Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Isabela Elena
Femeie
24 ani

cauta Barbat
23 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [B] James Patterson Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
Cleo2001
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
════  TOPIC ÎNREGISTRAT  ════
Mergi la Catalog ►► Biblioteca R.I.





James Patterson, poreclit de revista Times „omul care nu poate lipsi", este unul dintre cei mai îndrăgiţi romancieri americani, cu peste 260 de milioane de exemplare vândute în 40 de limbi, ceea ce îl situează în topul celor mai bine vânduţi autori din toate timpurile. A vândut mai multe cărți decât John Grisham şi Stephen King la un loc sau, o altă comparație: mai multe cărți vândute decât oamenii abonați la radio prin satelit.
Autor extrem de prolific, Patterson a publicat de-a lungul carierei sale peste 100 de titluri, destinate atât publicului adult, cât şi copiilor şi tinerilor, toate bătând recordurile în materie de popularitate. Printre seriile cele mai cunoscute se numără: Alex Cross, Women’s Murder Club, Michael Bennett, Daniel X, Private, Maximum Ride, Witch and Wizard şi Middle School .Multe dintre scrierile sale, thrillere, poveşti de dragoste sau romane pentru tineri, au devenit scenarii de seriale TV sau filme.
Deţine şi un record Guiness pentru „most bestselling hardcover fiction titles by a single author (76)”.
Este pe primul loc în topul Forbes pe 2012 al scriitorilor cu cele mai mari venituri - 94 milioane de dolari, la o bună distanță față de următorul clasat, Stephen King – 39 milioane de dolari.
James Patterson s-a născut în 1947 și locuieşte în prezent în Florida, împreună cu soţia şi fiul lor.

„Un astfel de traseu scriitoricesc fulminant te pune pe gânduri. O explicaţie sigură e greu de descoperit. În cazul lui nu e vorba numai de un marketing formidabil, ca la Dan Brown. Iar reverenţa pe care o face publicului nu e atât de adâncă, pentru a-l bănui că scrie doar ce crede că-i este acestuia pe plac. Romanele lui nu sunt de uitat în tren, precum cele ale lui Gerard de Villiers, care se consumă ca seminţele. James Patterson convinge ca prozator. Posedă ştiinţa de a prezenta cu talent o intrigă palpitantă. Nu numai atât. Are şi darul de a descrie personajele astfel încât parcă le vezi în faţa ochilor. Eroii săi sunt credibili. Şi autorul nu se mulţumeşte să-i urmărească doar în acţiune. El le scrutează cu meşteşug şi tribulaţiile sufleteşti. Multe dintre descoperirile sale sunt terifiante. Până şi decorul în care evoluează personajele provoacă frisoane. Niciodată nu afli, de la început, ce secrete ascunde o casă, ce taine păstrează un iaht, cât de protejat este cineva când se plimbă printr-un peisaj, în aparenţă bucolic.” (George Arion)

Modificat de Cleo2001 (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Cleo2001
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
=== CENTRALIZATOR ===


*Seria Clubul fetelor de la crime (Women's Murder Club)
     - 1-ul pe lista morții - v.2.0  SCAN + DOC + EPUB + MOBI
     - A 2-a șansă - v.2.0  DOC + EPUB
     - Al 3-lea caz - v.2.0  DOC + EPUB + MOBI
     - 4 iulie - v.2.1   DOC + EPUB + MOBI
     - Al 5-lea călăreț - v.2.0  SCAN + DOC + EPUB + MOBI
     - A 6-a țintă  - v.1.0  DOC + DJVU + PDF + EPUB + MOBI
     - Al 7-lea Cer- v.1.0  (DjVu, Doc, Epub, Mobi)
     - A 8-a mărturisire v.1.0  DOC + PDF + EPUB + MOBI
   
*Seria Alex Cross
     - Jack & Jill - v.1.0  DOCX + PDF
     - Marea ratare - v.1.0  Docx + Epub + Mobi + DjVu
     - Detectivul Alex Cross - v.1.0   DjVu + Docx + Epub + Mobi + Arhiva

*Seria Maximum Ride
     - 1.Experimentul Angel - v.1.0, doc   -
     - 2.Școala s-a terminat… pe veci - v.1.0   DJVU + DOC + DOCX + EPUB + MOBI
     - 3.Salvarea lumii și alte sporturi extreme - v.1.0  -

*Seria Vrăjitor și vrăjitoare (Witch and Wizard)
     - 1.Vrăjitor și vrăjitoare - v.1.0, doc  -
     - 2.Darul - v.1.0   DOCX, MOBI, EPUB + DjVu


