Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Naturesk pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / James Redfield Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
James Redfield, nascut la 19 martie 1950, este un scriitor, scenarist si producator de film American. Este vestit pentru romanul sau  The Celestine Prophecy ( Profetia de la Celestine ), care apartine curentului New Age.  Redfield a crescut la tara, langa Birmingham, Alabama. A studiat filozofiile estice, incluzand Taoismul si Zen, absolvind sociologia la Universitatea Auburn. A primit un master in counseling si a petrecut 15 ani ca terapist pentru adolescentii abuzati.  In tot acest timp a fost atras in miscarea “potentialul uman” si a studiat teorii despre intuitie si fenomene psihice  pentru a-si ajuta clientii. In 1989, si-a dat demisia si a inceput sa scrie (full time), sintetizand interesul sau in psihologia interactiva, filozofii estice si vestice, stiinta, futurism, ecologie, istorie si misticism.

  Cand Redfield si-a publicat (pe bani proprii) primul sau roman in 1992, interesul imediat din partea publicului si al vanzatorilor de carti a facut din The Celestine Prophecy unul dintre cele mai mari succese ale tuturor cartilor auto-finantate din toate timpurile. Warner Books (editura) a cumparat drepturile cartii si a republicat-o legata/cartonata in martie 1994. Cartea a urcat repede la pozitia nr. 1 in New York Times Best Seller List. Conform  Publishing Trends, The Celestine Prophecy a fost cea mai bine vanduta carte in 1996 (nr.1), urcand de la nr.2 in 1995. Cartea a ramas 3 ani pe  New York Times Best Seller List. Pana in mai 2005, The Celestine Prophecy se vanduse in 20 de milioane de copii si fusese tradusa in 34 de limbi straine. In 1996, The Tenth Insight: Holding the Vision (tr.in Ro. A zecea viziune), a devenit de asemenea bestseller. Cele doua carti au petrecut impreuna 74 de saptamani in New York Times Best Seller List, facand din  James Redfield cel mai bine vandut autor din lume in anul 1996, conform BP Report (ian. 1997).


  In cartea sa non-fictiune  The Celestine Vision: Living the New Spiritual Awareness (1997, Traind noua cunoastere spirituala) , Redfield exploreaza  fundalul istoric si stiintific al “spiritualitatii care se naste”, discutata in romanele sale. Seria Celestine, de aventuri in parabole, a continuat in 1999 cu publicarea The Secret of Shambhala: In Search of the Eleventh Insight(Secretul Shambalei: In cautarea celei de-a 11-a viziuni). In 2002, James a scris in colaborare cu Michael Murphy si Sylvia Timbers o lucrare non-fictiune God and the Evolving Universe (Dumnezeu si universul in evolutie)

   The Celestine Prophecy (Profetia Celestine) a aparut in 2006, cu Redfield ca producator si co-autor al scenariului. James si Salle Redfield sunt fondatorii  Global Prayer Project, un telewebcast bi-saptamanal, care ofera meditatii si rugaciuni.

In Octombrie 1997, James Redfield a primit prestigioasa Medalie a Presedentiei Senatului (Italian Medal of the Presidency of the Italian Senate) la a XXIII-a Conferinta Internationala Pio Manzu  in Rimini, Italia. In  2000, James s-a alaturat lui  Millard Fuller, fondatorul Habitat For Humanity (Habitat pentru umanitate), fiind singurii care au primit onorurile pentru Humanitarian of the Year (Omul anului) de la universitatea pe care au absolvit-o (alma mater) Auburn University. Doua luni mai tarziu a primit din parteaInternational New Thought Alliance (Alianta internationala a noii gandiri) alta medalie Humanitarian of the Year. In Martie 2004, James Redfield a fost onorat de  Wisdom Media Group cu World View Award pentru discutii asupra naturii existentei umane si pentru eforturile si contributiile sale continue pentru mai binele umanitatii.


