros şi a plecat din Statele Unite în Scoţia, pentru a lua totul de la capăt. S-a hotărât să-şi îngroape suferinţa şi să meargă înainte fără a se mai implica în nicio relaţie. Pare mulţumită să ducă o viaţă retrasă până în clipa în care se mută într-un apartament superb pe Dublin Street. Acolo cunoaşte un bărbat care zguduie din temelii lumea ei păzită cu grijă. Braden Carmichael obţine întotdeauna ce vrea. Ştiind cât de sceptică este Joss privind orice fel de relaţie, Braden îi propune un aranjament sexual care să satisfacă atracţia intensă dintre ei şi care să le ofere în acelaşi timp libertate totală.
„Apoi m-a cuprins în braţe, lipindu-şi o mână de ceafă mea, iar gura lui s-a lipit de a mea. Era un sărut disperat, dar nu-mi puteam da seama dacă era disperarea lui sau a mea. Dar ştiam că nu fusesem sărutată niciodată aşa, atât de adânc, atât de pasional. Nu era un sărut delicat, ci o încercare de a ne cufunda unul în celălalt.“ - Samantha Young, Pe strada Dublin

romanul erotic strada dublin samantha young 1.0]= cartea,în versiunea v1.0 este luată net

4.7KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
2. Pe strada Londra - Samantha Young  [v 1.0]

= versiune 1.0 fs @alinalazar1 =

Am privit opera de artă şi m-am întrebat la ce naiba mă uitam. Pentru mine nu era decât o grămadă de linii şi pătrate în culori diferite, cu ceva nuanţe ici şi colo. Mi se părea cunoscut. De fapt, m-am gândit că aveam dosit pe undeva un desen pe care mi-l tăcuse Cole când avea trei ani şi care semăna izbitor cu acesta. Deşi mă îndoiam că cineva ar fi fost dispus să dea trei sute şaptezeci şi cinci de lire sterline pe desenul lui Cole. De asemenea, mă îndoiam de sănătatea mentală a cuiva care ar fi plătit trei sute şaptezeci şi cinci de lire sterline pe o bucată de pânză care arăta de parcă ar fi stat lângă o cale ferată exact în clipa în care un tren plin de vopsea ar fi deraiat.
Totuşi, aruncând o privire în jurul meu, am văzut că celor mai multe persoane din galerie le plăceau exponatele. Poate că eu nu eram suficient de inteligentă ca să pricep. Într-un efort de a părea mai sofisticată de dragul iubitului meu, am adoptat o expresie îngândurată şi m-am îndreptat spre următoarea pânză.
— Ăăă, bine, nu înţeleg, a anunţat o voce de lângămine, pe un ton grav şi răguşit.
Aş fi recunoscut oriunde acea voce. Cuvintele cu accent american erau punctate, din când în când, de câte o cadenţă sau de consoanele mai ascuţite ale unei pronunţii dialectale, toate fiind consecinţa şederii proprietarului lor în Scoţia timp de aproape şase ani.

romanul erotic strada londra samantha 1.0]= versiune 1.0 =am privit opera artă şi m-am

3.8KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
3. Pe strada Jamaica - Samantha Young  [v 1.0]

= versiune 1.0 @alinalazar1=

De fiecare dată când coteam pe altă stradă, vântul rece ca gheaţa ne izbea cu toată forţa, aproape cu duşmănie, de parcă s-ar fi înfuriat când vreo clădire ne apăra. Rafalele ascuţite şi reci ca nişte ţurţuri îmi înţepau obrajii îmbujoraţi şi mi-am strâns braţele mai tare în jurul corpului, încovoindu-mă în timp ce-mi adunam toate puterile ca să înfrunt atacul. — Pentru a cincea şi ultima oară... unde ne duci? întrebă loss» apropiindu-se şi mai mult de logodnicul ei, Braden. El îşi desfăcuse haina de lână, pentru că ea să se cuibărească mai bine, şi o ţinea strâns cu braţul de după talie. Ha era îmbrăcată cu o jachetă scurtă, elegantă, şi cu o rochie roşie care îi venea ca turnată, l a fel ca noi, purta pantofi cu toc cui. De fapt, singurul articol vestimentar care o proteja de iarnă scoţiană era o eşarfe, Ellie şi Jo erau cam în aceeaşi situaţie: purtau rochii, tocmi şi jachete subţiri. Doar mie, pantalonii largi şi negri îmi ţineau un pic de cald, dar bluza din mătase şi sacoul uşor nu mă protejau aproape deloc. Fiindcă nu eram la fel de obişnuită să merg pe tocuri cui precum prietenele mele, păşeam cu atenţie în spatele grupului, pe când Jo ne conducea către destinaţia misterioasă. — Nu e departe, a promis ea, aruncându-ne o privire fugară peste umăr, în timp ce mergea înaintea noastră pe strada principală din centrul oraşului. Cam, logodnicul ei, o cuprindea strâns cu braţul, încălzind-o cât putea de mult, iar în spatele lor, sora lui Braden, Ellie, şi cel mai bun prieten al său, Adam, se lipiseră unul de altul pentru a se încălzi. Şi ei se logodiseră, chiar foarte recent. Eu, pe de altă parte, nu aveam un logodnic care să mă protejeze de vântul tăios.

romanul erotic strada jamaica samantha 1.0]= versiune 1.0 fiecare dată când coteam altă

4.7KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
4. Pe strada India - Samantha Young  [v 1.0]

= cartea,în versiunea v1.0 este luată de pe net =

Când am păşit pe străzile pietruite din Edinburgh în drum spre prima mea slujbă ca profesoară, mi-am promis că voi fi genul de cadru didactic care să facă tot ceea ce era necesar pentru a ajunge la inimile elevilor săi. Nu mai contează acum că respectarea promisiunii însemna să ne simţim stânjeniţi, atât eu, cât şi ei, din pricina îngrozitoarei mele lipse de talent la desen. Scoţând ilustraţiile prost desenate din retroproiector, le-am înlocuit cu două fraze. Am privit spre micul colectiv al clasei, alcătuit din şase adulţi cu vârste cuprinse între douăzeci şi patru şi cincizeci şi doi de ani, şi le-am oferit un zâmbet strâmb. — Cu toate că îmi displace să vă privez de geniul meu artistic, cred că e mai bine să scăpăm de astea. Porţia, eleva mea de cincizeci şi doi de ani, care avea suficientă bună dispoziţie cât să destindă atmosfera adeseori agitată din mica sală de clasă, a rânjit spre mine, în timp ce Duncan, un mecanic în vârstă de treizeci şi trei de ani, a pufnit. Ceilalţi patru elevi au continuat să se zgâiască la mine cu ochii mari şi uşor speriaţi, ca şi când tot ceea ce spuneam şi făceam era un test. — Acum, că aţi învăţat aceste cuvinte uzuale şi, sper eu, v-aţi conectat la ele prin intermediul teribilelor mele încercări la desen, aş vrea să vă familiarizaţi cu modul în care se potrivesc în propoziţiile de zi cu zi. Pentru restul timpului rămas în această seară, vreau să scrieţi aceste două fraze de câte zece ori.

romanul erotic strada india samantha 1.0]= cartea,în versiunea v1.0 este luată net =când

4.1KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
5. Ecouri din strada Scoţia - Samantha Young  [v 1.0]

= versiune 1.0 @alinalazar1=

A terminat o cu băieţii răi, dar el e atât de bun… Shannon MacLeod a ales întotdeauna genul greşit de bărbat. După ce a trecut dintr-o relaţie toxică în alta, şi a jurat să stea departe de bărbaţi — mai ales de cei din soiul \"băiat rău\". Cole Walker este exact genul de tip pe care Shannon vrea să-l evite — superb, tatuat, fermecător şi arogant. Dar exteriorul lui dur ascunde un om bun, care-şi doreşte să-şi găsească aleasa. Cole este hotărât s-o scoată pe Shannon din singurătatea ei şi să-i cucerească inima. Când Shannon îşi deschide sufletul în faţa lui Cole cel stabil şi devotat, pasiunea dintre ei se aprinde fulgerător. Trecutul ei însă o bântuie necontenit, iar temerile pe care le are ameninţa să-i despartă pe vecie.
„Încântător… O poveste de iubire cu adevărat emoţionantă." - Dear Author
„Senzual, romantic şi plin de pasiune." - RT Book Reviews
„Minunat scris, te ţine în priză de la prima la ultima pagină." - Under the Covers
„Personaje fermecătoare, dialoguri spirituale, scene fierbinţi şi lucruri din viaţa reală – e un roman pe care-l vei devora. Samantha Young e o autoare de neratat!\" - Fresh Fiction

romanul erotic ecouri din strada samantha 1.0]= versiune 1.0 terminat răi, dar atât bun…