*Alte romane
     - De-a v-ați ascunselea - v.1.0  DOCX + PDF
     - Casa de pe plajă - v.1.0, docx+DjVu - 
     - Alerta de gradul zero - v.2.0  Doc + DjVu
     - Asasinarea lui Tutankhamon - v.1.0  DOCX + EPUB + MOBI
     - Bufonul - v.1.0  DOCX + DjVu

Modificat de Cleo2001 (acum 6 ani)


pus acum 11 ani
   
Cleo2001
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
James Patterson - De-a v-ați ascunselea
docx v.1.0 + PDF
Editura RAO, 2009



Este procesul secolului, care a electrizat o lume întreagă. Și aceasta nu doar datorită acuzatei, Maggie Bradford, femeia ale cărei cântece au fermecat pe oricine. nu doar pentru că Will Shepherd, victima, este cel mai valoros și mai frumos fotbalist al tuturor timpurilor. Ci mai ales pentru că toți sunt convinși că maggie nu a ucis doar un soț, ci doi, și pentru că în lumea lui Maggie - acea lume de care se teme, pe care o detestă, dar din care nu pare a avea scăpare, cea a celor mult prea bogați, puternici și necruțători - nici viața și nici moartea nu mai sunt ceea ce par a fi.
E vinovată Maggie, sau nu? E ea victima unui concurs de împrejurări nenorocoase, sau o criminală cu sânge rece, care pozează în victimă? În "De-a v-aţi ascunselea" totul pendulează între aceste extreme. Doar în final aflăm care e soluţia corectă, după o pasionantă confruntare între apărătorii şi acuzatorii cântăreţei.

[b] james patterson james patterson de-a v-ați ascunselea docx v.1.0 pdf editura rao, 2009 este

41.3KB


pus acum 11 ani
   
mastica65
Membru Senior

Din: Timisoara
Inregistrat: acum 11 ani
James Patterson - 1-ul PE LISTA MORŢII (v.1.0)

     SCAN + DOC + EPUB + MOBI



     Original: 1st To Die
     An apariție: 2005
     Editura: RAO
     Nr. pagini: 384

     Când un ucigaș în serie începe să omoare cupluri proaspăt căsătorite, patru dintre cele mai bune profesioniste din San Francisco își reunesc
eforturile pentru soluționarea cazurilor. Lindsay, inspector criminalist, Claire, medic legist, Jill, procuror-adjunct, și Cindy, reporter de investigație,
formează o alianță neobișnuită, adunând informații și ocolind birocrația sistemului juridic american, angajându-se într-o cursă contra cronometru
împotriva unui criminal nemilos, care lasă în urmă suficiente probe pentru a fi descoperit. Însă când cele patru consideră că sunt pe punctul de a
rezolva misterul, ucigașul începe să le vâneze, povestea culminând cu un deznodamânt surprinzător, pe care nici cel mai abil cititor nu ar fi putut să-l prevadă...

Modificat de mastica65 (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
CRIFLO
Membru Gold

Inregistrat: acum 12 ani
James Patterson - Vrajitor & Vrajitoare -2- Darul v1.0 format .dox,.mobi,.epub

http://www.mediafire.com/?y1hhtjz5qt0c5ll



    „În acest thriller supranatural, încărcat de suspans, acţiunea este neîntreruptă, iar eroii scapă de nenumărate ori ca prin urechea acului din situaţii-limită… Bine-cunoscuta măiestrie a lui Patterson de a crea imagini terifiante, pline de tensiune, face ca povestea să prindă viaţă sub ochii cititorilor.” – School Library Journal
„Cu dialoguri alerte şi acţiune non-stop, cartea, scrisă într-un stil colocvial, este ingenioasă şi plină cu detalii pline de culoare.” – LA Times

Modificat de CRIFLO (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Seven
Moderator

Din: Ţara Perfectului Simplu
Inregistrat: acum 13 ani
CRIFLO,
    Este binevenit oricine doreşte să ofere cărţi pe forum şi apreciem munca ta aici.

    Este foarte important să ştii că forumul a evoluat mult în ultimul timp şi, de regulă, postăm cărţi însoţite de un scan-control.
    Adevăraţi forumiştii postează cărţi însoţite de scan-control, deoarece asta dă siguranţă celui care face download, iar faptul că un user a mai scăpat greşeli la corectură, eventual chiar fragment de text lipsă, este compensat de existenţa scanului-control...şi problema se poate rezolva la o corectură ulterioară.

    Asta a devenit un obicei de ceva timp. Există şi câteva persoane care din varii motive nu respectă asta dar ei sunt doar useri toleraţi şi, cumva, sunt izolaţi pe secţiune.

