Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Pisii pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Ialomita
cauta Barbat
24 - 44 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [B] Michael Connelly Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
════  TOPIC ÎNREGISTRAT  ════
Mergi la Catalog ►► Biblioteca R.I.





Autorul de thrillere ce s-au bucurat de un succes extraordinar in lumea intreaga, Michael Connelly este unul dintre cei mai bine vanduti scriitori contemporani. Considerat exceptional atat de critici cat si de cititori, s-a impus datorita maiestriei stilistice, imaginatiei debordante si personajelor sale de neuitat.


pus acum 10 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Concentrator

Michael Connelly – Bufniţa de plastic v1.0
Michael Connelly - Jocuri de culise v1.0
Michael Connelly – Darling Lilly v1.0
Michael Connelly – Ancheta v1.0
Michael Connelly – Ultimul autograf v1.0
Michael Connelly – Piste false v1.0
Michael Connelly - Avocatul  din limuzina v1.0
Michael Connelly – Jocul de domino (1.0)

Modificat de varanul (acum 6 ani)


pus acum 10 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Michael Connelly – Bufnița de plastic v1.0


Detectivul Harry Bosch, din poliţia oraşului Los Angeles, colaborează cu Terry McCaleb, fost agent FBI, în cel mai tensionat roman al lui Michael Connelly. Terry este solicitat să rezolve o crimă înfiorătoare, genul în care el era specializat la FBI. Pe măsură avansării cercetărilor, se releva tot mai multe puncte comune cu un alt caz investigat de poliţia din L.A., care a îngrozit lumea mondenă: un regizor a fost acuzat că a omorât o actriţă în timpul unui act sexual, făcând ca totul să pară o sinucidere. Având un dosar aproape imposibil de rezolvat, McCaleb crede că l-a descoperit pe cel mai înspăimântător criminal dintre toţi cei cu care a avut de-a face. Surprinzător, toate indiciile duc spre nimeni altul decât Bosch! Dar lucrurile se complica…
Bufniţa de plastic este cel mai reuşit roman al lui Michael Connelly, o carte care descrie o anchetă ce te ţine cu sufletul la gură şi un proces juridic spectaculos. O capodoperă a genului thriller, scrisă într-un ritm ameţitor, de un maestru al artei narative.

Arhiva contine doc si djvu
Parola: ebook

Modificat de varanul (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Michael Connelly - Jocuri de culise v1.0


Arhiva conţine djvu de control şi docx v1.0

Sătul de ipocrizia şi de birocraţia care făceau legea în Poliţia din Los Angeles, Harry Bosch s-a resemnat, făcând tot posibilul să îşi găsească un nou drum în viaţă. Însă viaţa de pensionar nu i se potriveşte. El a fost întotdeauna în slujba dreptăţii şi este încă pasionat de protecţia sau de răzbunarea celor pe care legea i-a nedreptăţit. În momentul în care află de existenţa unei crime nerezolvate, el nu-şi mai găseşte liniştea… Oferind un model de viaţă prin personajul pe care îl creează, autorul îi introduce pe cititori în lumea tulburătoare a acestui roman, în care acţiunea aduce în prim plan jocuri de culise, interese obscure şi intrigi periculoase. MICHAEL CONNELLY, fost ziarist şi autor al seriei de bestselleruri ce îl au ca protagonist pe poliţistul Harry Bosch, a câştigat numeroase premii, atât pentru activitatea jurnalistică, cât şi pentru prodigioasa carieră de romancier.

Modificat de varanul (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Repostare din coşul de Paşti 2014
Michael Connelly – Darling Lilly v1.0



Arhiva contine doc 1.0 si djvu imagini
Parola: ebook
Cu acest roman, MICHAEL CONNELLY îşi reconfirma valoarea deosebită ce i-a adus o popularitate extraordinară în rândul cititorilor. Henry Pierce, eroul principal, este preşedintele unei companii ce construieşte un prototip în măsură să revoluţioneze ştiinţa moleculară şi lumea, în general. Iar el are şansa să devină extrem de bogat.
Numai că firma trece printr-o criză financiară şi, mai rău, se desparte de logodnică sa. Se vede nevoit, astfel, să se mute într-un alt apartament la al cărui telefon primeşte extrem de multe mesaje, adresate însă fostei locatare, Lilly Quinlan, o prostituată de lux. Mânat de curiozitate, Henry se lansează în căutarea fetei, dispărută fără urmă, şi se afunda într-o zonă în care are parte de experienţe inedite – o lume a prostituţiei, pornografiei, identităţilor secrete şi a violenţei extreme. O carte în care măiestria artistică a lui Michael Connelly atinge punctul culminant


pus acum 9 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Repostare din coşul de Paşti 2014
Michael Connelly – Ancheta v1.0