4.9KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
6. Clar de lună pe strada Nightingale - Samantha Young  [v 1.0]

= versiune 1.0 @alinalazar1=

Bestseller New York Times şi USA Today De la autoarea celebrei serii Pe strada DublinA terminat o cu băieţii răi, dar el e atât de bun? Shannon MacLeod a ales întotdeauna genul greşit de bărbat. După ce a trecut dintr-o relaţie toxică în alta, şi a jurat să stea departe de bărbaţi ? mai ales de cei din soiul băiat rău.Cole Walker este exact genul de tip pe care Shannon vrea să-l evite ? superb, tatuat, fermecător şi arogant. Dar exteriorul lui dur ascunde un om bun, care-şi doreşte să-şi găsească aleasa. Cole este hotărât s-o scoată pe Shannon din singurătatea ei şi să-i cucerească inima. Când Shannon îşi deschide sufletul în faţa lui Cole cel stabil şi devotat, pasiunea dintre ei se aprinde fulgerător. Trecutul ei însă o bântuie necontenit, iar temerile pe care le are ameninţa să-i despartă pe vecie.Încântător? O poveste de iubire cu adevărat emoţionantă. - Dear Author Senzual, romantic şi plin de pasiune. - RT Book Reviews Minunat scris, te ţine în priză de la prima la ultima pagină. - Under the Covers Personaje fermecătoare, dialoguri spirituale, scene fierbinţi şi lucruri din viaţa reală ? e un roman pe care-l vei devora. Samantha Young e o autoare de neratat! - Fresh FictionDupa ce a absolvit, în 2009, Universitatea din Edinburgh, unde a studiat istorie antică şi medievala, Samantha Young s-a dedicat scrisului. Cărţile sale acoperă mai multe genuri: românce, paranormal, fantasy urban şi subiecte contemporane. La Editura Trei, de aceeaşi autoare, au apărut Pe strada Jamaica, Pe strada Dublin şi Pe strada Londra. Pentru romanul Pe strada Dublin, Samantha Young a fost nominalizata în 2012 la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Românce, iar pentru romanul Pe strada Jamaica a fost nominalizata la Goodreads Choice Award for Best Românce 2014. Cărţile Samanthei Young sunt publicate în 30 de tari. Samantha Young este neîntrecută în a descrie scene erotice dintre cele mai voluptuoase. - Once Upon a Twilight

romanul erotic clar lună strada samantha 1.0]= versiune 1.0 new york times şi usa today

3.8KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Trilogia Răstignirea trandafirie - Henry-Miller

= versiunile 0.9 aici :

„Trilogia Răstignirea trandafirie este capodopera lui Henry Miller – o descriere detaliată şi amuzantă a eforturilor sale, financiare şi spirituale, de a deveni scriitor. Însă dincolo de acest aspect, cele trei volume sunt pline de povesti despre prietenii săi, despre vecini sau foşti colegi, o umanitate colorată, într-o vervă neobosită, prin intermediul căreia Miller reuşeşte să recreeze tonul şi textura vremurilor de la începutul secolului XX. Scrisă în stilul lipsit de convenţionalism, pe alocuri naturalist, al prozei americane moderne, trilogia conţine resurse inepuizabile de umor, mai ales în momentele în care Miller se transforma în obiectul propriilor reflecţii. Răstignirea trandafirie este un text care încearcă să spună totul fără teamă că va spune prea mult şi al cărui autor se situează în permanenţă de partea vieţii şi a creativităţii.” (Choice)

romanul erotic trilogia versiunile 0.9 aici :„trilogia este capodopera lui henry miller descriere

11KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
1. Sexus fs v1.0

= aplicate notele de subsol [după cursul logic şi nuerotarea lor în text]

Romanul Sexus, publicat la Paris în 1949, este un amestec de ficţiune şi episoade autobiografice, în care autorul descrie primele sale eforturi literare, numeroasele aventuri amoroase, destrămarea căsniciei, traiul într-un New York sclipitor şi totodată marcat de sărăcie. Este o carte care a stârnit controverse aprinse, însă indiferent dacă se lansează în descrieri licenţioase, discuţii despre arta, filozofie sau psihanaliza, povesti picareşti sau destăinuiri, Henry Miller abordează totul cu aceeaşi francheţe cuceritoare, hedonism asumat şi o intensitate ce-şi are sursa într-o sete de viaţa molipsitoare.

romanul erotic sexus v1.0= aplicate notele subsol [după cursul logic şi nuerotarea lor

5KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
2. Plexus fs v 0.9

= la această carte nu am reuşit să găsesc [logic - după text] notele de subsol şi locul lor =

Romanul Plexus (1953) este cel de-al doilea volum al trilogiei Rastiginirea trandafirie şi conţine cea mai amplă descriere a valorilor, credinţelor, opiniilor şi deciziilor de viaţă ale scriitorului, în lupta să pentru supravieţuire în New Yorkul dinaintea izbucnirii Primului Război Mondial. Mai mult decât un roman, Plexus este confesiunea unui personaj fascinant – atât în momentul „crucificării“ sale, cât şi mai târziu, când controversata trilogie era deja scrisă – sub forma unei avalanşe de emoţii, idei, viziuni şi coşmaruri despre om şi locul său precar în societatea secolului XX, în care arta pare să fie singurul refugiu al sufletului. Curiozitatea nepotolită a lui Miller îl face să abordeze orice subiect şi orice aspect al existenţei, fără limite sau tabuuri; tot ce înseamnă viaţa este admirat, criticat, ironizat, evaluat din toate unghiurile, uneori cu cruzime, alteori cu tandreţe, însă întotdeauna cu umor.

romanul erotic plexus 0.9= carte să [logic după text] notele subsol şi locul lor

6.2KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
3. Nexus fs v 1.0

= aplicate notele de subsol [după cursul logic şi nuerotarea lor în text]

Romanul Nexus (1960), apărut în traducerea reputatei Antoaneta Ralian, într-o ediţie revăzuta, dezvăluie portretul unui scriitor format, care, după chinuitoare îndoieli şi o mulţime de romane scrise în minte, reuşeşte în sfârşit să-şi pună ideile pe hârtie. Faptul acesta, însă, pare să atragă după sine o ruptură cu lumea atât de familiară din primele două volume: minunatele poveşti ale prietenilor autorului, paginile de analiza literară şi socială exista în continuare, sunt la fel de pline de spirit şi umor, însă în ele se simte o umbră de cinism şi de tristeţe. Nexus este, paradoxal, volumul de rămas bun al unui romancier aflat încă la începutul drumului, volumul care îi oferă lui Miller confirmarea destinului său de scriitor, nelăsându-i astfel nici o altă opţiune decât să continue să scrie, confruntat în permanentă cu izolarea şi responsabilitatea actului de creaţie.

romanul erotic nexus 1.0= aplicate notele subsol [după cursul logic şi nuerotarea lor

4.8KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Henry Miller - Opus Pistorum v 1.0

= versiune 1.0 @alinalazar1=

Un roman inedit al lui Henry Miller, descoperit şi publicat pentru prima oară în Statele Unite, în 1983
Pistor – oris (latină = Miller (engleză = morar
Iată o carte explozivă, care are potenţialul de a reintroduce ideea de cenzură pe piaţa editorială românească. Nu este vorba despre literatură erotică, ci de o supradoză de pornografie de cea mai pură calitate. Romanul a fost scris între anii 1941–1942 la Los Angeles pentru un prieten librar aflat la ananghie. Miller i-a încredinţat treptat, pe măsură ce scria, manuscrisul amicului său, cu intenţia ca, din vânzările lui, acesta să-şi poată susţine financiar librăria. Prin urmare, Milton Lubovitski a vândut textul pe sub mână câtorva celebrităţi de la Hollywood din vremea aceea. Mult timp nu s-a ştiut mai nimic despre el, fiind considerat oarecum secret datorită caracterului său pornografic. Textul lui Miller a ieşit la lumină mai târziu, devenind un clasic al literaturii libertine. Opus Pistorum este, prin excelenţă, chintesenţa erotismului din lucrările lui Miller, cartea fiind un amestec de ficţiune şi autobiografie, înţesată cu scene care depăşesc graniţa obscenului şi care sfidează orice limită morală sau etică.
«…O carte care, din start, ridică o asemenea avalanşă de întrebări… trebuie să fie fascinantă. Sau fascinant de perversă. Sau perversă la modul fascinant, ceva ce te trimite cu gândul la un Marchiz de Sade eşuat într-un Paris babilonian al tuturor promiscuităţilor.» Dan-Silviu Boerescu
«Pentru mine, obscenitatea este un lucru bun, pentru că înseamnă a povesti lucruri adevărate, iar mie îmi place să scriu despre realitate şi nu să o ascund în mod ipocrit.» Henry Miller

romanul erotic henry miller opus pistorum 1.0= versiune 1.0 roman inedit lui henry miller,