    Trebuie să mai ştii că atunci când un coordonator de topic porneşte la drum cu un topic după toate regulile, postând scanul-control, fie el PDF din imagini Grayscale sau AN, fie DjVu, avem obligaţia să postăm doar cărţi care conţin şi scan control.
     Asta este un semn de respect faţă de cel ce încearcă să facă un lucru de înaltă calitate.

     Într-un topic nu se amestecă volume scanate şi corectate aici pe forum de către userii noştrii cu cărţi downloadate din diverse locuri de pe net, dar care nu au un scan-control şi care, deci, nu pot fi verificate şi corectate.

     Amestecând cărţile sigure cu cărţi nesigure, topicul ar putea fi comparat cu o mireasă îmbrăcată la patru ace de la o casă de modă de renume, dar încălţată cu o păreche de gumari găuriţi [tenişi din cauciuc].

     Preferăm ca o carte să aibă doar un scan bun şi să nu fie corectată [cineva se va ocupa la un moment dat şi de corectură] decât o corectură făcută fără a fi comparată cu sursa [scan-control] - asta din urmă este o carte pierdută pentru că nu avem de unde săştim că ea este o carte completă sau are text lipsă.


_______________________________________

     Oameni şi popoare îşi cată libertatea; după ce-o obţin, îşi caută stăpân.


     | TORENTE | Tăunul | ROCAMBOLE+ | FLORIS | VRACIU | Victor HUGO | J.F. COOPER | PAPILLON | POLDARK |
     | Dictionare Lba RO | | Gramatica RO | D. Stănoiu | Zaharia STANCU | H.Y. STAHL | V.CORBUL & E.BURADA |
     | Ultimul regat | Millennium | Shantaram | Pearl BUCK | Anchee MIN | Amy TAN | C. LÄCKBERG | Ph.GREGORY |
     | Extraterestrii şi Intraterestrii | RUFOR | Demonul Roşu | Vraja milioanelor | Cărţi audio |

pus acum 11 ani
   
menadel
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 11 ani
Multumiri Raganar pentru scan.
Adaug Djvu pt James Patterson - Vrajitori si Vrajitoare -2- Darul
Djvu


_______________________________________
"Cand nu vom mai fi copii, nu vom mai fi deloc!"
Link la postarile vechi indisponibile

pus acum 11 ani
   
menadel
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 11 ani
James Patterson - Maximum Ride -2- Scoala s-a terminat…pe veci!  (v.1.0)

Raganar (multumiri pentru scan)

   Djvu+Doc+Docx+Epub+ Mobi



Original:Maximum Ride: School's Out-Forever

Iata cum sta treaba pentru oricine-i nou-venit in aceasta aventura. Suntem sase: Angel, care are sase ani; Gasman, opt ani; Nudge, unsprezece ani; Iggy, paisprezece ani si orb; Fang si cu mine (Max), care avem paisprezece ani. Am evadat din laboratorul unde am fost crescuti, ni s-au dat aripi si alte diverse puteri. Insa noi n-avem de gand sa ne intoarcem. Niciodata.
Destinul pare sa le surada pentru o clipa celor sase copii-pasari: luati in grija de Anne Walker, agent FBI de rang inalt, ei se bucura, pentru prima data de cand au fost adusi pe lume, de o viata normala. Dar faptul ca merg la scoala, traiesc intr-o casa adevarata si isi fac prieteni nu inseamna ca necazurile au disparut.
In curand, totul se destrama si curajoasa Max stie ca trebuie sa lupte alaturi de stolul ei pana la capat. Inconjurati de tradatori, cu Eliminatori pe urmele lor, spionati, atacati si hatuiti, cu capcane intinse la tot pasul, cautandu-si cu disperare parintii- micii mutanti zburatori raman uniti si-si infrunta destinul.
Si in tot acest amalgam de aventura, mister, curaj si lupta pentru supravietuire, Max nu trebuie sa uite ca- atunci cand va veni momentul apocaliptic al omenirii-, ea va trebui sa fie salvatoarea vietii pe Pamant

Modificat de menadel (acum 11 ani)


_______________________________________
"Cand nu vom mai fi copii, nu vom mai fi deloc!"
Link la postarile vechi indisponibile

pus acum 11 ani
   
Cleo2001
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
James Patterson & Maxine Paetro - Al 5-lea călăreț
docx v.1.0 + PDF
Editura RAO, 2008



Echipa Fetelor de la Crime are o nouă membră - avocata Yuki Castellano. Când mama lui Yuki, Keiko, moare în condiţii misterioase la Centrul Medical din San Francisco din cauza administrării unei medicaţii greşite care îi provoacă un atac de cord, Lindsay Boxer şi prietenele ei încep să investigheze. Se pare că nu este prima dată când spitalul se confruntă cu astfel de erori fatale şi că starea pacienţilor începe să se înrăutăţească exact în momentul când sunt pe punctul de a fi externaţi. Există oare un maniac care se joacă de-a Dumnezeu cu vieţile oamenilor?
Clubul Fetelor de la Crime trebuie să soluţioneze cazul înainte ca moartea să lovească din nou.