Arhiva contine doc 1.0 si djvu imagini
Parola: ebook
Detectivul Harry Bosch este anunţat că un câine, scormonind în pământ, a scos la suprafaţă un os ce provenea de la un copil. Angajat în investigaţii minuţioase, el este supus unor presiuni şi influenţe din toate părţile. Dar, pe parcursul cercetărilor, în ciuda avertismentelor primite, detectivul şi poliţista stagiara Julia Brasher ajung să împartă nu numai primejdiile şi greutăţile anchetei, ci şi… acelaşi pat. În planul investigaţiilor, lucrurile se precipită: un suspect fuge, un poliţist este împuşcat şi, dintr-o dată, cazul considerat până atunci „rece” bulversează întregul Los Angeles. Un roman incendiar ce se citeşte cu sufletul la gură.


pus acum 9 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Michael Connelly – Ultimul autograf v1.0



Arhiva contine docx 1.0 si djvu imagini. Parola ebook

Un detectiv particular şi o agentă FBI vor face front comun în urmărirea unui periculos de inteligent criminal în serie, Poetul, fost agent FBI şi mentor al agentei Rachel. Cunoscător al tuturor metodelor de investigaţie, Robert Backus, Poetul, se dovedeşte întotdeauna cu un pas înaintea celor ce-l urmăresc. Intrigă, suspans, tensiune la maximum, atracţie, sunt ingredientele folosite de Michael Connelly pentru a realiza acest thriller. Cu siguranţa autorului stăpân pe arta sa, Connelly oferă cititorului cu generozitate detaliile menite să-l ajute în investigaţiile proprii. Rezolvarea enigmelor stătea întotdeauna în detalii. Ceea ce putea părea acum lipsit de importanţă, mai târziu, se putea dovedi crucial. Ceea ce acum este criptic şi disparat, devine mai târziu  o lupă cu ajutorul căreia vezi totul mult mai clar. Un thriller concentrat, în care nimic nu este lăsat la voia întâmplării, o naraţiune care-l implică pe cititor în descifrarea dovezilor, personaje puternice, fie pozitive sau negative, sunt tot atâtea argumente în favoarea acestei lecturi de cinci stele.

Modificat de varanul (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Repostare din sacul mosului

Michael Connelly – Piste false v1.0


Arhiva conţine djvu de control şi docx v1.0
Autorul a 13 thrillere ce s-au bucurat de un succes extraordinar în lumea întreagă, Michael Connelly este unul dintre cei mai bine vânduţi scriitori contemporani. Considerat excepţional atât de critici cât şi de cititori, s-a impus datorită măiestriei stilistice, imaginaţiei debordante şi personajelor sale de neuitat. Protagonistul romanului de faţă, fostul agent FBI Terry McCaleb, duce o viaţa de relaxare totală, refăcându-se după un transplant de inimă ce-i salvase viaţa în ultimă instanţă. Însă liniştea lui va fi tulburată de apariţia unui caz pe care nu-l poate refuza. Pe măsură ce investigaţiile avansează, se va dovedi că există legături extrem de puternice, de ordin personal, nu numai între anchetator şi victimă, ci şi între acesta şi ucigaş. Un criminal nemilos, extrem de inteligent, ce plănuieşte o răzbunare cruntă, iar ţinta este nimeni altul decât McCaleb. Hărţuit, tracasat, suspectat el însuşi, faimosul detectiv de odinioară trebuie să identifice unicul indiciu care îl poate conduce spre rezolvarea cazului.

Modificat de varanul (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Michael Connelly - Avocatul  din limuzina



Editura RAO
An apariție: noiembrie 2014
Format doc, pdf imagini
Versiunea 1.0
Parola ebook

Michael Connelly ne oferă în primul său thriller juridic o poveste incendiară despre un avocat cinic, a cărei singură fărâmă de integritate îl poate costa viața. Mickey Haller și-a petrecut toată viața profesională temându-se că, dacă va întâlni un client nevinovat, nu-și va da seama. Haller este un „avocat din limuzină“, care lucrează de pe bancheta din spate a Lincolnului sau, apărându-și clienții de la periferia societății. Nu e de mirare că este disprețuit de polițiști, procurori și chiar de către unii dintre cei pe care îi apără. Șoferi prinși beți la volan, artiști escroci și traficanți de droguri se afla pe lista lui de clienți. Dar când un puști bogat din Beverly Hills este arestat pentru agresarea unei femei, Haller are, după ani de zile, parte de primul său client care plătește bine și, mai mult decât atât, pare și nevinovat.. Dar apoi cazul începe să o ia razna, clientul nu e tocmai cine pare, iar Haller descoperă că atunci când înoți cu rechinii, poți să sfârșești ca o pradă.