4.4KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Amorurile Unui Prinţ - Guillaume-Apollinaire v1.0 [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

Exista o întreagă tradiţie a ceea ce se numeşte literatura licenţioasă, urcând din antichitate (Ovidiu în Ars amandi) până la Balzac (Contes drolatiques). Spiritele pudibonde însă pot să fie socate până şi de anumite pasaje din Biblie, ca să nu mai vorbim de cărţi ca Halima sau Decameronul. Că atentează la pudoare li s-a reproşat lui Baudelaire şi Flaubert; pentru acelaşi motiv, Joyce şi Henry Miller au fost lungă vreme autori interzişi în ţările cu limba anglo-saxonă. Ultimul, ca să se apere de eticheta „pornografie“ aplicată romanelor sale, cita cuvintele lui Theodore Schroeder, care şi-a consacrat viaţa luptei pentru libertatea cuvântului: „Obscenitatea – susţinea el – nu se găseşte în nici o carte, în nici un tablou, ea e întotdeauna o calitate a spiritului celui care citeşte sau priveşte“. Schroeder are indiscutabil dreptate atunci când e vorba despre opere artistice reuşite, fiindcă aici scenele şocante ori verdeaţa limbajului au o funcţie estetică, sunt necesare expresivităţii literare şi plastice. Pornografia apare doar acolo unde efectul poetic nu intervine şi e urmărită strictă excitare sexuală pe cale scriptică sau vizuală. (Ov. S. Crohmălniceanu)

romanul erotic amorurile unui prinţ v1.0 [link versiune 1.0 ceea literatura urcând din (ovidiu

5.4KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Povestea lui O - Pauline Reage v 1.0 [link reactualizat](v1.0).rar/file


= versiune 1.0 @Archer22 aici

«Cea mai îndrăzneaţă scrisoare de dragoste pe care un bărbat a primit-o vreodată.» -  Jean Paulhan
Această capodoperă a erotismului, care a stârnit unul dintre cele mai puternice scandaluri literare ale secolului al XX-lea, nu s-a dorit a fi de la bun început o carte. Ci o simplă scrisoare de dragoste, o declaraţie violenta de erotism, redactata noaptea şi trimisă prin poştă, zilnic, destinatarului: povestea unei tinere femei care, din iubire, se oferă şi se supune celor mai rafinate, dar şi crude capricii ale amantului sau.
Timp de câteva decenii, autorul acestui text a rămas necunoscut: «O femeie nu putea scrie aşa ceva», a declarat Albert Camus. Trebuie să fie un bărbat. Pe lista de suspecţi au fost menţionaţi: Malraux, Montherland, Robbe-Grillet, Peyre de Mandiargues, Jean Paulhan. După ce obţine, în anul 1955, Prix des Deux Magots, «Povestea lui O» - până atunci refuzată de editori, respinsă de librari şi interzisă public pe «motiv de indecentă» – devine un bestseller, vândut în milioane de exemplare şi tradus în peste 20 de limbi. François Mauriac condamna cartea, Georges Bataille şi Graham Green o ridică în slăvi. Plăcere şi infern, erotism şi delir într-o carte unică: romanul unei vieţi, singurul roman scris de o autoare ce avea să-şi păstreze anonimatul până la vârsta de 86 de ani!
«Paradoxul lui O ... un martiriu în care călaul îi este complice victimei. Această carte trece dincolo de cuvinte, în măsura în care devine ea însăşi corp şi proiectează facinatia erotismului într-o fascinaţie şi mai mare, cea a imposibilului.», Georges Bataille
Pauline Réage este un pseudonim pentru Dominique Aury, adevărata autoare a acestei cărţi. Ea a început ca jurnalistă, a devenit secretar de redacţie la Nouvelle Revue Française, apoi editor la Gallimard şi i-a tradus în limba franceză pe Evelyne Waugh, Fitzgerald, Mishima, Powys. A mai scris: Anthologie de la poésie religieuse; Lectures pour tous (Prix de la Critique, 1958); La littérature est une fęte; Traité des jours sombres.

romanul erotic povestea lui pauline reage 1.0 [link versiune 1.0 @archer22 aici«cea mai scrisoare

3.5KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Dezgolita - Lolă Beccaria v 1.0  [link reactualizat]



= versiune 1.0 @alinalazar1=

«Cei care numesc pornografic un roman ca acesta ori n-au citit cartea până la sfârşit, ori cred din start ca sexualitatea şi erotismul sunt teme incomode. Erotismul nu poate fi considerat un apendice al fiinţei umane. Sexualitatea este o parte intrinsecă a comportamentului nostru, o ştim încă de la Freud, iar a o refuza ca pe o ciumată, punându-i eticheta de pornografie, este de-a dreptul trist şi mai ales inutil. Nu serveşte decât să accentueze temele tabu, când de fapt tocmai despre acestea ar trebui să vorbim mai des.»

romanul erotic dezgolita lolă beccaria 1.0  [link versiune 1.0 care numesc roman acesta

4.9KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Scoala supunerii -Marina Anderson v 1.0  [link reactualizat]




= versiune 1.0 @alinalazar1=

Dacă ai devorat Fifty Shades, pregăteşte-te să citeşti Scoala supunerii. Un roman indecent despre emancipare sexuală şi acceptare a propriului erotism
Natalie Bowen, o femeie de carieră din Londra, este invidiată de multă lume, însă viaţa ei personală e un dezastru. Bărbaţii nu pot să se împace cu succesul ei, iar Natalie crede că nu va găsi niciodată fericirea adevărată. Când aude despre o şcoală exclusivista de weekend numită Paradisul, un loc unde vizitatorii sunt iniţiaţi în plăceri pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată, Natalie e şocată de idee - totuşi nu reuşeşte să-şi înfrângă dorinţa de a afla mai multe. Aşadar, decide că e timpul să-şi alunge temerile. Ajunsă la Paradis, îl cunoaşte pe enigmaticul şi disciplinatul Simon, un bărbat obişnuit să obţină tot ce vrea.

romanul erotic scoala supunerii -marina anderson 1.0  [link versiune 1.0 devorat fifty shades,

4.5KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Salwa Al Neimi - Proba mierii v 0.9,5.

== MENTIUNE ;  in pdf-ul existent in arhiva exista un cuvant care poarta indicele '11' [in doc este inrosit] dar NU exista nota aferenta acestuia ==

O confesiune care a zguduit lumea araba!

In 2007, Editura Riad El-Rayyes din Beirut a publicat Proba mierii, un roman erotic scris in limba araba. Cartea a fost considerata un fenomen fara precedent in tarile islamice si a creat un adevarat soc in presa si in randul publicului. Scrisa cu mult umor si voluptate, Proba mierii este o poveste senzuala care combina cu subtilitate marturisiri ale autoarei, fragmente vechi de texte erotice apartinand traditiei uitate a literaturii clasice arabe si istorii despre aventurile amoroase ale unor femei din zilele noastre ce traiesc sub sceptrul mentalitatii musulmane.

romanul erotic salwa neimi proba mierii 0.9,5.== mentiune ;  pdf-ul existent arhiva exista

4.3KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
tzepeshgr
Membru Junior

Inregistrat: acum 5 ani

alinalazar1 a scris:

Salwa Al Neimi - Proba mierii v 0.9,5.

== MENTIUNE ;  in pdf-ul existent in arhiva exista un cuvant care poarta indicele '11' [in doc este inrosit] dar NU exista nota aferenta acestuia ==

O confesiune care a zguduit lumea araba!