[b] james patterson james patterson & maxine paetro 5-lea docx v.1.0 pdf editura rao, 2008

36.2KB


pus acum 10 ani
   
ank60
Membru Junior

Inregistrat: acum 11 ani
Multumesc     

pus acum 10 ani
   
tiripletz
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani
Alerta de gradul zero - v.1.0, doc+DjVu   nu mai are linkul valid.
Se poate o repostare, va rog?


pus acum 10 ani
   
Cleo2001
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani

tiripletz a scris:

Alerta de gradul zero - v.1.0, doc+DjVu   nu mai are linkul valid.
Se poate o repostare, va rog?



Problema s-a rezolvat.
Versiunea v.2.0 a fost postată de @anaxor în topicul Colecția romane thriller(suspans). Aceasta este versiunea completă.

Modificat de Cleo2001 (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani



Titlu:  Al 3-lea caz [v.1.0]
Arhiva contine versiunea DOC

Autor: James Patterson si Andrew Gross

Gen:  Thriller

Editura:  Rao

James Patterson este un caz aparte in lumea scriitorilor de best-sellere. Numele lui se afla, mai mult ca oricare altul, pe listele cu cele mai vandute romane actuale. Reteta lui e simpla: el creeaza subiectul, face munca de prospectare pentru roman si un colaborator, pe baza unui scenariu brut pe care el il face, face munca propriu zisa de scriitor. Nu stiu cine este meritoriu aici, probabil atat el cat si co-scriitorul. Ce stiu sigur este cine castiga banii cei multi. Numai in 2010 James Patterson a castigat in jur de 80 de milioane de  dolari. Omul nostru “lucreaza” concomitent la 3 carti si are in permanenta pe masa de lucru 10-15 manuscrise, in diferite stadii de finalizare, pe care editurile se bat.
Daca sunteti curiosi cat de bine functioneaza un astfel de sistem din punct de vedere literar nu aveti decat sa cititi acesta carte.

Apropo, cartea am luat-o ca versiunea [0.9] de pe forum. A fost urcata si o varianta [1.0], dar cum se intampla uneori, acesta a fost retrasa, deci aceasta este varianta mea [1.0]

La rugamintea lui Cleo postez cartea si pe topicul dedicat lui Patterson. Era unde in topicul Suspans, unde uitasem de ea.


pus acum 10 ani
   
Cleo2001
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
@dewlight, mulțumesc pentru postare.
Am modificat și în centralizator.


pus acum 10 ani
   
Cleo2001
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Am adăugat în centralizator și un scan DjVu complet, oferit de @callu, la Alertă de gradul zero.

pus acum 10 ani
   
Cleo2001
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
James Patterson - A 2-a șansă
v.1.0 docx
Editura RAO



Cartea este corectată după versiunea în limba engleză, pornind de la un OCR postat de sgrosu.

[b] james patterson james patterson 2-a v.1.0 docx editura rao cartea este după versiunea limba

25.5KB


pus acum 10 ani
   
Rhobur
Membru Gold

Inregistrat: acum 12 ani
Multumiri!

_______________________________________
Esti batran atunci cand renunti la dorinte si le inlocuiesti cu regrete !

pus acum 10 ani
   
Cleo2001
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Un thriller care sparge toate  tiparele, ținând nervii încordați la maximum.

James Patterson - Jack & Jill - Seria Alex Cross
  docx v.1.0 + DjVu



[b] james patterson thriller care sparge tiparele, nervii maximum. james patterson jack & jill

50.2KB


pus acum 10 ani
   
Rhobur
Membru Gold

Inregistrat: acum 12 ani
Multumiri!
O saptamana cat mai buna!


_______________________________________
Esti batran atunci cand renunti la dorinte si le inlocuiesti cu regrete !

pus acum 10 ani
   
CRIFLO
Membru Gold

Inregistrat: acum 12 ani
, James Patterson si Martin Dugard ,Asasinarea lui Tutankhamon v.1.0
2009





JAMES PATTERSON ŞI MARTIN DUGARD - ASASINAREA LUI TUTANKHAMON Toată lumea stie despre Tutankhamon, regele-baiat al Egiptului antic, mort foarte timpuriu. Toti ştim nenumaratele teorii despre şfârsitul sau. Dar scriitorul James Patterson crede ca mai sunt multe secrete ascunse in spatele poveştii lui Tutankhamon si că posibilităţile sunt la fel de uluitoare ca fictiunea. Împreuna cu Martin Dugard, porneşte pe urmele descoperirilor arheologice si ale cercetarilor istorice, încercand să refaca atmosfera acelor timpuri şi să dezlege misterul.

