Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Lista de useri | Cauta | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT ROMANIA-INEDIT | POZE ROMANIA-INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
leire4you
Femeie
24 ani
Galati

cauta Barbat
25 - 60 ani

Forum Romania Inedit / PDA / Mobile Technology / FILME MOBIL IN FORMAT mp4 subtitrare RO Moderat de Crizzu, gabiandreicristian  
Autor
Mesaj Pagini: 1 ... 2 3 4 5
andrey17vl
Pe lista neagra

Inregistrat: 02-02-2007
Sinopsis 13

Remake al filmului britanic "13 Tzameti" produs în 2005, "13" este povestea unui tânăr naiv ce îşi asumă identitatea unui bărbat mort şi se găseşte implicat într-o lume subterană a puterii, violenţei şi a jocurilor de noroc în care moneda de schimb este însăşi viaţa.


Regia
Géla Babluani

Cu
Mickey Rourke, Sam Riley, Jason Statham, 50 Cent

Gen film

    * Dramă
    * ThrillerUploaded with ImageShack.us


Download
http://freestorage.ro/my2ef70bkt3e


29-01-2011 10:11:32
   
andrey17vl
Pe lista neagra

Inregistrat: 02-02-2007
Death and Glory in Changde (2010)

Yokoyama Isamu, maresal in armata imperiala japoneza, sufera o infrangere majora in fata armatei chineze in prima lui lupta, cunoscuta sub numele “Batalia din mai pentru Hebei-ul de Vest”. De atunci a tot urmarit sa se razbune pe chinezi, iar in 1943 Imparatul japonez ii incredinteaza o misiune capitala: cucerirea Changde-ului, un punct strategic important in infrangerea Chinei. Oponentul sau este mai tanarul locotenent Yu Chengwan, care incearca sa dejoace planurile armatei japoneze. Dincolo de duelul de la distanta al celor doi, filmul surprinde eroismul armatei chineze prinsa ca in cleste in Changde, intr-o batalie intrata in istorie pentru China. Fara apa, munitie si hrana, armata chineza asediata in Changde a avut misiunea de a atrage trupele japoneze si de a rezista asediului cat mai mult timp, cu pretul vietii, pentru a facilita incercuirea inamicului de catre restul trupelor.Death.and.Glory.in.Changde.2010.CN.DVDRip_mpeg4.mp4 - 169.3 Mb


31-01-2011 13:14:07
   
andrey17vl
Pe lista neagra

Inregistrat: 02-02-2007
Dinner for Schmucks

114 min  -  Comedy   
30 July 2010 (USA)

When he finds out that his work superiors host a dinner celebrating the idiocy of their guests, a rising executive questions it when he's invited, just as he befriends a man who would be the perfect guest.Dinner_for_Schmucks__2010___mpeg4.mp4 - 373.3 Mb


31-01-2011 13:16:36
   
andrey17vl
Pe lista neagra

Inregistrat: 02-02-2007
Inception (2010) Inceputul

Regizor:
Christopher Nolan
Scenarist:
Christopher Nolan
Genul:
Thriller / SF / Mister / Actiune
Durata:
148 minuteDom Cobb este un hot experimentat, cel mai bun în arta periculoasă de extractie, furtul secretelor valoroase stocate adânc în subconstient în timpul stării de vis, atunci când mintea este cea mai vulnerabilă. Capacitatea lui Cobb a făcut din el un jucător râvnit în această nouă lume inselătoare de spionaj corporativ, dar de asemenea a făcut din el un fugar international si l-a costat tot ce a iubit. Acum lui Cobb îi este oferită o sansă de răscumparare. Un ultim loc de muncă ar putea să-i dea viata înapoi, dar numai dacă el poate realiza imposibilul numit Inception (început). În locul unui jaf perfect, Cobb si echipa sa de specialisti trebuie să obtină opusul: sarcina lor nu este sa extragă o idee, ci să o planteze. Dacă reusesc, ar putea fi o crimă perfectă. Dar nici un fel de planificare atenta sau expertiză nu poate pregati echipa pentru un inamic periculos, care pare să prezică fiecare miscare a lor. La un asemenea dusman numai Cobb putea să se astepte pentru că el e singurul a cărui minte functionează la fel de complex.
Inception_2010_DvDrip-aXXo_mpeg4.mp4 - 206.7 Mb


31-01-2011 13:35:34
   
andrey17vl
Pe lista neagra

Inregistrat: 02-02-2007
Once Fallen (2010)

89 min  -  CrimeWhen Chance (Brian Presley) returns home after five years in jail, he is determined to escape his past, start a new life and make peace with his father, (Ed Harris, Golden Globe winner), who is the head of the Aryan Brotherhood prison gang and serving a life sentence for murder. Upon his release, his dreams of a crime-free future begin to disintegrate when he is forced to assume his best friend's outrageous debt to a local mobster. Despite being thrust back into a world of organized fighting, drug dealing and ties to corrupt police agents, Chance falls in love with Pearl (Academy Award nominee Taraji P. Henson) and the prospect of living a normal life seems almost within reach. But will he be able to escape the crimes of his father and his past?