In 2007, Editura Riad El-Rayyes din Beirut a publicat Proba mierii, un roman erotic scris in limba araba. Cartea a fost considerata un fenomen fara precedent in tarile islamice si a creat un adevarat soc in presa si in randul publicului. Scrisa cu mult umor si voluptate, Proba mierii este o poveste senzuala care combina cu subtilitate marturisiri ale autoarei, fragmente vechi de texte erotice apartinand traditiei uitate a literaturii clasice arabe si istorii despre aventurile amoroase ale unor femei din zilele noastre ce traiesc sub sceptrul mentalitatii musulmane.


Exista si scan-ul de control?


_______________________________________
Read sometimes for the story, Bobby. Don't be like the book-snobs who won't do that. Read sometimes for the words - the language. Don't be like the play-it-safers that won't do that. But when you find a book that has both good story and good words, treasure that book.
Stephen King, Hearts in Atlantis

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Cuvioasa Lindia - Costel Pricopie v 1.0  [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=
..
  „Cuvioasa Lindia” de Costel Pricopie este un duios și sfielnic roman erotic (puțin și satiric, chiar și pamfletar cu discretă măsură.
  Personajul principal este Patriarhul (rectificăm: Mitropolitul) Daniel (rectificăm: Dariel). Lectură plăcută și veselă, măi oameni liberi și ascultători doar de o simplă și înaltă poruncă parcă divină! Gîndiți-vă cum să curmați în regim de maximă urgență circul grețos practicat de acest specimen cu închinarea (mamei lui!) la propria Sfîntă Treime alcătuită, prin dezmembrare și reasamblare de sine, din Tatăl-Smintitul, Fiul-anti Eminescu și Sfîntul Duh-Nesimțitorul! Jos cu Antihristul! În Iad cu 'mnealui! Că tare mai este dracul gol și plin de ifose sărmanul cre(știn complexat.

romanul erotic cuvioasa lindia costel pricopie 1.0  [link versiune 1.0 „cuvioasa lindia” costel

5.5KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Fisa de inregistrare - Ioana Baetica Morpurgo [v1.0] [link reactualizat][v1.0].rar/file


= versiune v 1.0 doc si  MOBI @_Cosimo_ aici ;


„Ioana Baetica stie ce este aceea o provocare ca la carte! Primul capitol al microromanului «Pulsul lui Pan», care deschide cartea, este o enciclopedie a sexului in toate formele sale de manifestare. M-am intrebat de ce autoarea a tinut sa ne faca de la bun inceput aceasta spectaculoasa, torida si vag atroce trecere in revista. Pentru a ne provoca? Desigur, dar intr-un sens ceva mai adinc decit pare la prima vedere. Ea nu ne-a provocat de dragul provocarii, ci ne-a provocat pentru a ne verifica si selecta. Ne-a supus probei cu apa regala. Cine trece cu bine de acest prim text/test, cine nu este dizolvat de acid merge mai departe – ca in skinneriana instruire programata! Iar cine merge mai departe are norocul sa parcurga o carte splendid construita, de un rafinament aproape desavirsit.” (Liviu Antonesei)
„Cartea cuprinde patru nuvele si un roman. Romanul l-am scris in vreo trei saptamini. Nuvelele le-am scris pe o insula unde era foarte frig si multa ceata. Am prins si mult peste in perioada aia. Ca s-o scriu, a trebuit sa-mi institui un exercitiu de decantare poetica, l-am numit eu. Adica in fiecare dimineata, dupa ce ma spalam pe dinti, scriam un poem. Abia apoi ma apucam de prozele mele. Asta ca sa scap de metaforele care se stringeau in mine. Altfel ar fi dat buzna in roman si n-ar mai fi iesit nimic. Le-am permis citorva totusi sa dea o raita prin carte. In tot timpul cit am scris romanul «Pulsul lui Pan» nu m-am visat pe mine in nici o noapte. Ceea ce a fost minunat.“ (Ioana Baetica)

romanul erotic fisa ioana baetica morpurgo [v1.0] [link versiune 1.0 doc si  mobi @_cosimo_

5.3KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Suge-o_Ramona! - Andrei Ciobanu [v1.0]  [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

Suge-o, Ramona! este povestea unei deveniri, o confesiune onesta despre maturizare sexuala si morala, despre trecerea de la adolescenta la maturitate. Hilare sau triste, emotionante sau cinice, aventurile lui Andrei sunt cele ale adolescentului obisnuit, care cauta, incearca, esueaza sau invinge, totul pentru a o impresiona pe fata visurilor sale.

romanul erotic andrei ciobanu [link versiune 1.0 ramona! este povestea unei deveniri, confesiune

4.9KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani - Melissa P.

= cartea este corectata prin citire [pdf existent in arhiva -singurul gasit pe net- nu poate fi folosit sub nicio forma drept 'control']
    cartea [pdf-ul] are fff multe lipsuri -cuvinte,fraze,posibil si note de subsol]

„Un roman cu un impact uriaş…“-NEW YORK TIMES
Şaisprezece ani, un jurnal, descoperirea unei lumi noi şi diferite: propriul corp de adolescentă, călătoria în căutarea sinelui prin intermediul sexului, dorinţa de a prinde cu putere acel sentiment ce nu poate fi cuprins: iubirea. Apoi, iluzia că l-a găsit în multe paturi, în multe trupuri, în case necunoscute, alături de nişte bărbaţi care nu o iubesc, experimentând excesul sexual sub toate formele. Liric şi tulburător, dur şi romantic, Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani este cel mai surprinzător debut literar italian din ultimii ani.
„În cartea mea vorbesc despre cum este să creşti într-o societate plină de pericole. Este de necrezut că romanul meu a fost considerat scandalos!“- Melissa P.
„Un roman scandalos, scris impecabil… O poveste pe care n-o poţi lăsa din mână, spusă cu o pasiune care îl copleşeşte pe cititor…“-GAZZETTA DEL SUD
Originară din atât de puritana Sicilie, Melissa Panarello, acum în vârstă de 20 de ani, a şocat opinia publică, descriindu-şi cu o precizie clinică experimentele sexuale.
Peste 2 milioane şi jumătate de exemplare vândute!

romanul erotic jurnalul erotic unei ani melissa p.= cartea este corectata prin citire [pdf existent

5.3KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Păcate candide - Susan Johnson [v 1.0]  [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

Stia sa faca dragoste cu aceeasi arta cu care un muzician atinge pianul sau un vanator manuieste lasso-ul. Stia cum sa se miste, cat de unduios, cat de profund. Stia cum sa sarute o femeie pe buze sau pe pielea fierbinte de dupa ureche. Stia cum sa-i atinga sfarcurile sanilor si cand sa-i ridice soldurile ca sa-l primeasca. Stia cand sa se poarte cu blandete si cand nu. Cunostea echilibrul delicat dintre violenta si placere, dintre duritate si tandrete. Reusea sa aduca o femeie in pragul orgasmului, chiar si numai prin adierea mangaierilor si freamatul soaptelor.
Romanul surprinde tulburatoarea evocare a unei pasiuni totale, iubire a sufletului si a trupului, in lupta cu prejudecatile, ostilitatea si intrigile oneroase ale societatii americane de la framantatul sfarsit al veacului trecut.

romanul erotic candide susan johnson 1.0]  [link versiune 1.0 faca dragoste aceeasi arta care

7.2KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Pretul supunerii -  Esmeralda Lane v 1.0 [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

Adena nu-si putea imagina in nici un caz propunerea pe care i-o va face Holt Sinclair cand il va informa despre scurgerile de informatii care aveau loc la firma lui. Ce incurcatura! Si cata umilinta! Nu, Holt Sinclair si Adena nu apartin aceleasi lumi. De ce se preta atunci sa faca jocul acestui barbat dur, arogant si bogat… chiar prea bogat?

romanul erotic pretul supunerii -  esmeralda lane 1.0 [link versiune 1.0 nu-si putea imagina

5.3KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Dulce supunere - Maya Banks  [v 1.0]  [link reactualizat]



= versiune 1.0 @alinalazar1=

Uneori, supunerea este primul pas catre preluarea controlului.
Sub infatisarea suava a lui Faith Malone se ascunde o femeie care stie precis ce vrea: un barbat puternic, dispus sa ia totul fara sa ceara – pentru ca ea este dornica sa-i ofere totul. Intalnirea cu Gary Montgomery pare intamplatoare, insa politistul urmareste de fapt sa-l gaseasca pe ucigasul partenerului sau. Indiciile despre o posibila legatura intre criminal si Faith il fac sa se apropie de ea ca sa-i intinda o capcana ucigasului. Fara sa vrea insa, Gary este atras nebuneste de Faith, care corespunde perfect dorintelor lui ascunse, dar ea nu pare deloc genul care ar permite unui barbat sa preia controlul total in relatia intima. Sau oare ar face-o? In ochii lui Faith, Gray este partenerul puternic, dominant, de care are nevoie, insa el pare hotarat sa o tina la distanta. Prin urmare, Faith ia initiativa pentru a-i dovedi ca nu joaca un rol, ci vrea din tot sufletul sa se predea partenerului potrivit.