Modificat de CRIFLO (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
Rhobur
Membru Gold

Inregistrat: acum 12 ani
Multumiri!

_______________________________________
Esti batran atunci cand renunti la dorinte si le inlocuiesti cu regrete !

pus acum 10 ani
   
Cleo2001
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Am completat centralizatorul cu ultima postare.
Mulțumim CRIFLO.


pus acum 10 ani
   
Cleo2001
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani


James Patterson & Andrew Cross - Bufonul

TO: The Jester
Traducere: CLAVA TREFIL
Versiunea: 1.0
Editura: LIDER
Nr. de pagini: 417
Anul apariției: 2005

DOCX + DjVu


Acţiunea acestui extraordinar roman,considerat cel mai bun din tot ce a publicat James Patterson până acum, îl poartă pe cititor cu o mie de ani în urmă, în vremuri în care lumea era dominată nu de forţa legii, ci de legea forţei.
Dar oameni înzestraţi cu inteligenţă, dublată de tenacitate, au existat întotdeauna, ei fiind în măsură să se opună şi chiar să înfrângă prin abilitate forţa brutală.
Unul dintre aceştia este Hugh De Luc, personajul principal al cărţii, un simplu hangiu dintr-un sătuc francez, care reuşeşte, precum David, să-l înfrângă pe Goliath, un duce a cărui nemăsurată putere era îndreptată spre abuz şi crimă.
Plecat în prima cruciadă, Hugh revine acasă epuizat de lupte şi decepţionat de grozăviile la care fusese martor şi aducând cu sine o mică avere cu care speră să asigure familiei un viitor liniştit. Dar, pentru el coşmarul de-abia de acum începe: în lipsa sa fiul i-a fost omorât şi soţia răpită de ducele cel rău.
Pentru a-şi salva soţia şi pentru a răzbuna moartea băiatului, Hugh se deghizează în bufon şi se infiltrează la castelul nobilului. Împrejurările îl obligă apoi să joace, rând pe rând, rolurile de spion, amant, nobil şi general.  Pe fundalul atmosferei de epocă se perindă o mare varietate de personaje - cavaleri misterioşi, amante intrigante, nobili orgolioşi şi ţărani ajunşi la capătul răbdării.
O carte ce se citeşte cu sufletul la gură, în care întâmplări neprevăzute se succed într-un ritm ameţitor, în tensiunea caracteristică unui thriller dar şi cu valenţe de romance


pus acum 10 ani
   
Rhobur
Membru Gold

Inregistrat: acum 12 ani
Multumesc!

_______________________________________
Esti batran atunci cand renunti la dorinte si le inlocuiesti cu regrete !

pus acum 10 ani
   
cuculean
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
1-ul PE LISTA MORŢII (V.2.0)


Original: 1st To Die
Traducere: CARMEN-IULIA BOURCEANU
Versiunea: 2.0
Editura: RAO
Anul apariției: 2005

scan
doc
epub
mobi


Titlu: A 2-a Sansa (V.2.0)
Autor: James Patterson

Original: 2nd Chance
Traducere: Ana Durac
Editura: RAO
Anul apariției: 2006

doc
epub

     Uciderea brutală a unei fetiţe şi a unei bătrâne de culoare este considerată la început opera unui grup rasist, şi cele două omoruri nu par să aibă în comun decât sadismul cu care au fost comise. Detectivul Lindsay Boxer simte că la mijloc e mai mult de atât şi cheamă din nou în ajutor clubul fetelor de la Crime. Moartea a încă doi reprezentanţi ai legii le confirmă suspiciunile că ucigaşul urmăreşte ceva mult mai profund decât simpla răzbunare. Ultima soluţie pentru oprirea şirului de crime pare să fie întinderea unei capcane căreia criminalul să nu îi poată rezista. Însă un singur pas greşit poate avea consecinţe fatale, iar clubul celor patru riscă să nu mai aibă... o a doua şansă.