Once_Fallen_2010_DVDRiP_XViD_AC3-LEGi0N_mpeg4.mp4 - 127.9 Mb


31-01-2011 13:35:51
   
andrey17vl
Pe lista neagra

Inregistrat: 02-02-2007
Stomp the Yard 2: Homecoming (2010)

Regizor:
Rob Hardy
Scenaristi:
Meena Payne
Albert Leon
Genul:
Drama"Stomp the yard 2: Homecoming" preia ideea primului film, si anume dansul si competitia. De aceasta data povestea filmului se invarte in jurul lui Chance Harris, un tanar aflat in niste probleme. Chance este un tanar doreste sa devina un dansator cat mai bun si astfel participa la o batalie pentru a castiga bani. Din pacate pentru el lupta era aranjata iar el ramane dator unui mare mafiot. Neavand de unde sa plateasca Chance se intoarce acasa pentru a lucra in restaurantul tatalui sau.

Neputand renunta la dans, Chance este acceptat intr-o fratie care este inscrisa in competitia nationala de dans din timpul weekend-ului denumit Homecoming. Doar ca tatal sau are nevoie de ajutor la restaurant in acel weekend. Si sa nu uitam ca Chance are si o datorie de inapoiat, iar gangsterii iau dat de urma. Nici viata amoroasa a lui Chance nu este atat de buna pe cat si-ar dori. Va reusi acesta sa-si gaseasca echilibrul si sa-si rezolve toate problemele?

Stomp_the_Yard_2_Homecoming.mp4 - 120.7 Mb


31-01-2011 13:52:52
   
andrey17vl
Pe lista neagra

Inregistrat: 02-02-2007
The Town (2010) Orasul

Regizor:
Ben Affleck
Scenaristi:
Chuck Hogan
Aaron Stockard
Ben Affleck
Genul:
Thriller / Drama / CrimaAdaptare a romanului “Prince of Thieves” al autorului Chuck Hogan, povestea urmareste relatia amoroasa dintre managera unei banci, carismaticul lider al unei bande de jefuitori de banci si un agent FBI dedicat, care incearca sa il captureze pe infractor. Intr-un joc de-a soarecele si pisica in care atat agentul federal, cat si spargatorul de banci cad prada farmecelor frumoasei angajate a bancii, omul legii se straduieste sa il prinda pe hot folosind-o ca momeala pe femeia de care acesta este indragostit si pentru care intentioneaza sa renunte la activitatea infractionala si sa revina pe calea cea buna.


The.Town.2010.DVDRip.XviD.mp4 - 288.2 Mb


31-01-2011 13:53:05
   
andrey17vl
Pe lista neagra

Inregistrat: 02-02-2007
Titanic II (2010)

Regizor:
Shane Van Dyke
Scenarist:
Shane Van Dyke
Genul:
Aventura / Actiune
Durata:
90 minutela 100 de ani de la scufundarea titanicului, se relanseaza Titanic 2, tocmai in scopul de a comemora aceasta aniversare.

Vaporul este dotat ultra modern respectand ultimele standarde alte tehnologiei seecolului 21.

Insa atunci cand un Tsunami neasteptat se desfasoara pe Atlantic, vaporul nu mai este atat de sigur precum se asteptau pasagerii. Primul impediement si cel mai important pentru salvarea vietilor, este dotarea slaba a barcilor de salvre, la care nu s-a gandit nimeni intrucat nimeni nu a luat in calcul posibilitatea unui al doilea dezastru.

Iar dezastrul nu intarzie sa se produca, copiind in linii mari povestea primului Gigant.

Titanic_2_2010.mp4 - 336.3 Mb


31-01-2011 14:14:04
   
andrey17vl
Pe lista neagra

Inregistrat: 02-02-2007
Unstoppable (2010)

Regizor:
Tony Scott
Scenarist:
Mark Bomback
Genul:
Thriller / Drama / ActiuneInspirata dintr-o poveste reala petrecuta cu cativa ani in urma, drama "Unstoppable" relateaza modul in care o companie de cale ferata se straduieste sa evite o catastrofa feroviara ce ar putea afecta un oras extrem de populat din Statele Unite ale Americii. O garnitura de tren lunga de o jumatate de mila, incarcata la capacitate maxima cu substante toxice si combustibil lichid, se desprinde in mod accidental de locomotiva si goneste in cea mai mare viteza spre un oras din vecinatate, fara ca vreun om sa aiba control asupra ei. Un inginer feroviar cu experienta pe nume Frank Barnes, care este pe punctul de a-si pierde locul de munca din cauza restructurarilor pe care le planuieste compania angajatoare, face echipa cu un tanar conductor pe nume Will Gordon cu scopul de a impiedica deraierea intr-o curba a trenului plin cu substante exploxibile si pentru a salva astfel populatia din zona de la un dezastru inainte de a fi prea tarziu.