romanul erotic dulce supunere maya 1.0]  [link versiune 1.0 supunerea este primul pas catre

3.9KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Dulce abandon - Maya Banks v 1.0   [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

Câteodată realitatea depăşeşte cele mai nebuneşti inchipuri.
De cinci ani, Serena conduce firma Fantasy Incorporated, prin care îndeplineşte fanteziile clienţilor săi. Niciodată însă nu a avut curajul să-şi pună în practică propriile fantezii. Până acum... Dorinţa cea mai ascunsă a Serenei este să-şi cedeze trupul unui bărbat care să-i facă pe plac şi totodată să exercite asupra ei o autoritate completă. Damon Roche, patronul unui sex-club exclusivist, este un bărbat destul de puternic încât să o determine să facă orice doreşte el. Orice. Împreună vor intra într-o lume la care ea nu a putut decât să viseze. Astfel, Serena are ocazia ca, timp de o săptămână, să ducă o viaţă total diferită de existenţa ei de până atunci. Damon însă nu intenţionează să-i redea apoi libertatea, căci Serena este femeia ideală pentru el. Astfel, va face tot posibilul pentru a o convinge să transforme fantezia în realitate, iar pe Serena în supusă lui adorată şi răsfăţată.

romanul erotic dulce abandon maya banks 1.0  versiune 1.0 realitatea cele mai cinci ani, serena

4.4KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Elogiu mamei vitrege – Vargas Llosa v 1.0  [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

Daca scenariile erotice din aceasta carte nu-l fac sa roseasca nici pe cel mai pudic cititor nu este pentru ca le-ar lipsi indrazneala. Ci pentru ca Llosa le transforma in arta pura, in joc, in frumusete. O deloc sfanta familie formata din don Rigoberto, tatal, Alfonso, fiul puber, si dona Lucrecia, mama vitrega, pare sa fi descoperit secretul fericirii. Fiecare isi traieste erotismul in forme multiple si mereu mai inventive, intr-o casa unde totul este afrodisiac, pana si aerul pe care-l respira.
Daca amorasul, pajul cu chip de inger, Fonchito, e de fapt diavolul deghizat sau daca aceasta este numai temerea unei fete simple, menajera Justiniana, ramine sa stabiliti dumneavoastra. Capitolul despre o anume bunavestire, cel mai bogat in semnificatii din tot romanul, e una dintre cheile care descuie lacatul povestii.
Elogiu mamei vitrege este, probabil, cel mai rafinat roman erotic contemporan. Si, in acelasi timp, o usturatoare lectie de viata, dincolo de binele si de raul moralistilor.

romanul erotic elogiu mamei vitrege vargas llosa 1.0  [link versiune 1.0 scenariile erotice din

4.6KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Fiinta sexuala - Kenzabur Oe v 1.0  [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

J, protagonistul romanului lui Kenzaburo Oe, este un tinar care se izoleaza treptat de sotie si de prieteni, luptindu-se cu demonii propriei sexualitati si cu o tragedie din trecut. J evolueaza pe doua fundaluri distincte: o cabana de vacanta dintr-un catun indepartat de pescari, in care satenii ameninta tacut o femeie vinovata de adulter, si, pe de alta parte, o metropola cu un ritm al vietii trepidant, unde fiecare mijloc de transport in comun poate deveni un loc in care sa-ti descoperi esenta. In oricare dintre situatii, personajul penduleaza intre homosexualitate si perversiune, intre intimitate si spatiu public, intre adevar si simulacru. Cum realitatea cotidiana i se pare din ce in ce mai mult o amagire, J se pierde in lumea chikan-ilor, agresorii sexuali din mijloacele de transport. Povestea lui nu este insa spusa cu mila sau dispret, ci cu profunda empatie, autorul reusind sa surprinda in chip magistral zonele gri de incertitudine care constituie insasi natura umana.

romanul erotic fiinta sexuala kenzabur 1.0  [link versiune 1.0 romanului lui kenzaburo oe, este

4.6KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Placeri intunecate - Eden Bradley [v 1.0]  [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

Dupa un roman de debut foarte reusit, Eden Bradley se intoarce cu trei povestiri care exploreaza taramul intunecat al placerii. Senzual si misterios, noul volum seduce la fiecare pagina. Fiti gata sa patrundeti intr-o lume a provocarilor!
Trei femei sunt aproape de extaz si vor ajunge dincolo de limite.
In Lanturile iubirii, un cuplu ar face orice sa-si salveze casnicia si e dispus sa incerce si eficienta perversiunii.
In Vizuina, o femeie gata de sex salbatic raspunde la un anunt de la mica publicitate, dar gaseste ce nu se asteapta.
In Dragoste si disciplina, o jurnalista se duce sa intervieveze un adept al placerilor extreme, dar se trezeste atrasa de dorintele unui necunoscut frumos si descopera ce nu stia despre ea insasi.

romanul erotic placeri intunecate eden bradley 1.0]  [link versiune 1.0 roman debut foarte

4.6KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
atlantis8374
Membru Gold

Inregistrat: acum 8 ani
Bună seara.
Nu merge descărcat Elogiu mamei vitrege – Vargas Llosa v 1.0.
Cu respect.


pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
refacut linkul la Elogiu mamei vitrege – Vargas Llosa v 1.0

_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
Intel_Forte
Membru Gold

Din: Sud
Inregistrat: acum 12 ani
Din pacate acum nu mai merge nici un link!!

pus acum 4 ani
   
emceve
Membru Puf

Inregistrat: acum 4 ani
Merg toate link-urile. Dati refresh la pagina si veti reusi.

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Pavilionul Placerilor - Mingmei Yip

= versiune 1.0 @alinalazar1=

MENTIUNE

PAG 204 - nota de subsol [nr.16] = incompleta
PAG 216 - notele de subsol [nr.17 si 18] = inexistente
PAG 228 - sfarsitul pag 227 nu se potriveste cu inceputul pag 228
PAG 242 - nota de subsol [nr.21] = incompleta
PAG 421 - sfarsitul pag 421 nu se potriveste cu inceputul pag 422
PAG 451 - notele de subsol [nr.25, 26] = incomplete
PAG 520 - sfarsitul pag 520 nu se potriveste cu inceputul pag 521
PAG 622 - sfarsitul pag 621 nu se potriveste cu inceputul pag 622

La inceput, viata in Pavilionul Florii de Piersic parea a fi un vis. inconjurata de flori exotice, bambusi, fantani racoroase si gradini colorate, Xiang Xiang se simtea mai bine ca oricand. A fost initiata in muzica, pictura, literatura, caligrafie si, spre marea ei surpriza, in arta de a satisface barbati. Caci doar ulterior a descoperit destinatia sumbra a acestui frumos Pavilion al placerilor, care era de fapt un bordel de lux. Nici macar atunci cand va deveni favorita celor mai puternici barbati, Xiang Xiang – supranumita Pretioasa Orhidee – nu va renunta la visul ei de a fugi departe de Pavilion, de a-si reintalni mama, de a-si razbuna tatal si de a afla dragostea adevarata.
O femeie de 98 de ani, traind la ora actuala in San Francisco, isi povesteste tineretea petrecuta in China anilor ’20, perioada de glorie in care a impartasit faima de cea mai rafinata curtezana.
Tatal ei fusese acuzat pe nedrept de crima, apoi executat, iar mama ei nevoita sa se retraga intr-o manastire budista. Ramasa singura la 13 ani, Xiang Xiang a fost atrasa intr-un bordel, Pavilionul Florii de Piersic, capatand nume de scena Bao Lan sau Pretioasa Orhidee. Gratie frumusetii iesite din comun si a talentului la pictura, avand inclinatii poetice si muzicale vadite si, mai ales, dovedindu-se a fi maestra in arta amorului, Bao Lan devine o prostituata extrem de ravnita.
Ceea ce avea sa se numeasca ulterior «cultura gheiselor» a supravietuit in China timp de 2500 de ani, ajungand la apogeu in ultimii 400 de ani. in timp ce in Japonia aceasta traditie a continuat, in China a disparut dupa invazia japoneza de la inceputul secolului al XX-lea.
«... Cei mai multi oameni au auzit doar despre gheisele japoneze, mai ales prin intermediul cartii lui Arthur Golden, Memoriile unei gheise. Tocmai de aceea, eu m-am hotarat sa scriu despre fenomenul gheiselor chineze, astfel incat oamenii din Occident sa poata afla mai multe lucruri despre forma originara a acestui mod de viata fascinant, desi atat de trist.» Mingmei Yip

romanul erotic pavilionul placerilor mingmei yip= versiune 1.0 204 nota subsol [nr.16] 216 notele