Titlu: Al 3-lea Caz (V.2.0)
Autor: James Patterson si Andrew Gross

Original: 3rd Degree
Traducere: Laura Maria Berteanu
Editura: Rao
Anul aparitiei: 2006

doc
epub
mobi

Cineva din Clubul fetelor de la Crime e pe cale să moară... După-amiaza liniştită petrecută de detectivul Lindsay Boxer împreună cu procurorul districtual Jill Bernhardt este brutal întreruptă de o puternică deflagraţie. La faţa locului este găsit un bilet semnat "August Spies"; curând, un val de incidente violente, toate având legătura cu terorismul politic şi cu August Spies, mătură oraşul San Francisco. Multaşteptatul summit economic la care vor participa reprezentanţii celor mai puternice naţiuni ale lumii va reprezenta în mod sigur o ţintă pentru August Spies, iar Clubul fetelor de la Crime trebuie să rezolve cazul înainte de a se petrece o catastrofă.


Titlu: 4 Iulie (V.2.0)
Autor: James Patterson si Maxine Paetru

Original: 4th of July
Traducere: Adrian Deliu
Editura: Rao
Anul aparitiei: 2007

doc
epub
mobi

Fantomele trecutului se întorc atunci când te aştepţi mai puţin. O crimă rămasă neelucidată, un cadavru neidentificat, o inscripţie pe un perete: "Nimănui nu-i pasă". După zece ani, Lindsay Boxer, locotenent de poliţie, se confruntă cu un caz asemănător. Evenimentele se precipită şi ea se refugiază în casă surorii sale, în pitorescul orăşel Half Moon Bay, căutându-şi liniştea şi încercând să-şi pună ordine în propria viaţă. Dar liniştea îi este tulburată de veştile despre alte şi alte crime, înfăptuite după acelaşi tipar. Lindsay are în faţă un drum greu şi întortocheat de parcurs, în încercarea de a ajunge la adevăr.

* Confruntare cu versiunea in limba engleza


Titlu: Al 5-lea Calaret (V.2.0)
Autor: James Patterson si Maxine Paetru


Original: The Fifth Horseman
Traducere: Iuliana Hristescu
Editura: Rao
Anul aparitiei: 2008

scan
doc
epub
mobi

Echipa fetelor de la Crime are o noua membra - avocata Yuki Castellano. Cand mama lui Yuki, Keiko, moare in conditii misterioase la Centrul Medical din San Francisco din cauza administrarii unei medicatii gresite care ii provoaca un atac de cord, Lindsay Boxer si prietenele ei incep sa investigheze. Se pare ca nu este prima data cand spitalul se confrunta cu astfel de erori fatale si ca starea pacientilor incepe sa se inrautateasca exact in momentul cand sunt pe punctul de a fi externati. Exista oare un maniac care se joaca de-a Dumnezeu cu vietile oamenilor? Clubul Fetelor de la Crime trebuie sa solutioneze cazul inainte ca moartea sa loveasca din nou.


TITLU: A 6-a tinta (The 6th Target)
AUTOR: James Patterson
EDITURA: Rao
AN APARITIE: 2011
FORMAT: DOC, DJVU, PDF, EPUB, MOBI
VERSIUNE: V.1.0
<<<DESCARCA>>>

O rafala de gloante lasa in urma sapte morti - si o femeie care se zbate intre viata si moarte. Victima este membra a Clubului Fetelor de la Crime - patru prietene care isi unesc fortele sa rezolve cele mai complicate cazuri. Detectivul Lindsay Boxer urmareste mai multe piste pentru a-l prinde pe cel care a incercat sa-i omoare prietena, dar indiciile nu par sa aiba sens. Intre timp, copii din familii bogate incep sa fie rapiti impreuna cu doicile lor. Dar rapirile sunt urmate de o tacere devastatoare - nici un mesaj, nici o cerere de rascumparare. Acum intregul oras este cuprins de teama si Lindsay trebuie sa incerce sa faca legatura intre toate aceste intamplari ingrozitoare.

*Din topicul Daruri de la Mos Craciun


James Patterson – Al 7-lea Cer (DjVu, Doc, Epub, Mobi)
EDITURA: Rao
AN APARITIE: 2012

Autor: James Patterson & Maxine Paetro
Titlu: A 8-a Marturisire (The 8th Confession)
Traducerea: Mihaela Buruiană
Anul apariției: 2013
Editura: RAO
Versiune: V.1.0

doc
pdf
epub
mobi

La o petrecere, cuplul cel mai stralucitor din San Francisco este luat in vizor de un criminal si apoi ucis in propria locuinta. In lipsa oricaror probe, pare crima perfecta. In timp ce detectivul Lindsay Boxer investigheaza moartea celor doua celebritati, un predicator itinerant este executat cu brutalitate. Reportera Cindy Thomas cerceteaza acest caz neglijat de politie si descopera ca victima ascundea niste secrete intunecate. In acelasi stil concis si dinamic, cu rasturnari spectaculoase de situatie, A 8-a marturisire este o lectura care nu dezminte asteptarile fanilor genului thriller.