Unstoppable.2010.R5.XVID.AC3.MIC_5.1.HQ.Hive-CM8_mpeg4.mp4 - 134.1 Mb


31-01-2011 14:14:57
   
andrey17vl
Pe lista neagra

Inregistrat: 02-02-2007
Return to the Blue Lagoon (1991)

While the general theme of this film resembles "The Blue Lagoon" (the movie for which this is a sequel), the basic plot is quite different. We open the film with a ship finding the craft with our original characters in it, Richard and Em dead and Paddy alive. Established in the first film, the only word Paddy ever says is "Richard," so the crew assumes Richard is the infants name. Taken in by Sarah, a widow with an infant baby girl Lilli, Richard (Paddy) is cared for in a return to civilization. Struck by sickness, the crew of the ship start do die and the captain sets Sarah, Richard, Lilli and a healthy crew member on a life boat in an attempt to preserve their lives. With water and food running short the crew member escorting Sarah and the children becomes dangerous, so Sarah takes the only course of action she feels suitable to preserve the children: she strikes him and throws him overboard. Taking control of the small craft, she eventually guides them back to the island of the first film. The infant Richard, recognizing where he is, finds his home and is very upset not to find his parents. Fixing up the hut and settling in the children, Sarah begins their life on the island, slowly teaching the children survival tools, as well as schooling them as though they were in school, and teaching them slowly about the facts of life, including Lilli's eventual growth to womanhood. When Sarah dies from a common flu she leaves the children far more prepared than Em and Richard in the first film. Years later as the children grow into adult hood, the film skims the same themes as the first of the developing relationship, and introduces the characters to civilization when a ship, low on fresh water, stops on their island and offers to take them home. After a confrontation with one of the crew and the captain's daughter, Lilli finds herself pregnant and they decide to stay, as they feel the civilization the visitors have to offer will not compare to the life they lead on the island.

Return.To.The.Blue.Lagoon.[1991].DVDRip.XviD-BLiTZKRiEG_mpeg4.mp4 - 179.5 Mb


24-02-2011 17:17:32
   
DjAndr3y
Membru Puf
Mesaj Privat

Inregistrat: 16-07-2011
cum se downloadeza filmele cu dl.fisier.ro?

16-07-2011 14:49:43
   
axyymp4
Membru Puf
Mesaj Privat

Inregistrat: 18-07-2011
un nou site cu filme pentru telefoane in format mp4 a fost deschis. Http://axyy-mp4.hi2.ro 

18-07-2011 10:29:10
   
barbone
Membru Puf
Mesaj Privat

Inregistrat: 11-10-2011
Nu cred ca postez unde trebuie dar chiar nu stiu cum sa download-ez filmele se deschide o pagina si atat..?

11-10-2011 20:52:07
   
locust
Moderator
Mesaj Privat

Inregistrat: 20-02-2008
Acesta este singurul link valid, restul sunt expirate:
Return.To.The.Blue.Lagoon.[1991].DVDRip.XviD-BLiTZKRiEG_mpeg4.mp4 - 179.5 Mb


_______________________________________
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

11-10-2011 21:01:41
   
Detonatte
Membru Puf
Mesaj Privat

Din: Braila
Inregistrat: 08-01-2010
Peste 500 de filme in format mp4,avi sau 3gp pentru telefoanele mobile! Ultimile noutati adaugate! Le gasiti pe http://detonate.ro/forum

_______________________________________
powered by detonate.ro/

05-05-2012 23:28:02
   
arrow
Membru Puf
Mesaj Privat

Inregistrat: 11-02-2014
Skinwalker.Ranch.2013.mp4Rezolutie :480*320
Subtitrare inclusa (cu diacritice)
Encoder:Arrow (eu)

Descarca:
http://www.myuplbox.com/file/download/1034133 sau
http://www.girlshare.ro/33277369.4

Modificat de arrow (11-02-2014 20:34:29)


11-02-2014 20:29:24
   
Pagini: 1 ... 2 3 4 5    
Mergi la
Gazduire Gratuita Forum