4.9KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Secrete intunecate  -1- Marina Anderson   [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

Harriet Radcliffe e plictisita de viata ei. La douazeci si trei de ani, slujba ei stabila chiar i se pare foarte monotona. Daca vrea sa adauge putina savoare vietii ei, acum e momentul sa o faca. Dar surpriza care o asteapta ii intrece pana si cele mai nebunesti visuri. Raspunzand unei oferte de angajare ca asistenta a unei actrite celebre, Harriet se trezeste atrasa intr-o lume intensa si secreta a obsesiilor sexuale. In timp ce joaca un rol inocent intr-o drama foarte personala, descopera despre propriile dorinte mai multe decat ar fi crezut vreodata ca e posibil...
Rowena cunoscuse o multime de barbati, dar niciunul ca Lewis. Avea tot ceea ce si-ar fi putut dori vreodata, total lipsit de inhibitii si de rusine, gata sa mearga pana la capatul pamantului pentru a-i satisface toate nevoile si dorintele. Si totusi, nu era de-ajuns, isi zise ea cu tristete. In ciuda inteligentei, a frumusetii si a experientei sexuale, Lewis nu fusese capabil s-o ajute. De-asta ajunsesera aici si aveau nevoie de Harriet.
Marina Anderson este pseudonimul unei autoare consacrate de literatura erotica. Printre romanele sale se numara A Celebration of Hearts, Forbidden Desires, House of Decadence. La Editura Trei, de aceeasi autoare, a aparut romanul Scoala supunerii.

romanul erotic secrete -1- marina versiune 1.0 radcliffe plictisita viata ei. douazeci trei ani,

5.5KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Dorinte interzise -2- Marina Anderson v 1.0   [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

Continuarea romanului Secrete intunecate
Ai devorat Secrete intunecate? Intra in lumea Dorintelor interzise si vei ajunge pe culmile extazului…
Dupa ce se casatoreste cu regizorul de film Lewis James, Harriet Radcliffe afla cu uimire ca sotul ei a invitat un alt cuplu, Noella si Edmund, sa li se alature in luna de miere. Lewis vrea sa realizeze inca un film de succes, in stil cinéma vérité, inspirandu-se din viata reala. Stiind ca Harriet e atrasa de Edmund, Lewis o provoaca sa si expuna cele mai ascunse fantezii. Dar Edmund o doreste pe Harriet, dejucand planul lui Lewis, care isi da seama ca trebuie sa lupte pentru a-si recastiga sotia…

romanul erotic dorinte interzise -2- marina anderson 1.0  versiune 1.0 romanului secrete

4KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Pervertirea – S.L. Jennings v 1.0    [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

Educatie sexuala pentru neveste
IN CLIPA ASTA, PROBABIL VA INTREBATI DOUA LUCRURI:
Cine sunt eu? Si ce naiba cautati voi aici?
Sa incepem cu intrebarea cea mai simpla:
SUNTETI AICI, DOAMNELOR, PENTRU CA HABAR N-AVETI SA V-O TRAGETI.
Si cine sunt eu? Sunt Justin Drake. Si transform nevestele in tarfe.
IAR ACUM… CU CINE INCEPEM?
Un bestseller New York Times plin de senzualitate, care da frau liber oricaror scenarii erotice si impinge limitele placerii dincolo de orice imaginatie. Aflati povestea seducatoare si provocatoare a unui barbat care le invata pe femei tot ce trebuie sa stie ca sa-si faca partenerii fericiti in pat… si in acelasi timp sa-si implineasca fanteziile cele mai indraznete.

romanul erotic s.l. jennings 1.0    [link versiune 1.0 sexuala pentru nevestein clipa

4.2KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Potentialul erotic al sotiei mele – David Foenkinos v 1.0   [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

Romanul Potentialul erotic al sotiei mele a fost distins cu Premiul Roger Nimier in anul 2004 si a fost tradus in douazeci de limbi.
Pentru lumea de azi, avida de obiecte, de cat mai multe obiecte, pasiunea de colectionar a eroului lui Foenkinos este simptomatica. Trebuie sa acumulam pentru a avea cat de cat senzatia ca. traim. Iar patima are atata forta, incat sfarseste prin a transforma tot ce atinge, lucruri si oameni deopotriva. Autorul diseca aceasta obsesie devoratoare cu umorul sau fantasmagoric, punandu-ne in fata oglinda unei farse care ne deformeaza grotesc chipurile, redandu-ne totodata adevarul mai adanc, ascuns in cotidianul nostru searbad.
„Potentialul erotic al sotiei mele este al treilea «delict» comis de acest romancier supradotat, autor de texte bizare si burlesti. Un text tot atat de singular pe cat ii este si titlul. Un roman abil, inteligent si amuzant. Pe scurt, potentialul comic al lui Foenkinos nu e o vorba-n vant; o carte plina de energie, cu o umbra de suprarealism si o certa profunzime." Le Figaro
„David Foenkinos este un estet al rasului." L'Express
„Potentialul erotic al sotiei mele este o farsa bine condusa, slujita, de un stil remarcabil. Foenkinos este el insusi un colectionar de vorbe de duh si reflectii catusi de putin comune." Telerama
„Cartea este mai intai de toate un imn inaltat femeii, cam straniu, ce-i drept. Brigitte e unica, iar pasiunea pentru un «obiect unic» ii permite lui Hector sa iasa, pentru prima oara, din spirala colectionarului. Dar ideea ca suntem intotdeauna un colectionar al celuilalt e o ipoteza cu-adevarat amuzanta." David Foenkinos, interviu cu Frederic Grolleau

romanul erotic erotic sotiei mele david foenkinos 1.0  versiune 1.0 erotic sotiei mele fost

6.6KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
inforex
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 9 ani

alinalazar1 a scris:

Pervertirea – S.L. Jennings v 1.0

= versiune 1.0 @alinalazar1=

Educatie sexuala pentru neveste
IN CLIPA ASTA, PROBABIL VA INTREBATI DOUA LUCRURI:
Cine sunt eu? Si ce naiba cautati voi aici?
Sa incepem cu intrebarea cea mai simpla:
SUNTETI AICI, DOAMNELOR, PENTRU CA HABAR N-AVETI SA V-O TRAGETI.
Si cine sunt eu? Sunt Justin Drake. Si transform nevestele in tarfe.
IAR ACUM… CU CINE INCEPEM?
Un bestseller New York Times plin de senzualitate, care da frau liber oricaror scenarii erotice si impinge limitele placerii dincolo de orice imaginatie. Aflati povestea seducatoare si provocatoare a unui barbat care le invata pe femei tot ce trebuie sa stie ca sa-si faca partenerii fericiti in pat… si in acelasi timp sa-si implineasca fanteziile cele mai indraznete.


Link-ul corect este acesta:
Cel din postarea lui alinalazar1 da eroare 400 "Bad Request"

Aceasi situatie si la link-ul pentru "Potentialul erotic al sotiei mele – David Foenkinos v 1.0" postat tot de alinalazar1

Link-ul corect este acesta:

PS. Poate corecta oricine cele 2 link-uri. In link-ul lui alinalazar1 trebuie sters "%u" din link-ul afisat din postarea lui alinalazar1. Pentru aceasta in zona de adresa a noii ferestre a browserului deschis in faza de redirectionare se sterge cele 2 caractere "%u"si apoi se pozitioneaza prompterul la sfarsitul textului-link si se apasa Enter
Probabul link-ul lui alinalazar1 este generat gresit in momentul redirectionarii spre mediafire.com!!!