Modificat de cuculean (acum 8 ani)


pus acum 10 ani
   
balder
Membru Puf

Inregistrat: acum 11 ani
Titlu: 4 Iulie (V.2.1)
Autor: James Patterson si Maxine Paetru

Varianta completa (am adaugat capitolul 35 si 74): doc


pus acum 10 ani
   
raganar
MEMBRU VIP

Din: Codlea
Inregistrat: acum 16 ani
Salvarea lumii si alte sporturi extreme

scan:
OCR brut:


_______________________________________
Nu lasa pe maine ce poti face astazi, lasa pe poimaine ca poate nu mai e nevoie sa-l faci.
Micul fara mustar e ca barbatul fara femeie.

pus acum 10 ani
   
Cleo2001
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani


James Patterson - Marea ratare

TO: Pop Goes The Weasel
Traducere: Mihaela Mărculescu
Versiune: 1.0
Editura: LIDER
An de apariție: 2003

Docx + Epub + Mobi + DjVu

  „Văzusem atâtea familii, atâţia oameni buni care îi pierduseră pe cei dragi pe străzile acestea nemiloase. Ştiam că asta nu se va termina niciodată, dar îmi doream să fie mai bine. Şi nu era deloc.”
Atunci când viaţa nu mai are nici o valoare, când zarurile decid cine trăieşte şi cine moare, când totul se transformă într-un joc macabru, atunci începe adevărata muncă a detectivului Alex Cross şi a echipei sale.
Creator de personaje inedite, James Patterson reuşeşte şi de această dată să ne capteze atenţia prin subiectul incitant şi prin crearea unui criminal, pe măsura detectivului. Vom empatiza cu Alex Cross, care, în acest roman, îşi va pune „la bătaie” sufletul şi liniştea, şi va duce investigaţia, fără voia lui, la un nivel personal.

Patterson știe unde stau ascunse temerile noastre… Imaginației sale nu i se pot pune nici un fel de opreliști. NEW YORK TIMES BOOK REVIEW

Modificat de Cleo2001 (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
Cleo2001
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani


James Patterson - Detectivul Alex Cross


TO: Cross (2006)
Versiune: 1.0
Editura: RAO
An de apariție: 2012

DjVu + Docx + Epub + Mobi + Arhiva

Alex Cross era o stea în ascensiune în poliţia din Washington, D.C. când un necunoscut i-a împuşcat soţia, pe Maria, chiar în faţa lui. A renunţat la răzbunare când şi-a dat seama că trebuie să se ocupe de copiii lui, care rămăseseră fără mamă.
Peste ani, Alex face o schimbare în viaţa lui. După ce pleacă din FBI, lucrează din nou ca psiholog. Viaţa lui alături de cei dragi pare să fie din nou în ordine. Are chiar şansa de a-şi face o prietenă. Dar apoi, fostul partener al lui Alex, John Sampson, îi cere o favoare. Este pe urmele unui violator în serie, unul al cărui mod brutal de operare include ameninţarea victimelor cu fotografii terifiante. Cross şi Sampson au nevoie de declaraţiile acestor femei pentru a-l putea prinde pe violator, dar victimele refuză să le dezvăluie ceva despre agresor. Când unul dintre cazuri sugerează o legătură cu moartea Mariei, Alex ar putea avea ocazia de a-l prinde pe uciga¬şul soţiei sale. Va avea oare şansa de a face în sfârşit dreptate? Sau este vorba doar despre obsesia lui?
Romanul a fost ecranizat în 2012.

Mulțumirile pentru scan merg către violin și cavalerulnegru.

Modificat de Cleo2001 (acum 9 ani)

pus acum 9 ani
   
meridiane
Online
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 12 ani

James Patterson - Şoarecele şi pisica


Editura LIDER



     DJVU     OCR

-----------------------------------------

[b] james patterson james patterson şi lider      

104.9KB


pus acum 7 ani
   
meridiane
Online
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 12 ani

James Patterson - Violetele sînt albastre


Editura LIDER 2004



      DJVU      OCR

-------------------------------------------

[b] james patterson james patterson violetele sînt lider 2004       djvu   

97.2KB


pus acum 7 ani
   
antic
Membru Junior

Inregistrat: acum 12 ani
Alex Cross #6
James Patterson - Trandafirii sunt rosii v1.0
Editura Lider 2004

docx -
epub -
mobi -

Corectare prin citire dupa un scan control luat de pe scribd )

[b] james patterson alex cross #6james patterson sunt rosii lider 2004docx -epub -mobi -corectare