James Redfield - Profetiile de la Celestine

Cele doua variante din arhiva(PDF si DOC) nu imi apartin, le-am luat de pe net. Am cautat daca a fost postat pe forum romanul si pur si simplu nu am gasit decat o varianta postata pe scribd care a fost stearsa.



Download:
sau

--------------------------------------------------

James Redfield - A zecea viziune

Aceasta e lucratura porprie. Nu stiu daca a mai fost postat acest roman pe forum. Daca a mai fost postat, imi bag piciorul in ea de "cautare".



Momentan doar in format PDF cu bookmarks.

Download:
sau


-----------------------------------------------------------------------------

James Redfield & Carol Adrienne - A zecea viziune - mentinerea viziunii



download:

sau

In format PDF si RTF(OCR brut ....cred ca...)

Modificat de calincalin (acum 10 ani)


_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 10 ani
   
Helpyou
Membru Junior

Inregistrat: acum 13 ani
Wow...Te-ai documentat, nu gluma

pus acum 10 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
adugat James Redfield & Carol Adrienne - A zecea viziune - mentinerea viziunii - scanatura de-a mea.

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 10 ani
   
ibu
Membru Puf

Inregistrat: acum 14 ani
James Redfield - Secretul Shambalei:

    În munţii etern înzăpeziţi din Tibet trăieşte o comunitate mult timp considerată mitică, numită Shambhala sau Shangri-la. În acel loc, ascunse de secole, se află intuiţiile care au impact asupra vieţii fiecăruia dintre noi.
    Căutarea dumneavoastră începe cu vorbele unui copil şi viziunea unui prieten. Aceste indicii slabe, împreună cu o sincronie foarte puternică, vă vor purta în Kathmandu. În Nepal, şi apoi în Lhasa, în Tibet. Prin furtuni de zăpadă şi munţi plini de pericole, veţi găsi o sectă tibetană străveche, care păstrează nişte legende misterioase, instrucţiuni transmise verbal din generaţie în generaţie, de secole, în care se descriu schimbările interioare pe care le parcurge o fiinţă înainte de a intra în Shambhala.
    Până la urmă. cu soldaţii chinezi mereu în spate, veţi trece prin locuri unde mânia şi compasiunea se luptă pentru supremaţie, şi veţi ajunge într-o realitate uluitoare, unde se revelează puterea rugăciunii umane ea poate amplifica evenimentele sincrone în viaţa noastră, influenţându-ne astfel viitorul.
    Ca şi celelalte cărţi ale lui James Redfield, „Profeţiile de la Celestine” şi „A Zecea Viziune”, „Secretul Shambhalei” este o poveste frumoasă. Deschideţi-vă către această aventură, şi viziunea dumneavoastră asupra lumii va deveni mai bogată. Veţi fi mai hotărât în direcţionarea gândurilor şi dorinţelor într-o forţă dinamică, spre eliberarea vieţii dumneavoastră şi a altora şi schimbarea reală a lumii în care trăim.
    James Redfield este autorul altor două cărţi publicate de editura noastră. „Profeţiile de la Celestine” şi „A Zecea Viziune”. Scrisul lui se îndreaptă în principal spre conştiinţa spirituală umană, şi activează în cadrul unui efort mai larg de la salvare a ce a mai rămas din zonele sălbatice ale planetei. James trăieşte, împreună cu soţia sa, Salle, şi pisica lor Meredith, în Florida şi Arizona.

    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

Modificat de ibu (acum 2 ani)


pus acum 5 ani
   
hunyade
Membru Senior

Din: Campulung Muscel
Inregistrat: acum 15 ani
Ar fi fost bun si un scan dupa carte!
Redfield, James - [Celestine 03] Secretul Shambhalei
v1.1_.docx, .epub, .mobi

Modificat de hunyade (acum 5 ani)


_______________________________________
„Nu este alta mai frumoasă şi mai de folos zăbavă decât cetitul cărţilor…”, Miron Costin - “De neamul Moldovenilor”

pus acum 5 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la