Modificat de inforex (acum 4 ani)


pus acum 4 ani
   
rodica rosca
Membru Junior

Inregistrat: acum 18 ani
Link-ul nu duce nicaieri. 400 Bad Request



alinalazar1 a scris:

Potentialul erotic al sotiei mele – David Foenkinos v 1.0

= versiune 1.0 @alinalazar1=

Romanul Potentialul erotic al sotiei mele a fost distins cu Premiul Roger Nimier in anul 2004 si a fost tradus in douazeci de limbi.
Pentru lumea de azi, avida de obiecte, de cat mai multe obiecte, pasiunea de colectionar a eroului lui Foenkinos este simptomatica. Trebuie sa acumulam pentru a avea cat de cat senzatia ca. traim. Iar patima are atata forta, incat sfarseste prin a transforma tot ce atinge, lucruri si oameni deopotriva. Autorul diseca aceasta obsesie devoratoare cu umorul sau fantasmagoric, punandu-ne in fata oglinda unei farse care ne deformeaza grotesc chipurile, redandu-ne totodata adevarul mai adanc, ascuns in cotidianul nostru searbad.
„Potentialul erotic al sotiei mele este al treilea «delict» comis de acest romancier supradotat, autor de texte bizare si burlesti. Un text tot atat de singular pe cat ii este si titlul. Un roman abil, inteligent si amuzant. Pe scurt, potentialul comic al lui Foenkinos nu e o vorba-n vant; o carte plina de energie, cu o umbra de suprarealism si o certa profunzime." Le Figaro
„David Foenkinos este un estet al rasului." L'Express
„Potentialul erotic al sotiei mele este o farsa bine condusa, slujita, de un stil remarcabil. Foenkinos este el insusi un colectionar de vorbe de duh si reflectii catusi de putin comune." Telerama
„Cartea este mai intai de toate un imn inaltat femeii, cam straniu, ce-i drept. Brigitte e unica, iar pasiunea pentru un «obiect unic» ii permite lui Hector sa iasa, pentru prima oara, din spirala colectionarului. Dar ideea ca suntem intotdeauna un colectionar al celuilalt e o ipoteza cu-adevarat amuzanta." David Foenkinos, interviu cu Frederic Grolleau


pus acum 4 ani
   
menadel
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 11 ani
Potentialul erotic al sotiei mele – David Foenkinos v 1.0

Modificat de menadel (acum 4 ani)


_______________________________________
"Cand nu vom mai fi copii, nu vom mai fi deloc!"
Link la postarile vechi indisponibile

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
...da! va multumesc mult pt atentionare...[le verificasem,totusi,cam la vreo ora dupa postare]
...mersi mult @inforex
@menadel...mea culpa...

Modificat de alinalazar1 (acum 4 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Intalnire periculoasa - Meredith Wild  v  1.0    [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

Descoperă primul volum din seria Hacker: un program IT genial, o poveste superbă de dragoste – și multe altele…
Hotărâtă să lase în urmă un trecut dureros, Erica Hathaway învață de timpu¬riu să se descurce pe cont propriu. Imediat după absol¬vire, se trezește în fața unei comisii de investitori care îi vor sprijini sau îi vor desființa debutul în lumea afaceri¬lor. Singurul lucru la care însă nu s-a gândit e că-l va întâlni pe hackerul miliardar Blake Landon.
Arogant și fermecător, Blake nu acceptă să fie refuzat. Hotărât s-o cucerească pe Erica, luptă să-i câștige încre¬derea și s-o facă să renunțe la prudență, chiar dacă asta înseamnă să renunțe el însuși la nevoia de a deține contro¬lul în orice situație.
„Pentru aceia care adoră Cincizeci de umbre ale lui Grey – această serie e minunată."
Heroes and Heartbreakers
„Seria Hacker e o călătorie în lumea tehnologiei, pre¬sărată cu secrete, minciuni și vicii. Odată ce începi primul volum, vrei să le citești pe toate celelalte."
Art, Books & Coffee
Meredith Wild este o autoare de bestselleruri romance New York Times și USA Today. Locuiește pe coasta Floridei, împreună cu soțul și cei trei copii. Spune despre sine că este dependentă de tehnologie, că-i place whisky-ul și că e o romantică incurabilă.
Când nu trăiește în lumea imaginară a personajelor sale, poate fi găsită pe

romanul erotic intalnire meredith wild  v  1.0    [link versiune 1.0 primul

5.8KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Patima intunecata - Toni Anderson  v  1.0    [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

„O poveste de iubire plina de suspans, captivanta si emotionanta.” – Fresh Fiction
În locuinta sa izolata de pe coasta vestica a insulei Vancouver, pictorul Brent Carver nu primeste prea multi oaspeti. Iar fiica prietenului sau este ultima persoana la care s-ar fi asteptat vreodata sa-i calce pragul.
Tânara are însa necazuri si el nu poate refuza s-o apere… tot asa cum nu-si poate stapâni atractia fata de frumusetea ei nesupusa. În vreme ce pasiunea dintre ei izbucneste navalnic, pe insula îsi face aparitia un ucigas neîndurator, care o vâneaza pe Anna si secretele descoperite de ea.
„Ritmul acestei carti te tine cu sufletul la gura. Tensiunea ramâne în permanenta la cote maxime... Patima întunecata ar fi putut fi o poveste de iubire dintre doi oameni cu sufletul distrus, cu un trecut comun. Ar fi putut fi si un thriller alert. În schimb, este si una, si alta, ceea ce pune romanul lui Toni Anderson pe lista mea de cumparaturi obligatorii.” – Smart Bitches, Trashy Books

romanul erotic patima intunecata toni v  1.0    [link versiune 1.0 poveste iubire

5.3KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Expertul seducator - Christina Lauren  v  1.0    [link reactualizat]


= versiune 1.0 @alinalazar1=

O tocilara ispititoare. Un Casanova incurabil. Si o lectie de chimie intre doi oameni, prea scandaloasa pentru a fi predata in scoala.
Certata de fratele ei ultraprotector fiindca-si neglijeaza viata sociala, Hanna Bergstrom decide sa-i urmeze sfatul si sa-si caute un partener. Si cine altul ar fi mai potrivit sa o transforme intr-o femeie dorita de toti barbatii decat prietenul cel mai bun al fratelui sau, superbul Will Sumner, aventurier si playboy fara scrupule?
„O iubeam pentru ca era atat de lipsita de inhibitii — atat de pasionata, de increzatoare si de inteligenta. Si imi lipsea sa-i simt corpul, sa obtin placere de la ea si, la dracu’, sa-i ofer placere la nesfarsit.“

romanul erotic expertul seducator christina v  1.0    [link versiune 1.0 tocilara

4.8KB

Modificat de alinalazar1 (acum 3 ani)


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 4 ani
   
Anahoret
Membru Senior

Inregistrat: acum 3 ani

alinalazar1 a scris:

Elogiu mamei vitrege – Vargas Llosa v 1.0
= versiune 1.0 @alinalazar1=


Elogiu mamei vitrege – Mario Vargas Llosa v 2.0
https://is.gd/houXRJ
= versiune 2.0 @Anahoret =

Modificat de Anahoret (acum 3 ani)


_______________________________________
Acum citesc: nimic, deocamdată.

pus acum 3 ani
   
Intel_Forte
Membru Gold

Din: Sud
Inregistrat: acum 12 ani
Marina Anderson - Scoala supunerii  v 1.0 ... 0.rar/file

= versiune 1.0 @alinalazar1=

Linkul nu mai este activ!!!
Multumesc


pus acum 3 ani
   
Stelevadris
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
@Anahoret
Buna treaba... dar nu ai citit regulamentul cu atentie. :)

Nu voi scoate eu cartea pentru ca ai lucrat la ea, dar esti rugat sa o scoti tu cat mai repede.

3. CĂRŢI INTERZISE PE FORUM

NU SE ACCEPTĂ adăugarea cărţilor autorilor străini mai devreme de un an de la apariţia ediţiei respective.

NU SE ACCEPTĂ adăugarea cărţilor autorilor români în viaţă, cu excepţia celor apărute până în anul 2000.

NU SE ACCEPTĂ adăugarea cărţilor digitale produse de edituri.


_______________________________________
Totul despre cărți - About e-books - Tehnici de scanare, sfaturi, proiecte etc. - Support, future projects, etc.

pus acum 3 ani
   
Anahoret
Membru Senior

Inregistrat: acum 3 ani

Stelevadris a scris:

@Anahoret
Buna treaba... dar nu ai citit regulamentul cu atentie. :)

Nu voi scoate eu cartea pentru ca ai lucrat la ea, dar esti rugat sa o scoti tu cat mai repede.

3. CĂRŢI INTERZISE PE FORUM

NU SE ACCEPTĂ adăugarea cărţilor autorilor străini mai devreme de un an de la apariţia ediţiei respective.