16.3KB

Modificat de antic (acum 5 ani)


pus acum 5 ani
   
antic
Membru Junior

Inregistrat: acum 12 ani
Alex Cross #7
James Patterson - Violetele sunt albastre v1.0
Editura Lider 2006

docx -
epub -
mobi -

Corectare prin citire dupa scan control pus de @meridiane mai sus

[b] james patterson alex cross #7james patterson violetele sunt albastre lider 2006docx -epub -mobi

14.7KB


pus acum 5 ani
   
antic
Membru Junior

Inregistrat: acum 12 ani
Alex Cross #8
James Patterson - Inscenarea v1.0
Editura Lider 2006

docx -
epub -
mobi -

Corectare prin citire dupa un scan control luat de pe scribd )

[b] james patterson alex cross #8james patterson inscenarea lider 2006docx -epub -mobi -corectare

19KB

Modificat de antic (acum 5 ani)


pus acum 5 ani
   
antic
Membru Junior

Inregistrat: acum 12 ani
Alex Cross #11
James Patterson - Lista neagra v1.0
Editura Lider 2007

docx -
epub -
mobi -

Corectare prin citire dupa un scan control luat de pe scribd )

[b] james patterson alex cross #11james patterson lista neagra lider 2007docx -epub -mobi -corectare

23.2KB

Modificat de antic (acum 5 ani)


pus acum 5 ani
   
antic
Membru Junior

Inregistrat: acum 12 ani
Alex Cross #4
James Patterson - Soarecele si pisica v1.0
Editura Orizonturi 2008

docx -
epub -
mobi -

Corectare prin citire dupa scan control pus de @meridiane mai sus

[b] james patterson alex cross #4james patterson soarecele pisica orizonturi 2008docx -epub -mobi

15.5KB


pus acum 5 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Bill Clinton și James Patterson – În lipsa președintelui [v1.0]
Editura: RAO
An apariţie: 2018
Titlul original: The President Is Missing, 2018
Traducere: Liliana Pelici prin Lingua Connexion
Formate: doc, epub, mobi şi scan djvu
DOWNLOAD



WILLIAM JEFFERSON „BILL” CLINTON a fost ales preşedinte al Statelor Unite în 1992 şi a deţinut această funcţie până în 2001. Bill Clinton este autorul mai multor lucrări de nonficţiune, printre care „Viaţa mea” (My Life), considerată bestseller la nivel internaţional. (Apărută la RAO, în 2005.) în lipsa preşedintelui este primul roman scris de fostul preşedinte al S.U.A.
JAMES PATTERSON este un autor consacrat de bestselleruri la nivel mondial, bine-cunoscut pentru numărul mare de personaje de ficţiune care se menţin în memoria cititorilor din romanele în serie, cum ar fi: Alex Cross, Women’s Murder Club, Michael Bennet, Maximum RIde, Middle School, i Funny şi Jacky Ha-Ha. El îşi dedică tot timpul scrisului şi trăieşte împreună cu familia în Florida.

„Această carte are dinamismul unei aeronave prezidenţiale, Air Force One: mare şi rapidă. Clinton şi Patterson sunt într-un tandem excepţional, doi mari povestitori: unul din interior şi altul din exterior, amândoi într-o formă de zile mari. Cei doi autori ne poartă într-o călătorie imprevizibilă prin culisele puterii, şi oricare dintre scenariile prezentate ar putea deveni real. Această carte este pe cât de captivantă pe atât de instructivă.” Michael Connelly
„Acesta este un roman ambiţios, care se citeşte pe nerăsuflate… Preşedintele, personajul principal creionat de Clinton şi Patterson, răsare dintre paginile cărţii cât se poate de real, de plin de caracter şi înzestrat cu stoicism.” New York Times Book Review
„E un roman pe care nu trebuie să-l ratezi. Cei doi autori reuşesc, cu multă abilitate, să-i maximizeze efectul. Are câteva răsturnări de situaţie care l-ar face mândru pe Frederick Forsyth.” The New Yorker
„Fără doar şi poate, acest roman va fascina milioane de cititori… îl vrem pe preşedintele Duncan pentru un al doilea mandat!” USA Today

Modificat de stefi_todo (acum 4 ani)


pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  
Matrimoniale Baia Mare
Intra sa vezi matrimoniale baia mare din Romania. Agata ceva sexy chiar azi!
Escorte Orastie
Doar aici escorte orastie si multe altele din Romania. Zeci de mii de utilizatoare sexy te asteapta!
Gagici Goale
Intra sa vezi poze si profile gagici goale de pe Apetisant.ro! Inregistreaza-te chiar acum!
Stimulatoare Clitoris
O bogata gama de vibratoare pentru clitoris se gasesc aici pe site-ul nostru. Intra si tu sa vezi poze cu modelele de vibratoare clitoris si mai ales preturile!

Mergi la