Modificat de varanul (acum 8 ani)


pus acum 8 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Michael Connelly – Jocul de domino (1.0)



Proaspăt ieşit la pensie, Harry Bosch nu se gândeşte decât la recondiţionarea motocicletei sale Harley-Davidson. Asta, până în clipa în care fratele său vitreg, celebrul „avocat din limuzină“ Mickey Haller, îi cere ajutorul într-un caz teribil de complicat. Clientul lui Haller, Da’Quan Foster, fost membru al unei bande de cartier, este acuzat că a ucis cu bestialitate o femeie. Sarcina celor doi fraţi este să îl scape pe Foster de închisoare, deşi toate probele, inclusiv cele biologice, îl incriminează. Misiunea pare imposibilă în condiţiile în care adversarii echipei Bosch-Haller sunt unşi cu toate alifiile şi nu se sfiesc să ucidă. Vor reuşi cei doi fraţi să scoată adevărul la iveală?

Editura: RAO
Anul apariţiei: 2016
Traducător: Cristina Mihaela Tripon
Format: docx, scan control
Versiune: 1.0

Modificat de varanul (acum 6 ani)


pus acum 6 ani
   
gabrielleion
Membru Puf

Inregistrat: acum 8 ani
MUltumesc pt postari...dar Bufnita de plastica, nu vrea sa se deschida folderul( ii bag parola si nu vrea, sta ).La fel si Ultimul autograf si Ancheta. Se pot reposta?
Multumesc


pus acum 6 ani
   
pelerinul
Membru Puf

Inregistrat: acum 6 ani
Merg, dar iti trebuie software-ul 7-zip sau ultima varianta de WinRar.

pus acum 6 ani
   
gabrielleion
Membru Puf

Inregistrat: acum 8 ani

pelerinul a scris:

Merg, dar iti trebuie software-ul 7-zip sau ultima varianta de WinRar.



pfff...si nu poate sa puna cineva dezarhivat...macar docul? Pentru blonde ca mine...care nu stiu despre ce e vb?


pus acum 6 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
Poftim:
Iti descarci tu 7-zip-ul si dezarhivezi singura.


pus acum 6 ani
   
gabrielleion
Membru Puf

Inregistrat: acum 8 ani
Multumesc...a fost cineva draguta...si i-a fost mila de mine. Am rezolvat...era o problema doar la Ultimul autograf. Restul...au mers in final...numai acela a vrut sa ma faca sa ma simt blonduta.Si inca ma simt...sincer nu cred ca e vb doar de zip,rar,7z,etc.Cred ca e altceva.Oricum multumesc

pus acum 6 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani

gabrielleion a scris:

Multumesc...a fost cineva draguta...si i-a fost mila de mine. Am rezolvat...era o problema doar la Ultimul autograf. Restul...au mers in final...numai acela a vrut sa ma faca sa ma simt blonduta.Si inca ma simt...sincer nu cred ca e vb doar de zip,rar,7z,etc.Cred ca e altceva.Oricum multumesc


Credeţi că e altceva. Detalii, vă rog!


pus acum 6 ani
   
gabrielleion
Membru Puf

Inregistrat: acum 8 ani

varanul a scris:


gabrielleion a scris:

Multumesc...a fost cineva draguta...si i-a fost mila de mine. Am rezolvat...era o problema doar la Ultimul autograf. Restul...au mers in final...numai acela a vrut sa ma faca sa ma simt blonduta.Si inca ma simt...sincer nu cred ca e vb doar de zip,rar,7z,etc.Cred ca e altceva.Oricum multumesc


Credeţi că e altceva. Detalii, vă rog!



Ceva din sistemul meu de operare IOS...Sierra...habar nu am, am spus ca ma simt putin blonduta.


pus acum 6 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Michael Connelly – Până la capăt (1.0)



  Un nou thriller care îl are în prim-plan pe cinicul Mickey Haller. După ani în şir în care a jucat rolul de avocat, Haller este rugat să treacă în „barca" procurorilor şi să dea de capăt unei crime oribile. Ucigaşul, Jason Jessup, a ispăşit deja 24 de ani de închisoare şi este eliberat şi reabilitat în baza unei noi dovezi ADN. Haller însă nu înghite povestea, fiind convins că Jessup este cu adevărat vinovat. Intrigat de acest caz, îl acceptă. Cu o condiţie, însă: posibilitatea de a lucra cu un anumit investigator LAPD, nimeni altul decât fratele lui vitreg, Harry Bosch. Cei doi trebuie să se mişte repede, înainte ca Jessup să lovească din nou.