NU SE ACCEPTĂ adăugarea cărţilor autorilor români în viaţă, cu excepţia celor apărute până în anul 2000.

NU SE ACCEPTĂ adăugarea cărţilor digitale produse de edituri.


Nu fac mişto, dar am trăit cu impresia că trebuie să fie anterioare anului 2010. Probabil de la standardul de versiuni. Îmi pare rău. Decât să aveţi probleme, mai bine şterge-mi postarea.


_______________________________________
Acum citesc: nimic, deocamdată.

pus acum 3 ani
   
Stelevadris
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postare stearsa. Ai si ceva in plus pe mesageria privata.
Nu a spus nimeni ca faci misto. Simpla neintelegere.


_______________________________________
Totul despre cărți - About e-books - Tehnici de scanare, sfaturi, proiecte etc. - Support, future projects, etc.

pus acum 3 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
...imi cer scuze moderatorilor pentru cartea "cu probleme" [sincer sa fiu,nu stiu de care e vorba - stau mai mult prin spitale si nu pot urmari "miscarile" de pe site]
==voi reposta toate cartile "intregi" [adica cele fara mentiuni,cuvinte,fraze,pagini lipsa]==


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 3 ani
   
Seven
Moderator

Din: Ţara Perfectului Simplu
Inregistrat: acum 14 ani
***
     Stai liniştit, prietene, nu era vorba despre o carte a ta, ci de una postată de colegul Anahoret, dar care a fost deja ştearsă. Deci nu mai sunt probleme.
     Multă sănătate şi să auzim numai de bine!
     Seven


_______________________________________

     Oameni şi popoare îşi cată libertatea; după ce-o obţin, îşi caută stăpân.


     | TORENTE | Tăunul | ROCAMBOLE+ | FLORIS | VRACIU | Victor HUGO | J.F. COOPER | PAPILLON | POLDARK |
     | Dictionare Lba RO | | Gramatica RO | D. Stănoiu | Zaharia STANCU | H.Y. STAHL | V.CORBUL & E.BURADA |
     | Ultimul regat | Millennium | Shantaram | Pearl BUCK | Anchee MIN | Amy TAN | C. LÄCKBERG | Ph.GREGORY |
     | Extraterestrii şi Intraterestrii | RUFOR | Demonul Roşu | Vraja milioanelor | Cărţi audio |

pus acum 3 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Adulter - Paulo Coelho v 1.0

= versiune 1.0 @alinalazar1=

Linda tocmai a implinit 31 de ani si, in ochii celorlalti, are o viata perfecta – o casnicie exemplara, doi copii reusiti, o cariera de succes si o casa luxoasa in Geneva. De fapt, ea se afla la capatul puterilor, intr-atat o oboseste mimarea unei fericiri pe care nu o simte.
Numai ca intr-o zi il reintalneste pe Jacob, un fost coleg de care fusese indragostita in adolescenta, ajuns acum un om politic influent. In timpul interviului pe care acesta i-l acorda, in ziarista de succes se redesteapta o pasiune de mult uitata. Linda va incerca sa traiasca deplin aceasta iubire imposibila, si nu-si va gasi fericirea pana nu-si va explora fara teama abisurile sufletului.
Romanul Adulter ilustreaza criza existentiala a unei tinere femei din zilele noastre, surprinzand cu finete psihologica incercarile prin care trece pentru a se regasi.
Un roman care combina teme delicate precum depresia, infidelitatea si rutina casniciei, presarate cu misticismul caracteristic acestui vrajitor al literelor. - O Globo Extra, Brazilia, 2014

romanul erotic adulter paulo coelho 1.0= versiune 1.0 tocmai implinit ani si, ochii are viata

3.8KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 3 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Caleidoscopul inimilor - Claire Contreras v 1.0

= versiune 1.0 @alinalazar1=

Era prietenul cel mai bun al fratelui meu. N-ar fi trebuit sa devina iubitul meu. Am crezut ca o sa dam amandoi totul uitarii si o sa mergem mai departe.
Unul dintre noi a reusit. Unul dintre noi a plecat.
Acum s-a intors, privindu-ma ca si cand ar vrea sa ma devoreze. Si toate acele sentimente pe care le-am transformat in furie capata acum un alt chip, unul care ma sperie. Ultima data mi-a frant inima. De data asta o sa mi-o faca bucati.
Caleidoscopul inimilor e combinatia perfecta de pasiune, suferinta si emotie care te va insoti multa vreme dupa ce vei inchide cartea. -  Whitney G., autoarea seriei bestseller Reasonable Doubt
O frumoasa poveste despre pierdere, iubire si despre cum sa-ti asculti inima chiar si cand e franta. - Corinne MiChaels, autoarea seriei de succes Belonging
Chimia dintre Oliver si Estelle e magnetica! Recomand cu multa caldura aceasta carte fantastica! - Melissa Brown
Claire Contreras e o autoare cu vanzari record, potrivit publicatiilor New York Times si USA Today. Are doi copii, trei caini si a supravietuit luptei impotriva cancerului de san. Ii place sa scrie orice, de la povesti pentru copii, la carti cu tenta erotica, dar cel mai mult ii place sa scrie povesti de dragoste contemporane. Atunci cand nu scrie, citeste si viseaza la locuri pe care isi doreste sa le viziteze.

romanul erotic inimilor claire contreras 1.0= versiune 1.0 prietenul cel mai bun fratelui meu. n-ar

5.6KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 3 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Prin tara simturilor - Nedjma v 1.0

= versiune 1.0 @alinalazar1=

O calatorie initiatica in tara simturilor, dorintelor si a tabuurilor spulberate. O poveste orientala care depaseste limitele si interdictiile.

Frumoasa Leila este casatorita din voia parintilor cu un barbat neindemanatic, care nu reuseste sa faca fata primei nopti si sa o dezvirgineze pe tanara lui sotie. Se starneste o drama de proportii, Leila este acuzata ca nu ar fi virgina si este alungata. Apare Zobida care sustine ca de fapt, Leila este legata (exista obiceiul ca himenul fetitelor sa fie legat prin vraja, astfel incat ele sa nu-si piarda virginitatea inainte de casatorie). Ii propune Leilei sa mearga impreuna sa o gaseasca pe femeia care a legat-o in copilarie si sa-i ceara dezlegarea vrajii. Calatoria pe care Zobida o propune Leilei are drept scop emanciparea fetei, care nu este inca pregatita sa accepte faptul ca in spatele prejudecatilor ei sta de fapt o educatie represiva, menita sa tina o femeie inchisa intr-un jug al familiei. Romanul se incheie cu o poveste de dragoste din care cu greu reusesti sa te smulgi.

romanul erotic prin tara simturilor nedjma 1.0= versiune 1.0 calatorie initiatica tara dorintelor

3.7KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 3 ani
   
alinalazar1
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Trage-mi-o - Virginie Despentes v 1.0

= versiune 1.0 @alinalazar1=

Celebra astazi, scriitoarea in varsta de 36 de ani – careia ii place sa scrie prin baruri – a debutat in urma cu zece ani, chiar cu acest roman. Catalogata de unii drept fantezie punk, cartea a stat la baza unui film produs in Marea Britanie si interzis in Franta. Cuplul protagonist, format de doua prostituate, va poate aminti de Quentin Tarantino, iar limbajul colorat, mai putin violent decat o spune titlul, descinde din traditia literara franceza marcata de Louis-Ferdinand Céline si Louis Calaferte.
Roman-hit, Trage-mi-o e facut parca pentru topurile zilelor noastre: ceea ce conteaza este sa fii macar o data pe locul I. Lucru demonstrat din plin prin tiraj, vanzari, reactii!
Virginie Despentes a marcat in literatura franceza aparitia unei noi generatii. Ea provine din asa-numita cultura populara, incepand sa scrie romane de-abia dupa ce a exercitat diverse alte meserii, mai mult sau mai putin conventionale: maseuza, casierita, dansatoare intr-un club de strip-tease, cronicara la o revista pornografica. "Trage-mi-o" a devenit rapid o bomba a mediului literar, mai ales dupa ce autoarea a fost invitata de celebrul Bernard Pivot in emisiunea sa culturala, Nulle part ailleurs.

romanul erotic trage-mi-o virginie despentes 1.0= versiune 1.0 astazi, varsta ani careia place scrie

3.5KB


_______________________________________
alinalazar1

pus acum 3 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la