Editura: RAO
Anul apariţiei: 2015
Traducător: Maria Aciobăniţei
Format: docx, scan control
Versiune: 1.0


pus acum 6 ani
   
anaxor
Membru Junior

Inregistrat: acum 11 ani
Dupa un doc pus de sgrosu aici:

Corectata prin citire:
Michael Connelly - Verdictul plumbului [fara scan]

Editura: Reader’s Digest
Anul apariţiei: 2012
Traducere: Oana Popovici
Format: docx, epub, mobi
Versiunea: 1.0

O singura problema a fost la inceputul capitolului 7. Nu am stiut cum sa corectez:
”M-am dus di- ajuns acolo şi am trecut podul,...”
Probabil lipsesc cateva cuvinte. Daca are cineva cartea si poate verifica, sa spuna si eu o refac.


pus acum 3 ani
   
Ratonul69
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 4 ani

anaxor a scris:

Dupa un doc pus de sgrosu aici:

Corectata prin citire:
Michael Connelly - Verdictul plumbului [fara scan]

Editura: Reader’s Digest
Anul apariţiei: 2012
Traducere: Oana Popovici
Format: docx, epub, mobi
Versiunea: 1.0

O singura problema a fost la inceputul capitolului 7. Nu am stiut cum sa corectez:
”M-am dus di- ajuns acolo şi am trecut podul,...”
Probabil lipsesc cateva cuvinte. Daca are cineva cartea si poate verifica, sa spuna si eu o refac.


_____________________________________________________________________________________________________________
After dropping my daughter off at school Thursday morning I drove directly to Jerry Vincent’s law offices. It was still early and traffic was light. When I got into the garage adjoining the legal center, I found that I almost had my pick of the place – most lawyers don’t get into the office until closer to nine, when court starts. I had all of them beat by at least an hour. I drove up to the second level so I could park on the same floor as the office. Each level of the garage had its own entrance into the building.
I drove by the spot where Jerry Vincent had been parked when he was shot to death and parked farther up the ramp. As I walked toward the bridge that connected the garage to the Legal Center, I noticed a parked Subaru station wagon with surfboard racks on the roof. There was a sticker on the back window that showed the silhouette of a surfer riding the nose of a board. It said ONE WORLD on the sticker.
_____________________________________________________________________________________________________________
The back windows on the wagon were darkly tinted and I couldn’t see in. I moved up to the front and looked into the car through the driver’s side window. I could see that the backseat had been folded flat. Half the rear area was cluttered with open cardboard boxes full of clothes and personal belongings. The other half served as a bed for Patrick Henson. I knew this because he was lying there asleep, his face turned from the light into the folds of a sleeping bag. And it was only then that I remembered something he had said during our first phone conversation when I had asked if he was interested in a job as my driver. He had told me he was living out of his car and sleeping in a lifeguard stand.

Modificat de Ratonul69 (acum 3 ani)


pus acum 3 ani
   
anaxor
Membru Junior

Inregistrat: acum 11 ani
Multumesc pentru promtitudine Ratonul69.
Nu sunt specialist in limba engleza, dar sper ca a iesit bine.
Adresa fisierelor a ramas aceeasi de mai sus. Le-am inlocuit.


pus acum 3 ani
   
hl2u
Membru Senior

Inregistrat: acum 17 ani

anaxor a scris:

Adresa fisierelor a ramas aceeasi de mai sus. Le-am inlocuit.


Multumesc mult pt. munca!

PS Cum e adresa de download pt. cine nu foloseste aMplicatia ?


pus acum 3 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Refăcut

Michael Connelly – Avertizarea [v1.0]
Editura: RAO
An apariţie: 2021
Titlul original: Fair Warning, 2020
Traducere: Roxana Cristina-Gheorghe prin Lingua Connexion
Formate: doc, epub, mobi şi scan djvu
Descarcă

Jack McEvoy, reporter veteran care a ajutat la identificarea altor doi criminali, are o aventură de o noapte cu o femeie care apoi este ucisă brutal. McEvoy, implicat fără să vrea în cazul de omucidere, își dă seama că are de-a face cu o minte criminală sclipitoare.
Jack investighează și ajunge să facă niște descoperiri șocante: crima din Los Angeles e asemănătoare cu altele săvârșite pe tot cuprinsul țării. Fără să fie descoperit de poliție, un criminal vânează femei folosindu-se de informația lor genetică.
Scotocind prin colțurile rețelei întunecate, Jack e într-o cursă contracronometru pentru a proteja viitoarele victime și a descoperi cine este criminalul.

Connelly face o treabă extraordinară, țesând o poveste palpitantă care abordează pericole reale ce există la ora actuală pe piața cercetărilor legate de ADN. — New York Times Book Review
Un roman cu o tentă întunecată, dar care trebuie citit, mai ales de fanii genului care s-au gândit la un moment dat să își trimită ADN-ul unei companii care se ocupă, pentru câteva zeci de dolari, cu testarea și întocmirea arborelui genealogic. – Kirkus Review


pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la